Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε, γυναικεία διακριτικότητα. Δεν αρκεί για προφυλάκιση.

σάγια, που να δεις τι μπορώ να κάνω με τα δάχτυλά μου και τη γλώσσα μου ταυτόχρονα.

:wub: :wub: αχ αχ.Τι παιδι .Κουμπι.

Μα αν ειδε την πλαρτη της πολυθρονας αν καθοταν καποιος δεν θα επρεπε να φαινεται;Οχι απαραιτητα ε;

Δημοσ.

Ε, γυναικεία διακριτικότητα. Δεν αρκεί για προφυλάκιση.

σάγια, που να δεις τι μπορώ να κάνω με τα δάχτυλά μου και τη γλώσσα μου ταυτόχρονα.

:wub: :wub: αχ αχ.Τι παιδι .Κουμπι.

Μα αν ειδε την πλαρτη της πολυθρονας αν καθοταν καποιος δεν θα επρεπε να φαινεται;Οχι απαραιτητα ε;

ωχ ωχ χάνει τα λόγια της...

Δημοσ.

Εμείς γενικά φανταζόμαστε ούμπερ πολυθρονάρα. Και γενικά, το "βλέπω πόδια αλλά όχι κεφάλι" είναι λίγο περίεργη φάση αν δεν ΞΕΡΕΙΣ πώς είναι η πολυθρόνα φέρε καμιά πικ για δακτυλοσκόπηση, οπότε γενικά, αν δε δεις δωμάτιο, μόνο εικασίες.

Δημοσ.

Αν υποθέσουμε πως η πολυθρόνα, είναι απέναντι από το τζάκι (τι πιο φυσιολογικό; ), και αν λάβουμε υπόψιν μας, πως όλα τα τζάκια εφάπτονται στον εξωτερικό τοίχο της οικοδομής (στον οποίο υπάρχουν και τα παράθυρα), τότε πως είναι δυνατόν, ο κηπουρός, να είδε την πλάτη της πολυθρόνας;

Αλλά το μεγάλο ψέμα, ήταν, όπως σωστά, ανέφερε και ο FKLDS, ότι οι υδρατμοί, λόγω ζέστης, θα είναι από την εσωτερική επιφάνεια του παραθύρου, και ουχί από την εξωτερική. Θυμηθείτε απλά, την τελευταία φορά που οδηγήσατε, κάποια κρύα μέρα :).

Όπως και να 'χει, κι εγώ την καμαριέρα, λέω. :-D

Δημοσ.

Κατ' αρχήν, είπε θολό. Μπορεί να 'χε πιάσει μάκα απ' έξω. Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο ρώτησα αν είναι πλήρης ο γρίφος στην αρχή.

Δημοσ.

H cumαριέρα είναι η ύποπτη.

Από τις 3 που έγινε ο φόνος μέχρι της 3.45 που είπε ότι πέρασε και είδε το τζάκι αναμμένο, είναι πολύς χρόνος και το τζάνκι θα είχε σβήσει

Δημοσ.

Και αυτό σκεφτήκαμε. Εγώ συμφωνώ με κθούλου, αλλά μου λένε ότι το τζάκι θα μπορούσε να 'ναι ΜΕΓΑΛΟ. Λένε.

Δημοσ.

Αν είναι ένας ο ένοχος μάλλον είναι η οικονόμος.Είχε προηγούμενα,ήξερε ότι είχε ραντεβού με τον αδερφό του για κληρονομικά.Περίμενε και μόλις έφυγε εκείνος κατέβηκε και τον σκότωσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...