Lucifer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Πλησίασε κοντά και πλάγια είπε για να τον πάρει μάτι. Μαφαλντόνι, ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΚΕΨΑΚΙ ΣΟΥ, αλλά ο αδερφός δεν είχε ΚΛΕΙΔΙΑ. ΚΛΕΙΔΙΑ, ΜΜΜ;;; ΕΙΧΕ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΚΛΕΙΔΙΑ;;;;;
μαφαλντα Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ο αδερφός είπε ότι του άνοιξε το θύμα.Είπε ψέμματα,τα κλειδιά του τα είχε δώσει η οικονόμος.Μμ.
Lucifer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Αν ισχύει αυτό, καλά να πάθει, μεγάλο αρχίδι ακούγεται για να θέλουν όλοι να τον λήξουν. Να φανταστώ ήταν όλα ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΥ;;;
Lucifer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Η πουτάνα η καμαριέρα τον έφαγε. Βρωμερή φάρα. Εμένα μου 'χαν κλέψει κάτι αποσμητικά μια φορά.
salliara Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μα ΕΝΑΝ ψάχνουμε, που να τα είπε περίεργα. Οκ. Αν ηταν συνεργασία παμε μακριά.
salliara Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Αυτα που σκέφτηκες κι εσύ πανω κατω. Για πες.
Lucifer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω, εγώ ψηνόμουν να 'χα κάναν άνθρωπο εδώ να τον καθήσω σε καμιά πολυθρόνα να κάνουμε αναπαράσταση. Ψήσου να περάσεις.
saya Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 O λουσι σκεφτηκε οτι τον εφαγε η καμαριερα γιατι ειναι ατιμη ρατσα .. :wub: so clever
Lucifer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ανέλυσα το σκεπτικό μου χαζή. Μόνο κάτοψη δεν έχω βγάλει. Υποψιάζομαι πως η κουζίνα είναι κλεισμένος ημιυπαίθριος και ο μπάτσος κάνει τα στραβά μάτια.
saya Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μα για αυτο αρεσεις τοσο στις γυναικες ,εισαι εξυπνος και λεπτομερης σε ολα.. :wub:
μαφαλντα Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Είναι και το άλλο.Η οικονόμος δεν είπε ότι τσακώθηκαν .Ανέφερε όμως κάτι για προσωπικές υποθέσεις,έπρεπε να λείπει.
Lucifer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ε, γυναικεία διακριτικότητα. Δεν αρκεί για προφυλάκιση. σάγια, που να δεις τι μπορώ να κάνω με τα δάχτυλά μου και τη γλώσσα μου ταυτόχρονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα