Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο νεκρος βρεθηκε στην πολυθρονα .Ο κηπουρος στις 2.30 ομως και οταν ο αδερφος ειχε φυγει ειχε δει την πολυθρονα αδεια.Στις 3.30 οταν ηρθε η καμαριερα ηταν νεκρος στην πολυθρονα.Αρα αποκλειεται να ειναι ο αδερφος του .Ο μονος που μενει ειναι ο κηπουρος.Αυτος ειναι;Γιατι αν τον ειχε σκοτωσει ο αδερφος του θα επρεπε να ειναι νεκρος απο τις 2,30.

Δημοσ.

Δεν είπε ότι την είδε άδεια, είπε ότι είδε την πλάτη της απλώς.

nikosgia, σημαντικό ερώτημα: το δωμάτιο είναι τετράγωνο/ορθογώνιο;

Δημοσ.

Βασικά, αν η πόρτα είναι απέναντι ακριβώς από το τζάκι είναι δύσκολο και το παράθυρο και η πόρτα να βλέπουν την πλάτη της πολυθρόνας μιας και απ'έξω έχει την σκάλα που οδηγεί στα δωμάτια.

Δημοσ.

Δεν είπε ότι την είδε άδεια, είπε ότι είδε την πλάτη της απλώς.

nikosgia, σημαντικό ερώτημα: το δωμάτιο είναι τετράγωνο/ορθογώνιο;

Και εγώ κάπως έτσι το σκέφτηκα.Η πόρτα είναι ακριβώς απέναντι από το τζάκι και το τζάκι απέναντι από το παράθυρο.

Αν και σε κάτι τέτοια φταίει πάντα ο κηπουρός.

EDIT:με πρόλαβε ο/η YiN

Δημοσ.

Εμείς, βάσει της ίδιας σκέψης με τη YiN, λέμε καμαριέρα. Γιατί ένας απ' τους 2 λέει ψέμματα ότι έβλεπε πλάτη πολυθρόνας. Όμως είναι πιο λογικό το γραφείο (που είναι πίσω απ' την πολυθρόνα) να 'ναι μπροστά από το παράθυρο παρά μπροστά στην πόρτα όπως μπαίνεις.

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα τον κηπουρό για αυτό: "περνώντας μάλιστα απο το δωμάτιο του απο την έξω πλευρά του κήπου φαινόταν το τζάκι να καίει αλλά το τζάμι ηταν θολό, το σκούπισα λιγάκι αλλά το μόνο που είδα ήταν την πλάτη της πολυθρόνας". Απ'έξω άμα σκουπίσεις βλέπεις; Από μέσα δε θολώνει το τζάμι;

Δημοσ.

Ναι, αν μέσα έκανε ζέστη λόγω τζακιού, έξω μπορεί να 'χε μαζέψει πάχνη. Απ' αυτό πιαστήκαμε πρώτο.

ΕΛΑ ΜΩΡΕ, ΤΟ ΓΥΝΑΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΠΟΙΟΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 3.45;;; Μ;;;

Δημοσ.

Δεν λεει πουθενα οτι η πορτα ειναι αντιθετα αποτο τζακι .Λεει οτι υπαρχει ενα γραφειο και απεναντι απο το γραφειο ειναι το τζακι με την πολυθρονα απεναντι .Αν το γραφειο και το τζακι ειναι απεναντι απο το παραθυρο;Γιατι η πολυθρονα ηταν τοσο ψηλη που δεν θα φαινοταν υπηρχε ανθρωπος πανω;

Δημοσ.

Δεν λεει πουθενα οτι η πορτα ειναι αντιθετα αποτο τζακι .Λεει οτι υπαρχει ενα γραφειο και απεναντι απο το γραφειο ειναι το τζακι με την πολυθρονα απεναντι .Αν το γραφειο και το τζακι ειναι απεναντι απο το παραθυρο;

Το λέει η καμαριέρα.

Δημοσ.

Το γραφείο, η πολυθρόνα και το τζάκι είναι σε σειρά το ένα με το άλλο.

Αν το δωμάτιο ΔΕΝ είναι γωνιακό, η πόρτα και το παράθυρο είναι αναγκαστικά το ένα απέναντι απ' το άλλο. Σε αυτή την περίπτωση λένε 2 άτομα ψέμματα, καθώς κανείς δε θα έβλεπε πλάτη, αλλά πλαϊνό πολυθρόνας. Ο μπάτσος μιλάει για έναν ύποπτο όμως, οπότε δεν είναι αυτό.

Το δωμάτιο είναι γωνιακό λοιπόν. Για να δει πλάτη πολυθρόνας η καμαριέρα, πρέπει να έχει η πολυθρόνα πλάτη στην πόρτα. Πίσω από την πολυθρόνα, είναι το γραφείο. Ε τι σκατά, ποιος βάζει το γραφείο μπροστά απ΄την πόρτα.

Για να δει πλάτη ο κηπουρός, το γραφείο πρέπει να 'ναι μπροστά στο παράθυρο και να είναι μπροστά η πολυθρόνα (και πιο μπροστά ο τζάκης). Αυτό το δέχομαι. Όχι, εγώ τον παραδέχομαι.

Δημοσ.

Γύρισα σπίτι γύρω στις 3.45, μπήκα μέσα ,και για να πάω στην σκάλα όπου οδηγεί στο δωμάτιο μου περνάω αναγκαστικά έξω απο την βιβλιοθήκη . Είδα το τζάκι αναμένο και τα πόδια του κυρίου να εξέχουν απο την πολυθρόνα..Μάλιστα μου φάνηκε περίεργο που δεν με άκουσε η που δεν γύρισε να κοιτάξει, αλλά αυτό με βόλευε κιόλας καθότι έίχα πιεί αρκετά και δεν ήθελα να με δεί σε αυτό το χάλι, έτσι συνέχισα ..."

Μα δεν λεει πουθενα οτι το ειδε πλατη μπορει να το ειδε πλαγια

Δημοσ.

Αν είδε πλάγια, θα έβλεπε τα σκατά και τα κρέατα, το κεφάλι του ανοίξανε, δε τον κάνανε να βαρεθεί μέχρι θανάτου.

Δημοσ.

παραθυρο ακριβως μπροστα το γραφειο για να εχει και φως .Μπροστα η πολυθρονα μπροστα το τζακι .Η πορτα στα πλαγια.

Δημοσ.

Ας πω κι εγώ την σκέψη μου.Η οικονόμος είχε ηρεμιστικά.Τσακώθηκε με το θύμα-κάτι που είχε σχέση πιθανόν με τον αδερφό-τον περίμενε το θύμα.Του έβαλε ηρεμιστικό στον καφέ.Ο κηπουρός είπε ότι τον είδε νυσταγμένο.Ο αδερφός έκανε θόρυβο με το αμάξι,έπαιξε θέατρο ότι τσακώνονταν-μιμήθηκε την φωνή του αδερφού του.Εφυγε- τον άκουσαν,άλλοθι- και γύρισε κρυφά και τον σκότωσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...