Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όχι, απλά επειδή το κάναμε λες και πέθανε δικός μας άνθρωπος

...μιλάς με γρίφους, νέοπα.......... :

Τα θελε κι αυτουνού ο κώλος. Μήπως φορούσε και τίποτα μίνια;

εγω νομιζω οτι αυτοκτονησε επειδη δεν του εκατσε η καμαριερα.

καλά να πάθει, μεγάλο αρχίδι ακούγεται για να θέλουν όλοι να τον λήξουν.

Καταλήξαμε τελικά ποιος τον σκότωσε τον κωλόγερο; Αντε γιατί καλά του 'κανε.

...είσαι βέβαια οντόπικ, τουλάχιστο...

Δημοσ.

E, εσύ το έκανες να τελειώνει επεισόδιο. Εγώ απλά έβαλα μουσική επειδή ο slipknot είπε κάτι σοκαριστικό.

- Τι θες να πεις slipknot? Ότι ο nikosgia, αυτό το γεμάτο ζωή παιδί, μπορεί να βρεθεί δολοφονημένο.

- Ναι Sellers. Αυτό ακριβώς. Ο nikosgia, αυτός ο user με τόσο όρεξη για ζωή και για γρίφους, αύριο μπορεί να βρεθεί δολοφονημένος.

- Κάτσε γιατί δεν το χωράει ο νους μου. Ο nikosgia. Ο γνωστός σε όλους user nikosgia, αυτός ο γεμάτος χαρά άνθρωπος, που δεν πείραξε κανέναν, αυτός ο άνθρωπος μου λες, αύριο μπορει να βρεθεί δολοφονημένος.

- Ναι Sellers. Έτσι ακριβώς όπως τα λές. Ο nikosgia αυρίο μπορεί και να βρεθεί δολοφονημένος.

- Ε θα τρελαθώ.

Δημοσ.

E, εσύ το έκανες να τελειώνει επεισόδιο. Εγώ απλά έβαλα μουσική επειδή ο slipknot είπε κάτι σοκαριστικό.

- Τι θες να πεις slipknot? Ότι ο nikosgia, αυτό το γεμάτο ζωή παιδί, μπορεί να βρεθεί δολοφονημένο.

- Ναι Sellers. Αυτό ακριβώς. Ο nikosgia, αυτός ο user με τόσο όρεξη για ζωή και για γρίφους, αύριο μπορεί να βρεθεί δολοφονημένος.

- Κάτσε γιατί δεν το χωράει ο νους μου. Ο nikosgia. Ο γνωστός σε όλους user nikosgia, αυτός ο γεμάτος χαρά άνθρωπος, που δεν πείραξε κανέναν, αυτός ο άνθρωπος μου λες, αύριο μπορει να βρεθεί δολοφονημένος.

- Ναι Sellers. Έτσι ακριβώς όπως τα λές. Ο nikosgia αυρίο μπορεί και να βρεθεί δολοφονημένος.

- Ε θα τρελαθώ.

Μισό λεπτό, για να καταλάβω...

Δημοσ.

*ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΟΡΤΑΣ*

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΠΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΣΓΙΑ, Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΝΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ, ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ.

Δημοσ.

Θα ξυπνήσει ή μήπως θα βρεθεί δολοφονημένος;

...άμα κάνει κα'να αστείο και στο επόμενό του ποστ πει τίποτα όπως η Παβλίντα "δεν ξέρω τη λύση, στο ίντερνε το βρήκα", δεν τον βλέπω να ξαναξυπνάει πάντως

Δημοσ.

- Ε θα τρελαθώ.

Ναι.. αυτο λεω.. :ph34r:

Δημοσ.

Έκανα την λαλακία και το πόσταρα λίγο πριν πάω για τα ποτάκια μου....στo ...."killer's Bar" :-D :-D ....Επιστρέφοντας ΖΩΝΤΑΝΟΣ.....και διαβάζοντας τα post έχω χεστεί στο γέλιο....Ρε πρίν την ώρα μου με πήγατε??? Τώρα φταίω εγώ να πω, ότι ένας βρήκε την απάντηση....Ποιος είναι????? :P :P :P

Δημοσ.

Έκανα την λαλακία και το πόσταρα λίγο πριν πάω για τα ποτάκια μου....στo ...."killer's Bar" :-D :-D ....Επιστρέφοντας ΖΩΝΤΑΝΟΣ.....και διαβάζοντας τα post έχω χεστεί στο γέλιο....Ρε πρίν την ώρα μου με πήγατε??? Τώρα φταίω εγώ να πω, ότι ένας βρήκε την απάντηση....Ποιος είναι????? :P :P :P

Ε πες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...