Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε τί να ρώτησε ρε συ; Αν πίνουν σκέτο το ουίσκι τους ή με πάγο και πώς το έπινε ο βήτας (προϋποθέτει βέβαια το ότι δεν συνεργαστήκανε μεταξύ τους, αλλιώς την καίει την ερώτηση....). Όσο για το ποιός, φλου μου φαίνεται η απάντηση...

Πάντως Νίκο, δεν εισ' εντάξει :

...με λίγα λόγια μας άφησες να πιστεύουμε πως η κατανάλωση των ποσοτήτων είχε να κάνει - ενώ στην ουσία ήταν αποπροσανατολιστικό στοιχείο.

μα απεναντίας δεν είπα τίποτα παραπλανητικό , απο την στιγμή που και ο α ηπιε δηλητήριο έστω σε μικρή ποσότητα, αλλά ο β ήπιε τα παγάκια μαζι με τισ παγοκυψέλες :-D

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Α λέει ότι ήπιε το ποτό του πολύ γρήγορα. Δηλαδή τα παγάκια δεν προλάβαν να λιώσουν ενώ ο Β το ήπιε σιγά σιγά και προλάβαν. Μια χαρά το διατύπωσε ο νικοςγια.

ναι.. αλλα ειχε πει παιζει ρολο η ποσοτητα.. γι αυτο εγω ελεγα για μανιταρια κλπ στις πιτσες.. καλο ειναι ο γριφος να σε αποπροσανατολιζει, οπως και εγινε με τα 2/3 1/3 κλπ αλλα δεν επρεπε να πει αυτο για την ποσοτητα

μα απεναντίας δεν είπα τίποτα παραπλανητικό , απο την στιγμή που και ο α ηπιε δηλητήριο έστω σε μικρή ποσότητα, αλλά ο β ήπιε τα παγάκια μαζι με τισ παγοκυψέλες :-D

δηλαδη ειχε συνηθεια να βαζει 10 παγακια σε ενα ποτηρι μαζι με το ουισκι? ποσο πια..

Δημοσ.

ναι.. αλλα ειχε πει παιζει ρολο η ποσοτητα.. γι αυτο εγω ελεγα για μανιταρια κλπ στις πιτσες.. καλο ειναι ο γριφος να σε αποπροσανατολιζει, οπως και εγινε με τα 2/3 1/3 κλπ αλλα δεν επρεπε να πει αυτο για την ποσοτητα

δηλαδη ειχε συνηθεια να βαζει 10 παγακια σε ενα ποτηρι μαζι με το ουισκι? ποσο πια..

με την ποσότητα αδελφέ ήθελα να τονίσω για να βοηθήσω οτι και ο α πήρε δηλητήριο , αν σας μπερδεψα ζητώ συγχνώμη

Δημοσ.

Ε ναι βρε πασά μου. (να σε λεω πασα μου?) Αν το δηλητήριο ήταν στα παγακια, αυτα πρέπει να λιώσουν για να αρχίσει το δηλητήριο να μπαίνει στο πότο. Αν ο α το καταβροχθίσει, πολύ λίγο δηλητήριο θα μπει μεσα στο ποτό και θα ζήσει. Ενω οι άλλοι θα το πιουν όλο...

Δημοσ.

που λέει ο λόγος χαριτολογώντας το είπα

Δημοσ.

Κατι μου λεει οτι αυτο θα αργησει!

Ωρες, ημερες, εβδομαδες.

Εαν εχεις κι αλλον, να τον ακουσουμε!

Δημοσ.

Κατι μου λεει οτι αυτο θα αργησει!

Ωρες, ημερες, εβδομαδες.

Εαν εχεις κι αλλον, να τον ακουσουμε!

Κάτσε να ανασυνταχτώ και κάτι μπορεί να μου ρθει....μέχρι τότε οτι έχετε ακούσει καλό είναι να πέφτει στο τραπέζι...

Δημοσ.

Αναμένουμε τώρα τον γρίφο του lucifer και του υπόλοιπου team....έστω και αν είναι ακόμα στα μπετά.... :rolleyes:

Τουλάχιστον ξέρουμε από τώρα ότι τον φόνο θα τον κάνει η καμαριέρα. Κάτι είναι κι αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...