saya Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ε, γυναικεία διακριτικότητα. Δεν αρκεί για προφυλάκιση. σάγια, που να δεις τι μπορώ να κάνω με τα δάχτυλά μου και τη γλώσσα μου ταυτόχρονα. :wub: αχ αχ.Τι παιδι .Κουμπι. Μα αν ειδε την πλαρτη της πολυθρονας αν καθοταν καποιος δεν θα επρεπε να φαινεται;Οχι απαραιτητα ε;
gang Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ε, γυναικεία διακριτικότητα. Δεν αρκεί για προφυλάκιση. σάγια, που να δεις τι μπορώ να κάνω με τα δάχτυλά μου και τη γλώσσα μου ταυτόχρονα. :wub: αχ αχ.Τι παιδι .Κουμπι. Μα αν ειδε την πλαρτη της πολυθρονας αν καθοταν καποιος δεν θα επρεπε να φαινεται;Οχι απαραιτητα ε; ωχ ωχ χάνει τα λόγια της...
Lucifer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Εμείς γενικά φανταζόμαστε ούμπερ πολυθρονάρα. Και γενικά, το "βλέπω πόδια αλλά όχι κεφάλι" είναι λίγο περίεργη φάση αν δεν ΞΕΡΕΙΣ πώς είναι η πολυθρόνα φέρε καμιά πικ για δακτυλοσκόπηση, οπότε γενικά, αν δε δεις δωμάτιο, μόνο εικασίες.
saya Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 ωχ ωχ χάνει τα λόγια της... Ασε εχω παθει πλακα..
pavlinda Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 εγω νομιζω οτι αυτοκτονησε επειδη δεν του εκατσε η καμαριερα.
μαφαλντα Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Κοπανώντας το κεφάλι του με κηροπήγιο ξέρω γω.
Lucifer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Το στερέωσε στο χέρι της καμαριέρας και κοπάνησε πάνω το κεφάλι του.
demessakis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Αν υποθέσουμε πως η πολυθρόνα, είναι απέναντι από το τζάκι (τι πιο φυσιολογικό; ), και αν λάβουμε υπόψιν μας, πως όλα τα τζάκια εφάπτονται στον εξωτερικό τοίχο της οικοδομής (στον οποίο υπάρχουν και τα παράθυρα), τότε πως είναι δυνατόν, ο κηπουρός, να είδε την πλάτη της πολυθρόνας; Αλλά το μεγάλο ψέμα, ήταν, όπως σωστά, ανέφερε και ο FKLDS, ότι οι υδρατμοί, λόγω ζέστης, θα είναι από την εσωτερική επιφάνεια του παραθύρου, και ουχί από την εξωτερική. Θυμηθείτε απλά, την τελευταία φορά που οδηγήσατε, κάποια κρύα μέρα . Όπως και να 'χει, κι εγώ την καμαριέρα, λέω.
Lucifer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Κατ' αρχήν, είπε θολό. Μπορεί να 'χε πιάσει μάκα απ' έξω. Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο ρώτησα αν είναι πλήρης ο γρίφος στην αρχή.
demessakis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Αν είχε πιάσει μάκα, απ' έξω, τότε ισχυροποιείται η ενοχή της καμαριέρας .
Lucifer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ειδικά αν έκανε και χρέη καθαρίστριας. Ισόβια.
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 H cumαριέρα είναι η ύποπτη. Από τις 3 που έγινε ο φόνος μέχρι της 3.45 που είπε ότι πέρασε και είδε το τζάκι αναμμένο, είναι πολύς χρόνος και το τζάνκι θα είχε σβήσει
Lucifer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Και αυτό σκεφτήκαμε. Εγώ συμφωνώ με κθούλου, αλλά μου λένε ότι το τζάκι θα μπορούσε να 'ναι ΜΕΓΑΛΟ. Λένε.
μαφαλντα Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Αν είναι ένας ο ένοχος μάλλον είναι η οικονόμος.Είχε προηγούμενα,ήξερε ότι είχε ραντεβού με τον αδερφό του για κληρονομικά.Περίμενε και μόλις έφυγε εκείνος κατέβηκε και τον σκότωσε.
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ποιοι το λένε; Δεν βλέπω να έχει ξαναυπωθεί αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα