Sellers Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Φράκαρε το μυαλό μου μετά απο τόση σκέψη και τόσο μηδαμινό αποτέλεσμα. ps: Sellers, κανόνισε να μου πεις ότι δε δικαιούμουν συμμετοχής, γιατί εγώ κόλλησα τα αυτοκόλλητα! Εσύ δεν δικαιούσε συμμετοχή γιατί έχεις μπλοκάρει όλο το ινσόμνια με το μπέρδεμα που έφαγες. Δες τι έκανες τον sheik να λέει: Εφοσον η επιλογη ειναι τυχαια, με 69 καλτσες εχεις σιγουρα 2 με το ιδιο χρωμα. Ενω απο 1 εως 68 εαν εισαι τοσο γκαντεμης ολες θα ειναι του ιδιου χρωματος. Αν ειναι ετσι, "βγαζω μαυρη, βγαζω μαυρη->οκ ή βγαζω ασπρη, βγαζω ασπρη->οκ" αρα 2 και οχι 3 Ναι. Αν βγάλεις μαύρη μαύρη ή άσπρη άσπρη οκ. 2. Αλλά που το ξέρεις ότι θα τις βγάλεις? Επειδή ζητάει το ελάχιστο παίρνεις την πιθανότητα να βγάλεις μια μαύρη και μια άσπρη για να αναγκαστείς να τραβήξεις άλλη μία, που είτε μαύρη, είτε άσπρη θα έχεις επιτέλους ένα ζευγάρι.
parsifal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Εσύ δεν δικαιούσε συμμετοχή γιατί έχεις μπλοκάρει όλο το ινσόμνια με το μπέρδεμα που έφαγες. Δες τι έκανες τον sheik να λέει: Ναι, τώρα που το βλέπω με καθαρό μυαλό, είναι τραγικό (και μεταδοτικό, κατά τα φαινόμενα! )
-nick- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Προφανώς την πρώτη φόρα κολλάει στον πρώτο 2 αυτοκόλλητα, τον ρωταει. Μετά στον δευτερο 2 αυτοκόλλητα και τον ρωτάει, και μετά στον τρίτο και τον ρωτάει. σωστα?
Krokodilos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Ωραία τότες!!! Ενάδερ Πρόβλεμ: Ο Sellers, Krokodilos και ο Pablo_Hasan βρίσκονται σε ένα δωμάτιο υπο την εποπτεία του moderator Parsifal. Οι 3 μας καθόμαστε έτσι ώστε ο κάθε ένας μας να μπορεί να δει τους άλλους δύο, αλλά δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένας τρόπος επικοινωνίας μεταξύ μας (ομιλία, νοήματα, κείμενο ή οτιδήποτε άλλο). Αν όμως κάποιος μιλήσει, οι άλλοι μπορούμε να τον ακούσουμε. Κανείς όμως δε μιλά αν δε το επιτρέψει ο Parsifal. Ο Parsifal τώρα έχει 8 αυτοκόλλητα, 4 κόκκινα και 4 πράσινα. Κολλάει τυχαία δύο στο μέτωπο μου, δύο στο μέτωπο του Κορκόδειλα και δύο στο μέτωπο του Πάμπλο, ενώ βάζει τα άλλα 2 στην τσέπη του. Οι 3 μας ΔΕΝ ξέρουμε τι χρώμα έχουν τα αυτοκόλλητα που ο Parsifal έβαλε στην τσέπη του. Επίσης με κανένα τρόπο ΔΕ μπορούμε να δουμε τα δικά μας αυτοκόλλητα. Στην ουσία το μόνο που βλέπουμε είναι τέσσερα αυτοκόλλητα ο καθένας, στους άλλους δύο συμμετέχοντες. O Parsifal μας ρωτά τώρα κυκλικά την ερώτηση: "Ξέρεις τι χρώμα έχουν τα αυτοκόλλητα που είναι στο μέτωπο σου;" και παίρνει τις εξής απαντήσεις: Sellers: Όχι Krokodeilos: Όχι Pablo: Όχι O Parsifal ξαναρωτά για δεύτερη φορά:"Τώρα μήπως ξέρεις τι χρώμα έχουν τα αυτοκόλλητα που είναι στο μέτωπο σου;" Sellers: Όχι Krokodeilos: Ναι Pablo: Πω τον πούστη, που το βρήκε? Ερώτηση Νο 1: Που το βρήκε ο πούστης? Ερώτηση Νο 2: Τι χρώματα έχει τελικά ο Κροκόδειλος στο μέτωπο του? Ερώτηση Νο 3: Μπορούμε να πούμε με σιγουριά τι χρώματα φοράμε εγώ και ο Pablo? Λυση ερωτησης 2(η ιδια με την ερωτηση 1): Ορισμος των ερωτησεων: O Parsifal μας ρωτά τώρα κυκλικά την ερώτηση: "Ξέρεις τι χρώμα έχουν τα αυτοκόλλητα που είναι στο μέτωπο σου;" και παίρνει τις εξής απαντήσεις: Α1: Sellers: Όχι Α2: Krokodeilos: Όχι Α3: Pablo: Όχι O Parsifal ξαναρωτά για δεύτερη φορά:"Τώρα μήπως ξέρεις τι χρώμα έχουν τα αυτοκόλλητα που είναι στο μέτωπο σου;" Α4: Sellers: Όχι Krokodeilos: Ναι Pablo: Πω τον πούστη, που το βρήκε? ΚΚ: 2 κοκκινα αυτοκολλητα. ΠΠ: 2 πρασινα αυτοκολλητα. ΚΠ: 1 κοκκινο και 1 πρασινο αυτοκολλητο. Αρχη αποδειξης ερωτησης 2(και 1). Ο Κροκοδειλος σκεφτεται: ►Εστω οτι εχω ΚΚ: Τοτε ο Σελερς θα σκεφτοταν στην Α4: Ο Κροκοδειλος εχει ΚΚ αρα: •Εστω οτι και εγω(Σελερς) εχω ΚΚ. Τοτε ο Παμπλο θα ηξερε 100% οτι εχει ΠΠ. Αλλά ομως δεν το ηξερε λογω της Α3, αρα δεν εχω(Σελερς) ΚΚ. •Εστω οτι εχω(Σελερς) ΠΠ. Τοτε ο Παμπλο θα σκεφτοταν στην Α3: -Αν εχω (Παμπλο) ΚΚ θα το εβλεπε ο Σελερς και δεν θα απαντουσε οχι στην Α1. Αρα δεν εχω(Παμπλο) ΚΚ. -Αν εχω (Παμπλο) ΠΠ θα το εβλεπε ο Κροκοδειλος και δεν θα απαντουσε οχι στην Α1. Αρα δεν εχω(Παμπλο) ΠΠ. Αρα ο Παμπλο θα συμπερανε με σιγουρια οτι εχει ΚΠ. Δηλαδη η Α3 θα ηταν ναι. Αλλά δεν το συμπερανε(Α3 ηταν οχι) οποτε η υποθεση του Σελερς οτι εχει ΠΠ ειναι και αυτη ψευδης. Αρα ο Σελερς κανοντας τις παραπανω 2 υποθεσεις-σκεψεις θα καταλαβαινε(μετα και την Α3) οτι δεν μπορει να εχει ουτε ΚΚ ουτε ΠΠ, δηλαδη θα ηξερε με σιγουρια οτι ειχε ΚΠ. Ομως δεν το καταλαβε αφου απαντησε οχι στην Α4. Αρα η αρχικη υποθεση(►) μου(Κροκοδειλος) οτι εχω ΚΚ ειναι ψευδης. Αρα ο Κροκοδειλος δεν μπορει να εχει ΚΚ. Η ιδια τωρα διαδικασια μπορει να εφαρμοστει και με την υποθεση οτι ο Κροκοδειλος εχει ΠΠ. Παλι καταληγουμε στο οτι ο Κροκοδειλος δεν μπορει να εχει ΠΠ. Αρα εχει ΚΠ. Τελος αποδειξης ερωτησης 2(και 1). Ερώτηση Νο 3: Μπορούμε να πούμε με σιγουριά τι χρώματα φοράμε εγώ και ο Pablo? Λυση ερωτησης 3: Οχι. Αρχη αποδειξης ερωτησης 3. Εστω 2 πιθανες διαταξεις των αυτοκολλητων: Δ-1: Σελερς: ΚΚ Κροκοδειλος: ΚΠ Παμπλο: ΠΠ Δ-2: Σελερς: ΚΠ Κροκοδειλος: ΚΠ Παμπλο: ΠΠ Με μια μικρη αναλυση ειναι φανερο οτι και οι 2 αυτες πιθανες τοποθετησεις των αυτοκολλητων μπορουν να επιφερουν τους διαλογους Α1,Α2,Α3,Α4 ωστε να ειναι αληθεις αυτοι(οι διαλογοι). Οποτε δεν μπορουμε με κανενα τροπο να ξεχωρισουμε μια απο τις Δ-1, Δ-2 για να βρουμε ποια ειναι η αληθινη διαταξη. Τελος αποδειξης ερωτησης 3.
Sellers Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!! Φαίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το και γράψτε το μήνυμα σας με πεζούς χαρακτήρες. ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ, ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!
parsifal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Βρε Sellers! Τη δική μου απάντηση γιατί δεν την εξέτασες... ;
superyo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Αυτον τον γριφο τον εμαθα χθες απο εναν φιλο μου. Μετα απο κανα 10λεπτο βεβαια μου το ειπε και δεν προλαβα να το βρω μονος μου Ακουστε: Σηκωνεται ενας αντρας απ'το κρεβατι, παει στο μπανιο, και ενω βρισκοταν εκει, χανει ενα σημαντικο τηλεφωνημα(δεν λεει αν δεν προλαβε να το σηκωσει ή αν δεν το ακουσε καν και δεν παιζει ρολο). Παει μεσα(οχι αναγκαστικα εκει που σηκωθηκε), σβηνει το φως και μετα αυτοκτονει. Τι εγινε και αυτος ο αντρας αυτοκτονησε;
Technology fan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 έχω την εντύπωση οτι το λες λανθασμένα.. μήπως καθώς έπεφτε ακουσε το τηλέφωνο και είπε φτου οχι ρε γμτ
superyo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 έχω την εντύπωση οτι το λες λανθασμένα.. μήπως καθώς έπεφτε ακουσε το τηλέφωνο και είπε φτου οχι ρε γμτ Οχι δεν το λεω λανθασμενα, και δεν ειπα ποτε οτι αυτοκτονησε πεφτοντας. Ουτε ξερω δηλαδη πως αλλα ουτε και παιζει ρολο. Κανε καποιες εικασιες και βρες τη σχεση αναμεσα στα γεγονοτα. Θα σε βοηθησω να φτασεις στη λυση.
Technology fan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 οκ απο όσο ξέρω εγω κάνω ερωτήσεις και εσύ απαντάς με ναι ή όχι οπότε θα κανω μια σειρά απο ερωτήσεις.... 1)στο δικό του σπίτι έμενε? 2)έχει γυναίκα? 3)έχει παιδιά? 4)έχει τηλέφωνο στο οποίο φαίνονται οι κλησεις? 5)στο σπιτι ήταν μόνος? 6)στο μπάνιο πλύθηκε? 7)εκεί που αυτοκτόνησε, είπες οτι έσβησε το φώς, άρα ήταν ανοιχτό ή εκείνος το ανοιξε και μετα το σβησε?
superyo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Λοιπον θα σε βοηθησω. Εκει που βρισκοταν, το φως ηταν σημαντικο. Καποιες φορες το κλεινε καποιες οχι. Εκεινη τη μερα δεν επρεπε. Προφανως το τηλεφωνημα τον θα τον προειδοποιουσε να μην το κλεισει. Εκεινος ομως εχασε το τηλεφωνημα. Τι συνεβη;
freedubus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Λοιπόν: Ο άντρας ήταν στο κρεβάτι με τη γκόμενά του και έβγαζαν τα μάτια τους. Ξαφνικά όμως ένιωσε δυνατούς πόνους στην κοιλιά και συνειδητοποίησε οτι οι σεφταλιές που είχε φάει νωρίτερα ήταν χαλασμένες και τον πείραξαν. Οπότε σηκώθηκε από το κρεβάτι και έτρεξε στο μπάνιο, οπου ακολούθησε ένα άνευ προηγουμένου επώδυνο κόψιμο, με φωνές, βογκητά, και δυνατές κλανιές. Το σπίτι βρώμισε ελεεινά, κάτι το οποίο εξόργισε τη γκόμενά του, η οποία έφυγε τσαντισμένη αφήνοντάς του ένα σημείωμα στο τραπέζι της κουζίνας που έλεγε "ΕΛΕΟΣ! ΠΑΛΙΟΣΚΑΤΙΑΡΗ! ΧΕΖΙΛΟ! ΒΡΩΜΗΚΟΥΛΑ! ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ! ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΩ! ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ, ΠΡΟΣΠΟΙΟΜΟΥΝ! ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ! DIE MOTHERFUCKER!". Μετά από λίγο όμως και ενώ ήταν στο αυτοκίνητο, το μετάνιωσε και τον πήρε τηλέφωνο από το κινητό της για να του ζητήσει συγγνώμη και να του πεί οτι δεν τα εννοούσε όσα έγραψε. Αυτός όμως δεν άκουσε το τηλέφωνο που χτυπούσε, γιατί εκείνη τη στιγμή ντενιάριζε ένα κλανίδι 100 db, ή γιατί είχε λιποθυμήσει στη λεκάνη, δεν έχει σημασία, πάντως έχασε αυτό το σημαντικό τηλεφώνημα. Τέλοσπάντων μετά από κανα 2ωρο βγήκε από το μπάνιο αφυδατωμένος, έχοντας χάσει 10 κιλά, το μόνο που ήθελε ήταν λίγη στοργή από το μωράκι του, ένα ποτήρι κοκακόλα κι ένα πιάτο ρύζι λαπά με λεμόνι. Πήγε στην κουζίνα (όχι αναγκαστικά εκεί που σηκώθηκε) να ετοιμάσει το λαπά, κι εκεί βρήκε το σημείωμα πάνω στο τραπέζι. Διαβάζοντάς το, έχασε τη γή κάτω απ' τα πόδια του, όλα σκοτείνιασαν, το μυαλό του θόλωσε και σε μιά στιγμή τρέλας, αυτοκτόνησε (δεν έχει σημασία πώς). Λίγο πριν αυτοκτονήσει όμως, έσβησε το φώς, γιατι σκέφτηκε "μαλακία να καίει τζάμπα ρεύμα μέχρι να με ανακαλύψουν". Βλέπετε είχε μια εμμονή με την εξοικονόμηση ενέργειας ο μακαρίτης. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
Dimitris1948 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Λοιπόν:Ο άντρας ήταν στο κρεβάτι με τη γκόμενά του και έβγαζαν τα μάτια τους. Ξαφνικά όμως ένιωσε δυνατούς πόνους στην κοιλιά και συνειδητοποίησε οτι οι σεφταλιές που είχε φάει νωρίτερα ήταν χαλασμένες και τον πείραξαν. Οπότε σηκώθηκε από το κρεβάτι και έτρεξε στο μπάνιο, οπου ακολούθησε ένα άνευ προηγουμένου επώδυνο κόψιμο, με φωνές, βογκητά, και δυνατές κλανιές. Το σπίτι βρώμισε ελεεινά, κάτι το οποίο εξόργισε τη γκόμενά του, η οποία έφυγε τσαντισμένη αφήνοντάς του ένα σημείωμα στο τραπέζι της κουζίνας που έλεγε "ΕΛΕΟΣ! ΠΑΛΙΟΣΚΑΤΙΑΡΗ! ΧΕΖΙΛΟ! ΒΡΩΜΗΚΟΥΛΑ! ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ! ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΩ! ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ, ΠΡΟΣΠΟΙΟΜΟΥΝ! ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ! DIE MOTHERFUCKER!". Μετά από λίγο όμως και ενώ ήταν στο αυτοκίνητο, το μετάνιωσε και τον πήρε τηλέφωνο από το κινητό της για να του ζητήσει συγγνώμη και να του πεί οτι δεν τα εννοούσε όσα έγραψε. Αυτός όμως δεν άκουσε το τηλέφωνο που χτυπούσε, γιατί εκείνη τη στιγμή ντενιάριζε ένα κλανίδι 100 db, ή γιατί είχε λιποθυμήσει στη λεκάνη, δεν έχει σημασία, πάντως έχασε αυτό το σημαντικό τηλεφώνημα. Τέλοσπάντων μετά από κανα 2ωρο βγήκε από το μπάνιο αφυδατωμένος, έχοντας χάσει 10 κιλά, το μόνο που ήθελε ήταν λίγη στοργή από το μωράκι του, ένα ποτήρι κοκακόλα κι ένα πιάτο ρύζι λαπά με λεμόνι. Πήγε στην κουζίνα (όχι αναγκαστικά εκεί που σηκώθηκε) να ετοιμάσει το λαπά, κι εκεί βρήκε το σημείωμα πάνω στο τραπέζι. Διαβάζοντάς το, έχασε τη γή κάτω απ' τα πόδια του, όλα σκοτείνιασαν, το μυαλό του θόλωσε και σε μιά στιγμή τρέλας, αυτοκτόνησε (δεν έχει σημασία πώς). Λίγο πριν αυτοκτονήσει όμως, έσβησε το φώς, γιατι σκέφτηκε "μαλακία να καίει τζάμπα ρεύμα μέχρι να με ανακαλύψουν". Βλέπετε είχε μια εμμονή με την εξοικονόμηση ενέργειας ο μακαρίτης. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. λοιπόν κάτι δεν κολλάει σε αυτό^^ σωστά?? το μυστικό είναι ότι τον διαβάζεις γελάς τόσο πολύ που δεν βρίσκεις το λάθος... όταν το διαβάσω και δεν γελάω μπορεί να το βρω!
Technology fan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Λοιπον θα σε βοηθησω. Εκει που βρισκοταν, το φως ηταν σημαντικο. Καποιες φορες το κλεινε καποιες οχι. Εκεινη τη μερα δεν επρεπε. Προφανως το τηλεφωνημα τον θα τον προειδοποιουσε να μην το κλεισει. Εκεινος ομως εχασε το τηλεφωνημα. Τι συνεβη; οπότε πρέπει να βρω το που έμενε... 1)είχε συνδεδεμένη βόμβα?? με το διακόπτη οπότε αυτοκτόνησε έμεσα απο τη στιγμή που έσκασε
superyo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Λοιπόν:Ο άντρας ήταν στο κρεβάτι με τη γκόμενά του και έβγαζαν τα μάτια τους. Ξαφνικά όμως ένιωσε δυνατούς πόνους στην κοιλιά και συνειδητοποίησε οτι οι σεφταλιές που είχε φάει νωρίτερα ήταν χαλασμένες και τον πείραξαν. Οπότε σηκώθηκε από το κρεβάτι και έτρεξε στο μπάνιο, οπου ακολούθησε ένα άνευ προηγουμένου επώδυνο κόψιμο, με φωνές, βογκητά, και δυνατές κλανιές. Το σπίτι βρώμισε ελεεινά, κάτι το οποίο εξόργισε τη γκόμενά του, η οποία έφυγε τσαντισμένη αφήνοντάς του ένα σημείωμα στο τραπέζι της κουζίνας που έλεγε "ΕΛΕΟΣ! ΠΑΛΙΟΣΚΑΤΙΑΡΗ! ΧΕΖΙΛΟ! ΒΡΩΜΗΚΟΥΛΑ! ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ! ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΩ! ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ, ΠΡΟΣΠΟΙΟΜΟΥΝ! ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ! DIE MOTHERFUCKER!". Μετά από λίγο όμως και ενώ ήταν στο αυτοκίνητο, το μετάνιωσε και τον πήρε τηλέφωνο από το κινητό της για να του ζητήσει συγγνώμη και να του πεί οτι δεν τα εννοούσε όσα έγραψε. Αυτός όμως δεν άκουσε το τηλέφωνο που χτυπούσε, γιατί εκείνη τη στιγμή ντενιάριζε ένα κλανίδι 100 db, ή γιατί είχε λιποθυμήσει στη λεκάνη, δεν έχει σημασία, πάντως έχασε αυτό το σημαντικό τηλεφώνημα. Τέλοσπάντων μετά από κανα 2ωρο βγήκε από το μπάνιο αφυδατωμένος, έχοντας χάσει 10 κιλά, το μόνο που ήθελε ήταν λίγη στοργή από το μωράκι του, ένα ποτήρι κοκακόλα κι ένα πιάτο ρύζι λαπά με λεμόνι. Πήγε στην κουζίνα (όχι αναγκαστικά εκεί που σηκώθηκε) να ετοιμάσει το λαπά, κι εκεί βρήκε το σημείωμα πάνω στο τραπέζι. Διαβάζοντάς το, έχασε τη γή κάτω απ' τα πόδια του, όλα σκοτείνιασαν, το μυαλό του θόλωσε και σε μιά στιγμή τρέλας, αυτοκτόνησε (δεν έχει σημασία πώς). Λίγο πριν αυτοκτονήσει όμως, έσβησε το φώς, γιατι σκέφτηκε "μαλακία να καίει τζάμπα ρεύμα μέχρι να με ανακαλύψουν". Βλέπετε είχε μια εμμονή με την εξοικονόμηση ενέργειας ο μακαρίτης. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Μεγαλε πρεπει να πω, οτι πεθανα στα γελια με την ιστορια σου αλλα οπως και εσυ θα καταλαβαινεις δεν εγινε ετσι. Οπως σου ειπα και πιο πανω το τηλεφωνημα θα τον προειδοποιουσε να μην κλεισει το φως. Εκεινος ομως το εχασε και εσβησε το φως και προφανως κατι κακο συνεβη. Γι'αυτο και αυτοκτονησε. Ομως τι συνεβη; Υ.Γ. Με τις πληροφοριες που σου δινω δεν μπορουν να υπαρξουν διαφορετικες εκδοχες της ιστοριας εαν ολα τα στοιχεια της ιστοριας αξιοποιηθουν. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:48 ---------- Σκεψου... αλλα αν πια δεν μπορεις με τιποτα να το βρεις (ειναι αρκετα ευκολο) τοτε πεσ μου να σου πω την απαντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα