Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2/3 από 2 πίτσες 8 κομματιών, είναι 2/3 από 16 κομμάτια, δηλαδή 10 κομμάτια περίπου, δηλαδή πάνω από μια πίτσα. Δηλαδή μια πίτσα την έφαγε μόνος του.

Η ερώτηση ήταν αν ο καθένας απ' τους άλλους 2 έβαλε στο πιάτο του μόνο από μία και άφησαν μια ολόκληρη στον νεκρό;

καλή σκέψη αλλά δυστυχώς οι κερατάδες βουτάγανε απο όπου έβρισκαν :P

Sellers says (7:12 μμ)

παγακια

Lucifer says (7:12 μμ)

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ

BINGOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τώρα πές και το story

Δημοσ.

Ναι αλλά οι άλλοι το ήπιανε στρέητ, ενώ σε αυτόν βάλανε πάγο. ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΕΤΟ.

Λοιπόν, μετά το χθεσινό, οι users YiN, salliara καθώς κι εγώ, αποφασίσαμε να φτιάξουμε έναν uber αστυνομικό γρίφο.

Δημοσ.

Λοιπόν, μετά το χθεσινό, οι users YiN, salliara καθώς κι εγώ, αποφασίσαμε να φτιάξουμε έναν uber αστυνομικό γρίφο.

με την διαφορά ότι όλα τα παγάκια είχαν δηλητήριο...Ο οικονόμος το πινε σκέτο ....Ο μακαρίτης με παγάκια ....αλλά και ο α με παγάκια το ηπιε το πρώτο για να χει άλλοθι ,όμως σαν γερό ποτήρι που ήταν το κατέβασε μονοκοπανια πριν προλάβουν να λιώσουν τα παγάκια...απο κει και πέρα ποιος θα πρόσεχε αν στο δευτερο ποτήρι το τριτο κλπ....που κατέβαζε είχε παγάκια η οχι..

Αναμένω παίδες τον γρίφο...αντε να παιδευτώ λιγάκι και εγώ

Δημοσ.

με την διαφορά ότι όλα τα παγάκια είχαν δηλητήριο...Ο οικονόμος το πινε σκέτο ....Ο μακαρίτης με παγάκια ....αλλά και ο α με παγάκια το ηπιε το πρώτο για να χει άλλοθι ,όμως σαν γερό ποτήρι που ήταν το κατέβασε μονοκοπανια πριν προλάβουν να λιώσουν τα παγάκια...απο κει και πέρα ποιος θα πρόσεχε αν στο δευτερο ποτήρι το τριτο κλπ....που κατέβαζε είχε παγάκια η οχι..

ναι οκ.. και τι ηταν αυτο το δηλητηριο ωστε να μην αλλαζει την γευση, να μην φαινεται κλπ?

και πως ο α αν ειχε οντως παγακια στο 1ο ποτηρι, τα εβγαλε για το 2ο και το 3ο κλπ..?

Δημοσ.

Ποιος τον σκοτωσε και τι ρωτησε ο αστυνομικος?

Ε τί να ρώτησε ρε συ; Αν πίνουν σκέτο το ουίσκι τους ή με πάγο και πώς το έπινε ο βήτας (προϋποθέτει βέβαια το ότι δεν συνεργαστήκανε μεταξύ τους, αλλιώς την καίει την ερώτηση....). Όσο για το ποιός, φλου μου φαίνεται η απάντηση...

Πάντως Νίκο, δεν εισ' εντάξει :

Είναι άσχετο με τι κατέβασε ο τύπος το δηλητήριο ...λαμβάνουμε ως δεδομένο οτι τίποτα -καμια τροφή η ποτό -δεν επιτείνει η μειώνει την δράση του δηλητηρίου , μόνο η ποσότητα παίζει ρόλο.

...με λίγα λόγια μας άφησες να πιστεύουμε πως η κατανάλωση των ποσοτήτων είχε να κάνει - ενώ στην ουσία ήταν αποπροσανατολιστικό στοιχείο.

Δημοσ.

Ε τί να ρώτησε ρε συ; Αν πίνουν σκέτο το ουίσκι τους ή με πάγο και πώς το έπινε ο βήτας (προϋποθέτει βέβαια το ότι δεν συνεργαστήκανε μεταξύ τους, αλλιώς την καίει την ερώτηση....). Όσο για το ποιός, φλου μου φαίνεται η απάντηση...

Πάντως Νίκο, δεν εισ' εντάξει :

...με λίγα λόγια μας άφησες να πιστεύουμε πως η κατανάλωση των ποσοτήτων είχε να κάνει - ενώ στην ουσία ήταν αποπροσανατολιστικό στοιχείο.

σωστος.

Δημοσ.

ναι οκ.. και τι ηταν αυτο το δηλητηριο ωστε να μην αλλαζει την γευση, να μην φαινεται κλπ?

και πως ο α αν ειχε οντως παγακια στο 1ο ποτηρι, τα εβγαλε για το 2ο και το 3ο κλπ..?

Υπάρχουν και δηλητήρια χωρίς γεύση, αλλά και πικρό λίγο να ήταν μέσα στην πικρίλα του ουίσκι ψυλους στα άχυρα ψάχνουμε...Τ α παγάκια με χίλιους δυο τρόπους τα ξεφορτώνεσαι και αντιληπτός να γίνεις κανένας δεν δίνει σημασία, εξάλου όπως είδες οχι μόνο πως τα ξεφορτώθηκε δεν σκεφτόμαστε αλλά ούτε καν αν βάλαν πάγο....Εδώ είναι η ουσία

Δημοσ.

Αναμένω παίδες τον γρίφο...αντε να παιδευτώ λιγάκι και εγώ

Είναι σε πρώιμο στάδιο, έχει πολλή δουλειά.

Δημοσ.

Ο Α λέει ότι ήπιε το ποτό του πολύ γρήγορα. Δηλαδή τα παγάκια δεν προλάβαν να λιώσουν ενώ ο Β το ήπιε σιγά σιγά και προλάβαν. Μια χαρά το διατύπωσε ο νικοςγια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...