winterman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δεν ειναι τοσο περιπλοκο...και μην ξεχνατε οτι σε καθε Αστυνομικη Ιστορια υπαρχει και μπολικη ...σαλτσα
Captn Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 ο ανηψιος σκότωσε τον θείο ειπε οτι ο θειος τον καλεσε μες την μαύρη νύχτα στο δωμάτιο του να τον ρωτήσει κάτι για την δουλειά ενω δεν τον εμπιστευόταν ειπε οτι εκεινη την ωρα τακτοποιούσε την συλλογή με τις πεταλούδες του τα έχασε οταν ο αστυνόμος του αποκάλυψε οτι ήξερε οτι ο θειος δεν τον εμπιστευόταν τον ειδαν στο δωματιο του θειο λιγο πριν βρουν τον θειο νεκρό τα αποτσίγαρα στο μπαλκόνι είναι καιρό εκεί μιας και η καθαρίστρια έλειπε με αδεια
winterman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 οντως δεν τον εμπιστευουταν αλλα θα μπορουσε να τον θελει να συζητησουν κατι για το τμημα του.....η για να του πει οτι κατι δεν παει καλα....δεν παιζει ρολο αυτο....
CODEX_ALIMENTARIUS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 εγώ συνεχίζω να πιστεύω οι δικοί μου λόγοι ήταν καλύτεροι
jpaokx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εγώ θα πρωτοτυπησω και θα πω ότι ήταν η οικονόμος. Εκτός του ότι είναι βρυκόλακας και δεν κοιμάται καθόλου, υπάρχει ένα κενό (νομίζω). Ο ανηψιός πήγε στις 2-2:30 το βράδυ στο δωμάτιο του θείου όπου ήδη το φως ήταν ανοιχτό. Μετά η οικονόμος είδε τον ανηψιό να φεύγει από το δωμάτιο του θείου. Αν ήταν έτσι, τότε θα έπρεπε να δει και το φως στο δωμάτιο του θείου και την πόρτα μισάνοιχτη (και όχι την 2η φορά στις 4 η ώρα). Στην ουσία, έδωσε άθελα άλλοθι στον ανηψιό που έφυγε τελευταίος από το δωμάτιο.
CODEX_ALIMENTARIUS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ο Τσιμπίδας το έκανε παοκτσή κόβω τον τσιμπίδα τον θείο γαύρο και τον ανεψιό παο... η κουνιάδα αεκ και η οικονόμος άρης 1
winterman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Εγώ θα πρωτοτυπησω και θα πω ότι ήταν η οικονόμος. Εκτός του ότι είναι βρυκόλακας και δεν κοιμάται καθόλου, υπάρχει ένα κενό (νομίζω). Ο ανηψιός πήγε στις 2-2:30 το βράδυ στο δωμάτιο του θείου όπου ήδη το φως ήταν ανοιχτό. Μετά η οικονόμος είδε τον ανηψιό να φεύγει από το δωμάτιο του θείου. Αν ήταν έτσι, τότε θα έπρεπε να δει και το φως στο δωμάτιο του θείου και την πόρτα μισάνοιχτη (και όχι την 2η φορά στις 4 η ώρα). Στην ουσία, έδωσε άθελα άλλοθι στον ανηψιό που έφυγε τελευταίος από το δωμάτιο. αφηνεται να εννοηθει οτι την πρωτη φορα στις 3,00 που ειδε τον ανηψιο να βγαινει απο το δωματιο δεν εδωσε σημασια...και απλα δεν ασχοληθηκε περαιτερω.... Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω και να βοηθησω....ειναι καποια λεπτομερεια τετοια... που αν προσπαθησω να βοηθησω ...στην ουσια θα πω την λυση
kaliakman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Να πω και εγώ ένα και δεν ξέρω αν έχει ξαναμπει: Έχουμε 9 σφαίρες ίδιες μόνο που η μία είναι πιο βαρια από τις άλλες αλλά δεν ξέρουμε ποια. Έχουμε μια ζυγαριά από αυτές τις παλίες που έπαιρναν βαρίδια Πως μπορούμε να βρούμε ποια σφαίρα είναι αν επιτρέπεται να ζυγίσουμε μόνο δυο φορές;
the other one Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Να πω και εγώ ένα και δεν ξέρω αν έχει ξαναμπει: Έχουμε 9 σφαίρες ίδιες μόνο που η μία είναι πιο βαρια από τις άλλες αλλά δεν ξέρουμε ποια. Έχουμε μια ζυγαριά από αυτές τις παλίες που έπαιρναν βαρίδια Πως μπορούμε να βρούμε ποια σφαίρα είναι αν επιτρέπεται να ζυγίσουμε μόνο δυο φορές; μια δοκιμή: παίρνεις τις 6 από αυτές και τις βάζεις στη ζυγαριά, 3 σε κάθε πλευρά. Αν δείξει ισοπαλία παίρνεις τις υπόλοιπες 3 και από αυτές συγκρίνεις τις 2. Από εκεί βλέπεις ποια είναι η πιο βαριά, αν δεν είναι καμία τότε πρόκειται για την τρίτη που έχει μείνει κάτω. Αν κάποια μεριά είναι βαρύτερη παίρνεις την τριάδα με τις πιο βαριές και κάνεις ό,τι και από πάνω 3
jpaokx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μήπως, ο ανηψιός και η μάνα του βγήκαν έξω στο μπαλκόνι για τσιγάρο (πχ ένα εκ των οποίων με κραγιόν); Δεν θα τους άφηνε ο θείος να βγουν στο μπαλκόνι του μιας και ήταν φανατικός αντικαπνιστής.
nikοs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) θες τον γριφο του αιωνα? τον ξερουνε 4 ανθρωποι μονο. ....3 ακομα γελανε. ενας πεθανε απο τα γελια...... εχουμε 4 γυναικες........και ενα παγωτο. η πρωτη το γλειφη.......... η δευτερη το δαγνωνει........ η τριτη το φυσαει.......... και η τεταρτη γελαει........... ποια απο τις 4 αυτες γυναικες,ειναι παντρεμενη και γιατι? για να βρειτε το γριφο,πρεπει πρωτα να βρειτε τι χρωμα μαλια εχει η καθεμια,και τι ηλικια εχει η καθεμια,και ΓΙΑΤΙ. πριν ξεκινησετε καν να σκεφτεστε........εχετε ειδη πει την απαντηση.............και δεν το ξερετε.ειναι ΤΟΣΟ απλη! Οσοι μπηκαν στο τρυπακι(καλητερα να μην μπειτε ποτε),και προσπαθουσαν επι μηνες να βρουν την απαντιση.........τρελαθηκαν! γυρω στους 30 ανθρωπους,εχουν μαθει το 20% της απαντησης,και γελανε ολη μερα......... εμεις που την ξερουμε και βλεπουμε τους αλλους να σκεφτονται..........γελαμε ακομα περισοτερο.......... Για την ιστορια,το γριφο αυτο,με διαδοχικες ερωτησεις καθε 6 μηνες,εκανα να τον μαθω 7 χρονια,και πιστεψτε με,αξιζε τον κοπο. τον γριφο αυτον,τον εχει βγαλει καλαματιανος...............ηλικιας 65 χρονον. οποιος τον βρει,εχει καταλαβει το νοημα της ζωης,και τα σταδια μιας γυναικας! αν δω προσπαθεια,θα βοηθησω συντομα........ Αυτή που φοράει βέρα είναι η παντρεμένη...Δεν είναι γρίφος και δεν τον έβγαλε κανένας καλαματιανός ή εκτός αν είχε καπνίσει κανένα "καλαματιανό" και νόμιζε πως βγάζει γρίφους ...Ανέκδοτο είναι και παλιό μάλιστα! Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2016 από nikοs
stevenosfp1999 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 ^ Καλά ρε, εσύ είσαι σαινι. Εκτός από το ότι απαντάς σε ένα ποστ από το 2006 αδυνατείς να καταλάβεις την ειρωνεία...
nikοs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 ^ Καλά ρε, εσύ είσαι σαινι. Εκτός από το ότι απαντάς σε ένα ποστ από το 2006 αδυνατείς να καταλάβεις την ειρωνεία... Τώρα το διάβασα,δεν είχα ξαναμπεί στο συγκεκριμένο νήμα...θυμήθηκα το ανέκδοτο και απάντησα απευθείας. edit. Tώρα είδα πως είναι από το 2006...χαχαχαχα λειτουργώ με χρονοκαθυστέρηση αχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα