Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα μετρα που ελαβε μηπως ηταν το αλκοολ?

Είναι άσχετο με τι κατέβασε ο τύπος το δηλητήριο ...λαμβάνουμε ως δεδομένο οτι τίποτα -καμια τροφή η ποτό -δεν επιτείνει η μειώνει την δράση του δηλητηρίου , μόνο η ποσότητα παίζει ρόλο.

Δημοσ.

Αιθυλενική Αλκοόλη στη πάστα?

Μήπως η πίτσα είχε δηλητηριώδη μανιτάρια και επειδη ο β εφαγε πολλη πιτσα.. πεθανε..?

Και μηπως ο αστυνομικος οταν κατεβηκε στο κελαρι ειδε τα μανιταρια να φυτρωνουν λογω της υγρασιας?

Δημοσ.

ξεχάσατε τους είπε να μου πείτε μια λεπτομέρια η οποία είναι σημαντική ……..

«Θέλω να μου πείτε …..»

<<...αυτό το μπουκάλι με το αντίδοτο που βρήκα στο κελάρι, το άδειασε κάποιος στο ουίσκι και σε 1 απ' τις πάστες πριν το σερβίρει; Δηλαδή εσείς κύριε οικονόμε; Με αποτέλεσμα ο α να πάρει αρκετό αντίδοτο για το ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ πίνοντας το περισσότερο ουίσκι, κι εσείς επίσης ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΑΣΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ; >>

Και τότε ο οικονόμος αναστατωμένος απάντησε : <<...οικονόμος και μαλακίες! Ο κύριος α με βάφτισε οικονόμο τις προάλλες! Εγώ ένας απλός κηπουρός είμαι!>>

Μα είναι προφανές.

* edit :

Αντίδοτο δεν υπήρχε.....

...είσαι σπάστης

Δημοσ.

Λίγο πρίν πέσουν για ύπνο λέει στον β λέει στον α, ότι πήρε το μάτι του 3 πάστες στο ψυγείο…

περιεργο.. δεν ηξερε τι ειχε το ψυγειο του? μηπως τις αγορασε τελευταια στιγμη ο οικονομος?

Λοιπόν βοήθεια νούμερο 2 ....Αν την πω ήδη θα έχω βοηθήσει αρκετά, αν δεν θέλετε όμως δεν μιλάω ....

οι παστες ειναι ιδιες και οπτικα και σε περιεχομενο?

Δημοσ.

Λίγο πρίν πέσουν για ύπνο λέει στον β λέει στον α, ότι πήρε το μάτι του 3 πάστες στο ψυγείο…

περιεργο.. δεν ηξερε τι ειχε το ψυγειο του? μηπως τις αγορασε τελευταια στιγμη ο οικονομος?

οι παστες ειναι ιδιες και οπτικα και σε περιεχομενο?

ναι ταμάμ....

Δημοσ.

ειπε ο α στον β ή ο β στον α, οτι ειδε τις παστες στο ψυγειο?

Δημοσ.

ειπε ο α στον β ή ο β στον α, οτι ειδε τις παστες στο ψυγειο?

ο β στον α αλλά δεν έχει σημασία

Δημοσ.

ο β στον α αλλά δεν έχει σημασία

εεεε μπαζει :P για να το ειπε ο β, θα πρεπει να ειχε παει στη κουζινα να δει το ψυγειο.. τελοσπαντων

και αφου το ειπε ο β, τοτε οι παστες βγαινουν απο το παιχνιδι..

πιτσα 100%

Δημοσ.

ο οικονομος το εκανε.. αλλα γιατι? και ο αστυνομος οταν πηγε στο κελαρι θα ειδε κατι.. στο κελαρι δεν βαζουν σαλαμια κλπ?

το μπουκάλι του ουίσκι βρέθηκε καθαρό όπως και τα κουτιά της πίτσας ,και ότι Υπολείματα υπήρχαν μέσα σε αυτά ...

ηταν καθαρα γιατι το δηλητηριο ηταν πανω πανω.. σε μορφη σαλαμιου-πιπεριας-μανιταριου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...