salliara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 εγω τον ειχα βρει. τον υπνο μου. ξανασηκωθηκα. γιεα.
YiN Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 ΠΑΜ ΠΑΜ ΠΑΜ ΠΑΜ ΠΑΜ ΠΑΜ ΤΑ ΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααα
nikosgia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Οι νεκροί δεν ομιλούν.....οι πιωμένοι δε...ακόμα χειρότερα :X καλό αυτό να στείλω ΠΜ....χμμμ καλή ιδέα.....
salliara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 απο την ωρα που επεσε ο γριφος ποσες εχουνε περασει ω μοντιε. καψ. ΑΝΤΕ ΛΕΓΕΕΕΕ
YiN Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Οι νεκροί δεν ομιλούν.....οι πιωμένοι δε...ακόμα χειρότερα :X καλό αυτό να στείλω ΠΜ....χμμμ καλή ιδέα..... Μα τη μπαναγία ε. Θα μπαναριστώ πρώτη φορά επειδή θα βρίσω χρήστη τόσο χυδαία. Μα τόσο χυδαία. ΛΕΓΕ.
Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Οι νεκροί δεν ομιλούν.....οι πιωμένοι δε...ακόμα χειρότερα :X καλό αυτό να στείλω ΠΜ....χμμμ καλή ιδέα.....
Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 ... xaaaaaaaaaaaaa XAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
nikosgia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δεν θα είναι πιο συναρπαστικό χικκκ.....να ψάχνουμε....ποιος απ...χικ ντησε σωστά? Επιμένετε?
YiN Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δεν θα είναι πιο συναρπαστικό χικκκ.....να ψάχνουμε....ποιος απ...χικ ντησε σωστά? Επιμένετε? Όχι δεν θα είναι. Φτάνει ένας γρίφος για σήμερα. Και λέγε γιατί πρεπει να κοιμηθούμε κάποτε.
salliara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 θα μας βαλεις να ψαξουμε τωρα ποιος εχει την μοναδικη απαντηση? ΠΑΣ ΚΑΛΑ? οχι. θα χασω το τζερτζελο και την δοξα γιατι νυσταζω. whatever. σε εμενα με πμ, κι εγω για υπνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα