UncleBens Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ο αδερφός του άντρα της ήταν ο μπάτλερ δεν είχε φτιάξει ακόμη τα μεζεδάκια ο αδερφός πήγε την σκότωσε και μετά πήγε να πλυθεί στο μπάνιο και έκατσε εκεί Συνεννοήθηκε με την αδερφή της πεθαμένης να πάρουν τα λεφτά και θέλει να την στριμώξει τώρα αυτήν για να πάει μέσα και να τα φάει όλα αυτός γιατί ο επόμενος δικαιούχος λογικά θα είναι ο άντρας της και αδερφός του. Το σκοινί το πήρε από την αποθήκη που είναι διπλα στην τουαλέτα.
Doug21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μια απορια προς τον συντακτη της τελευταιας ιστοριας με τη νεκρη στο δωματιο κτλ Η λυση ειναι μεσα στα γραμμενα (πχ μερικες φορες σε τετοιες ιστοριες βλεπουμε οτι εβρεχε αλλα δεν υπηρχαν λασπες, εκανε διακοπη ρευματος αλλα η κουζινα δουλευε κτλ) οποτε και αξιζει να το διαβασουμε 5-6 φορες η ειναι ο πως λεει ο θειος μπεν απο πανω, απλα μια υποθεση που βγαζουμε απο τι κεφαλι μας αναλογα το πως μας κολλανε τα γεγονοτα?
μαφαλντα Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ο σύζυγος την σκότωσε-όταν έδιωξε από το δωμάτιο τους άλλους.Η γυναίκα έκανε την πεθαμένη-ηθοποιός ήταν- όταν πήγαν στο δωμάτιο,μάλλον κάποια πλάκα είχαν σχεδιάσει-ο σύζυγος είπε ότι της αρέσανε οι πλάκες.Αφησε την πόρτα μισάνοιχτη-κάτι που δεν το συνήθιζε- για να κοιτάξει η καμαριέρα και να εξελιχθεί η πλάκα.
IHateLove Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 εχουμε 4 γυναικες........και ενα παγωτο. η πρωτη το γλειφη.......... η δευτερη το δαγνωνει........ η τριτη το φυσαει.......... και η τεταρτη γελαει........... η 4η είναι γιατί γελάει με τις άλλες 3 που επειδή δεν έχουν δει τον κίτσο ακόμα ονειρεύονται...
JaimeLannister Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μαφάλντα τον ήξερες ή τον έκανα πολύ εύκολο, αν και πρόσθεσα και πάρα πολλές σάλτσες ώστε να είναι όλοι ύποπτοι με κάποιο τρόπο?? ναι δίκιο έχεις σε όλα όταν ο σύζυγος της έμαθε ότι δεν μπορεί η γυναίκα του να τεκνοποιήσει τσακώθηκαν και το μόνο που σκεφτόταν ήταν να την ξεφορτωθεί. Στην αρχή την έπεσε στη φίλη της, η οποία τον απέρριψε γιατί το θεώρησε άτιμο να κάνει πουστιά στη φίλη της. Αυτός επειδή η γυναίκα του δεν έδινε διαζύγιο αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το κόλλημα της με τις πλάκες προς όφελός του για να την ξεφορτωθεί. Ο επόμενος θα είναι πολύ πιο δύσκολος τώρα τον ετοιμάζω, αλλά δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμος θέλω να σε ζορίσω που βρήκες αυτόν με την 1η!
μαφαλντα Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δεν τον ήξερα.Απλά μου φάνηκε περίεργο που έδιωξε τους πάντες από το δωμάτιο , η φράση της "άρεσαν οι πλάκες" και το ηθοποιός στην αρχή. challenge accepted
Doug21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 εμ για αυτο ρωτησα αν ειναι σοβαρος ο γριφος η απλα πρεπει να μαντεψει κατι απιθανο και ασχετο καποιος. Τετοιοι γριφοι πρεπει να εχουν αποδειξεις στο τελος για το εγκλημα. Η απαντηση αυτου ηταν εντελως τυχαια και δεν μπορει να το αποδειξει ο αστυνομος. Βαλτε καμια σοβαρη ιστορια
JaimeLannister Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δεν ήταν τυχαία αν πήγαινε πιο αργά η λύση θα τα βρίσκατε όλα τα στοιχεία που θα απέκλειαν τους υπόλοιπους εκεί βρίσκονται όλα, απλά επειδή πήγε τόσο γρήγορα μάλλον δεν τα είδες και το λες αυτό...Αλλά η μαφάλντα χτύπησε αμέσως στο κέντρο και game over... επεξεργάζομαι τον καινούριο.
flik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Αυτό με τη πλάκα και τη δολοφονία έχει γίνει σε επεισόδιο του αστυνόμου Μπέκα. Με δολοφονίες σε ένα ξενοδοχείο.
JaimeLannister Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 filk από κει πήρα την ιδέα αλλά την εμπλούτισα και με δικά μου...με πολλά δικά μου για την ακρίβεια...γι'αυτό ρώτησα τη μαφάλντα αν την ήξερε ήδη.
tsioudiver Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Καλή χρονιά γριφονήμα! Μου δώρισε ο ανηψιός ένα βιβλιαράκι με 99 γρίφους, κάποιους έξυπνους άλλους παράδοξους. Ευκαιρία για νεκρανάσταση! ~~~~~~~~~~~ α) Ένας κηπουρός θέλει να φυτέψει δέκα δέντρα, φτιάχνοντας πέντε ευθείες συστάδες απο τέσσερα δέντρα. 38 Πώς μπορεί να το καταφέρει; β) Το μπλε παγούρι μου χωράει 1 λίτρο και μισό παγούρι. 52 Πόσο χωράνε τέσσερα παγούρια;
TO_PAIDI Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Καλή χρονιά γριφονήμα! Μου δώρισε ο ανηψιός ένα βιβλιαράκι με 99 γρίφους, κάποιους έξυπνους άλλους παράδοξους. Ευκαιρία για νεκρανάσταση! ~~~~~~~~~~~ Ένας κηπουρός θέλει να φυτέψει δέκα δέντρα, φτιάχνοντας πέντε ευθείες συστάδες απο τέσσερα δέντρα. Πώς μπορεί να το καταφέρει; έχω και εγλω το ίδιο βιβλιαράκι μάλλον....πολυ καλό!!!
haris013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 β) Το μπλε παγούρι μου χωράει 1 λίτρο και μισό παγούρι. 52 Πόσο χωράνε τέσσερα παγούρια; 8 λίτρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα