saya Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Είστε βλάκες. Τα τζάμια δεν θολώνουν απ'έξω. Εκτός κι αν είχε πιάσει μάκα. Αν εχει βρεξει;Δεν θα θολωσουν απεξω;Η αν εχει κρυο η ομιχλη;
Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μπορεί να ήταν πίτσα με κουκιά. Ξες να μην είχε 'κείνο 'κει το ένζυμο. G6PD
μαφαλντα Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Λίγο πρίν πέσουν για ύπνο λέει στον β λέει στον α, ότι πήρε το μάτι του 3 πάστες στο ψυγείο…άντε λέει ο α διάλεξε μια και φέρε μου και μένα την άλλη …και την 3η θα την δώσουμε στον οικονόμο μου Ο β επειδή ήταν λαίμαργος θα διάλεξε την πιο λαχταριστή.Μήπως το δηλητήριο ήταν σε τίποτε κερασάκια,κομμάτια σοκολάτας ή κάτι τέτοιο; Αν ισχύει αυτό τότε τον φόνο τον έκανε ο γ.Ηξερε ότι ο α δεν είναι λαίμαργος-οπότε δεν θα έπαιρνε το λαχταριστό κομμάτι.
meg Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Λίγο πρίν πέσουν για ύπνο λέει στον β λέει στον α, ότι πήρε το μάτι του 3 πάστες... ο α η β είδε τις πάστες? μπερδεύτηκα!
salliara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 εγω σαν να καταλβα οτι ηταν ιδιες οι παστες.
Swimmer21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μήπως ο α και ο γ (ή καποιος απο τους 2) δεν φαγανε ολοι την παστα και την εβαλαν στο ψυγειο, και σηκωθηκε ο β τα ξημερωματα και πηγε στο ψυγειο και εφαγε την υπολοιπη? το μπουκάλι του ουίσκι βρέθηκε καθαρό όπως και τα κουτιά της πίτσας ,και ότι Υπολείματα υπήρχαν μέσα σε αυτά . Άρα το ουισκι το δεν ειναι με τιποτα, καθως ο α ηπιε παρα πολυ, αλλα ουτε και η πιτσα καθως ελεγξαν τα υπολειματα.. χμμ.. δεν έπεσαν σε αντιφάσεις….εκτός της πληροφορίας που πήρε από τον γ -που ούτως η άλλως ήταν ευρέως γνωστό - ότι ο α ακόμα δεν μπορούσε να ξεχάσει την κοπέλα που μέσα από τα χέρια του πήρε ο β, την οποία ο α υπεραγαπούσε. Το αποτέλεσμα ήταν να παντρευτεί τον β και μετά από 1 χρόνο να χωρίσουν επειδή ο β διατηρούσε παράλληλη σχέση.Η κοπέλα έφυγε στο εξωτερικό μετά τον χωρισμό και κανένας τους δεν είχε νέα…. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ! ΣΙΓΟΥΡΑ! ειναι αχρηστη πληροφορια για την ιστορια, μπορουσε να μην το ειχε πει.. αλλα γιατι? Τον σκοτωσε ο α! Επειδη ηταν πληγωμενος! Θα μπορουσε βεβαια να πει στον οικονομο να τον σκοτωσει αλλα ο οικονομος δεν ειναι γιατι εδωσε την πληροφορια στον αστυνομικο.. αρα καπως ο α πρεπει να δηλητηριασε τον β..
salliara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 γκομενιάρης ο β ο α ειχε φαει ηττα, αλλα συνεχισαν να ειναι φιλοι? whot? ο γ τι δουλεια ειχε να τον φαει? εκτος αν γουσταρε κι αυτος την γκομενα. και ειχε σκοπο να τους στειλει και τους 2 (α+β) για να παει να την βρει.
YiN Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μπορεί να τον παράτησε γιατί δεν γουσταρε αμυγδαλωτά.
slipknot Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Η υπόθεση μου : Πάμπλουτος ο Α, οπότε μιλάμε για μεγάλο εξοχικό. Εκείνη τη νύχτα έβρεχε πολύ και έκανε κρύο, οπότε λογικά άναψαν κάναν καυστήρα. Ο Β πήγε από εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα, πιθανότατα λόγω κακής λειτουργίας του καυστήρα ή κάτι τέτοιο. Τώρα το γιατί το μονοξείδιο έφτασε στο δωμάτιο του, αλλά οι άλλοι δεν έπαθαν τίποτα, πιθανότατα να οφείλεται στο σπίτι. Ο αστυνόμος θα ρώτησε κάτι σε στυλ «Θέλω να μου πείτε πότε έγινε η τελευταία συντήρηση του καυστήρα». Ένοχος είναι ο Γ, από τη στιγμή που φρόντιζε για όλα επειδή ο Α είναι τεμπέλης ρεμπεσκές. Ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μπορεί να ρώτησε απλώς "Κηπουρός υπάρχει στο σπίτι;" Έτσι λύνονται όλα.
meg Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 μεχρι να μάθουμε την απάντηση οτι φταίει η πάστα, να βάλω έναν μικρό γρίφο? (βάζω) Καποιοί κανιβαλοι έπιασαν ένα απόστολο της εκλησίας ώστε να τον φάνε. Πριν τον φάνε του είπαν να πει μια προταση. Αν ήταν αληθής,θα τον έβραζαν Αν ήταν ψευδής,θα τον έψηναν. Τι είπε και σώθηκε?
YiN Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Η υπόθεση μου : Πάμπλουτος ο Α, οπότε μιλάμε για μεγάλο εξοχικό. Εκείνη τη νύχτα έβρεχε πολύ και έκανε κρύο, οπότε λογικά άναψαν κάναν καυστήρα. Ο Β πήγε από εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα, πιθανότατα λόγω κακής λειτουργίας του καυστήρα ή κάτι τέτοιο. Τώρα το γιατί το μονοξείδιο έφτασε στο δωμάτιο του, αλλά οι άλλοι δεν έπαθαν τίποτα, πιθανότατα να οφείλετε στο σπίτι. Ο αστυνόμος θα ρώτησε κάτι σε στυλ «Θέλω να μου πείτε πότε έγινε η τελευταία συντήρηση του καυστήρα». Ένοχος είναι ο Γ, από τη στιγμή που φρόντιζα για όλα επειδή ο Α είναι τεμπέλης ρεμπεσκές. Ανθρωποκτονία από αμέλεια. Μπορεί να έπαθε και explosive diarrhea.
Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 μεχρι να μάθουμε την απάντηση οτι φταίει η πάστα, να βάλω έναν μικρό γρίφο? (βάζω) Καποιοί κανιβαλοι έπιασαν ένα απόστολο της εκλησίας ώστε να τον φάνε. Πριν τον φάνε του είπαν να πει μια προταση. Αν ήταν αληθής,θα τον έβραζαν Αν ήταν ψευδής,θα τον έψηναν. Τι είπε και σώθηκε? Θα με ψήσετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα