salliara Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Σε λένε Μαφάλντα που λέει ετσι ρε? οτι η οικονόμος ηξερε για τον αδερφο? δεν ήξερε. κοιμόταν (εστω).
μαφαλντα Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 "διαφωνούσαμε πάντα γι αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα." Φαντάζομαι τσακώνονταν,άρα όλο το προσωπικό τους είχε ακούσει.
meg Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Βασικά δεν ξέρω που κάνω λάθος αλλά νομίζω πως οι περιγραφές καμαριέρας- κηπουρού μπορού να ναι σωστες και οι δύο. Δηλαδή -> όπως μπάινεις στο δωμάτιο απο την πόρτα βλέπεις στον αριστερο τοίχο το τζάκι. Απέναντι απο το τζάκι είναι η πολυθρόνα την οποία η καμαριέρας την είδε πλάγια γ'αυτό κι έβλεπε μόνο τα πόδια του θύματος. Στον δεξί τοίχο είναι το παράθυρο. Άρα λογικό ο κυπουρός που πέρασε απέξω να είδε την πλάτη της πολυθρόνας και το τζάκι φάτσα. (Το γραφείο δεν ξέρω αν βοηθάει σε κάτι..)
salliara Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 "διαφωνούσαμε πάντα γι αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα." Φαντάζομαι τσακώνονταν,άρα όλο το προσωπικό τους είχε ακούσει. ναι αυτο το λεει ο αδερφος. η οικονομος δεν λεει οτι το ηξερε! Αλλα κι αν διαφωνουσαν δεν ειναι οτι ντε και καλα οτι ξεσηκωναν τον τοπο. Δεν μας βοηθαει σε κατι.
μαφαλντα Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 ΟΚ.Η καμαριέρα θα ήταν εντελώς ανόητη.Να γυρίσει αργά και να πάει να τον σκοτώσει.Αυτός δεν θα αμύνονταν;
Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δε βγάζουμε άκρη. Η διατύπωση αφήνει χώρους για βρώμικα παράθυρα, τζάκια που μπορεί να ήταν στην πολυθρόνα και πολυθρόνες που μπορεί να ήταν και στον κώλο μου. Πως θα γίνει να ενοχοποιήσουμε την κωλοκαμαριέρα.
salliara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Με το παραπανω σκεπτικό: ετσι δλδ? ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ ΑΝΤΕ ΚΑΗΚΑΜΕ
Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εγώ άμα πεθάνω, θα πεθάνω στη χέστρα απάνω, δε θα σας παιδέψω.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δεν ψάχνουμε να ενοχοποιήσουμε κανέναν. Ποιος θα φάει περεταίρω ανάκριση στο τμήμα ψάχνουμε
salliara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Πως θα γίνει να ενοχοποιήσουμε την κωλοκαμαριέρα. Υποστηρίζει οτι ηταν πίτα απο κρασά. Δεν την εξετασαν όμως. Κι αν δεν ήταν? Δεν βρέθηκε κανείς να επιβεβαιώσει την ώρα που γύρισε αυτή.
meg Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Με το παραπανω σκεπτικό: ετσι δλδ? ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ ΑΝΤΕ ΚΑΗΚΑΜΕ χαχαχαχα! εγω αυτη ακριβως την κάτοψη καταλαβαίνω με βάση την περιγραφή..άρα..... όλοι λογικοί ακούγονται.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 1. Είναι ανάποδα η πολυθρόνα με το γραφείο ΒΡΗΚΑ ΑΙΜΑ ΣΤΗ ΦΟΔΡΑ ΤΟΥ ΚΘΟΥΛΟΥ 2. Εχω φωτ. που ταιριάζει ακριβώς στην περίπτωση, και την ξέρεις. Να ποστάρω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα