nikosgia Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Κανένα μπαλόνι με ήλιον παίζει; και ποιος βρήκε το οπλο, ο γλάρος ??? Άσε που θα ήταν ορατό απο χιλιάδες μάτια....πάντως είσαι κοντά...σκεψου κάτι άλλο μπαλόνι δεν παίζει....
μαφαλντα Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Το όπλο βρέθηκε κάτω από το γεφύρι δεμένο σε μια πέτρα.Ο τύπος έριξε την πέτρα-είχε υπολογίσει το σκοινί-τράβηξε την σκανδάλη και το όπλο έφυγε την ώρα που έπεφτε αυτός νεκρός.Θα γίνουμε Πουαρό.
pavlinda Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 καποιος κλωτσησε το οπλο κι επεσε στο ποταμι αφου αυτοκτονησε. η γυναικα του.
nikosgia Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Το όπλο βρέθηκε κάτω από το γεφύρι δεμένο σε μια πέτρα.Ο τύπος έριξε την πέτρα-είχε υπολογίσει το σκοινί-τράβηξε την σκανδάλη και το όπλο έφυγε την ώρα που έπεφτε αυτός νεκρός.Θα γίνουμε Πουαρό. Εύγε.....Μις Μαρπλ.... :D (Ηρωίδα της Αγκάθα Κρίστι αν έχεις υπόψιν σου)
μαφαλντα Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Αυτό ήταν; Μου άρεσε πιο πολύ ο Πουαρό.Εκκεντρικός,ιδιότροπος ήταν και ο φίλος του Χάστιγκς απίστευτος.
nikosgia Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Αυτό ήταν; Μου άρεσε πιο πολύ ο Πουαρό.Εκκεντρικός,ιδιότροπος ήταν και ο φίλος του Χάστιγκς απίστευτος. Ναι αυτό ήταν (βέβαια απο ιστορια του AC Doyle) . Όσο για την Αγκάθα δεν παύει να ναι η βασίλισσα του εγκλήματος...και ο Πουαρώ ο καλύτερος της χαρακτήρας..
nikosgia Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Άλλον γρίφο; Περιμένουμε. Σύντομα κάτι θα ποστάρω , είναι και θέμα να το σουλουπώσω βέβαια μην πιάσει καμια σελίδα .....Αναμένω βέβαια και εγώ να ποστάρει κάποιος κάτι ανάλογο. Δεν βλέπω κινητικότητα ...
pavlinda Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ένας άντρας και η γυναίκα του κατευθύνονταν με το αυτοκίνητό τους από την εξοχή προς την πόλη. Ξαφνικά το αυτοκίνητο μένει από βενζίνη. Ο άντρας αποφασίζει να πάει να ζητήσει βοήθεια. Λέει στην γυναίκα του να κλειδώσει τις πόρτες, να κλείσει τα παράθυρα και να τον περιμένει να γυρίσει. Όταν αυτός γύρισε, βρήκε τη γυναίκα του νεκρή και δίπλα της κάποιον που δεν είχε ξαναδεί. Το αυτοκίνητο ήταν ανέπαφο και οι πόρτες και τα παράθυρα κλειδωμένα, όπως τα είχε αφήσει.
washcloud Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 "-...άντε ρε μαλάκα, ακόμα εκεί είσαι;!" "-...δεν έβρισκα τα κλειδιά της γυναίκας σου ρε, μη φωνάζεις!"
pavlinda Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 οταν μαθω την απαντηση θα σας την πω. εγω υποθετω οτι γεννησε και πεθανε στην γεννα.
pavlinda Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 ναι. για να με βοηθησετε να τον λυσω. περιμενω να μπει η απαντηση στο σαιτ.
salliara Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Κι εγώ αυτό θα έλεγα, ότι γέννησε και πήγε από αιμορραγία. Τώρα μένει να λύσουμε το γρίφο, ποιο ήταν το αίτιο της αιμορραγίας.
pavlinda Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 επιπλοκες στην γεννα. αυτους τους γριφους τους βλεπω σε ενα σαιτ στο ιντερνετ αλλα δεν υπαρχουν οι λυσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα