Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω πως το βρηκες εσυ αυτο, παντως αν λυσουμε την εξισωση βγαινει 0,5^n=0, ομως η εκθετικη συναρτηση με βαση<1 οπως αυτη μηδενιζει στο +απειρο.

Εγω απο οτι εχω ακουσει η απαντηση ειναι ποτε γιατι παντα θα μενει μια απειροελαχιστη ποσοτητα αφου ειναι το μισο του μισου του μισου του μισου....

Σωστόοοοος

και τι ακρβως θα κερδισουν?

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρέπει να καταφέρεις να χωρέσεις το άπειρο,μέσα στο τίποτα.Το 0,μέσα στο άπειρο.Τότε και μόνο τότε θα κερδίσεις.

Εμπνευσμένο από Γιαγκόναν !! :P

Δημοσ.
Δεν ξερω πως το βρηκες εσυ αυτο, παντως αν λυσουμε την εξισωση βγαινει 0,5^n=0, ομως η εκθετικη συναρτηση με βαση<1 οπως αυτη μηδενιζει στο +απειρο.

Εγω απο οτι εχω ακουσει η απαντηση ειναι ποτε γιατι παντα θα μενει μια απειροελαχιστη ποσοτητα αφου ειναι το μισο του μισου του μισου του μισου....

βασικα o τυπος ειναι αυτος, το κομπιουτερακι μου με προδωσε :-)

το n τεινει στο +

Δημοσ.

Το 168 πρέπει να είναι..

Αν σε όλους τους αριθμούς προσθέσεις το ένα, όλα είναι τετράγωνα αριθμών, η αντίστοιχη σειρά των οποίων είναι 2, 3, 5, 7, 11, είναι δηλαδή η σειρά των πρώτων αριθμών. Ο επόμενος πρώτος αριθμός είναι το 13, το τετράγωνο του το 169, μείον ένα...

= 168!

Σωστά??

Δημοσ.
Χεχεχε, θενκς, πάντα ήμουν καλός στους αριθμητικούς γρίφους..:-D

Πόσο είναι το 1/2 των 2/3 των 3/4 των 4/5 των 5/6 των 6/7 των 7/8 των 8/9 των 9/10 του χίλια;

:-)

Δημοσ.

Γιατί δε λες κατευθείαν το 1/10 του 1000 και μας παιδεύεις? :P

1/2 * 2/3 * 3/4 * 4/5 * 5/6 * 6/7 * 7/8 * 8/9 * 9/10*1000 αν κάνουμε τις απλοποιήσεις ισούται με 1/10*1000 = 100 ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...