demessakis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Η υπηρέτρια, αναφέρει πως είδε τον Γαρίδα. Ενώ ο Γαρίδας, δεν το αναφέρει. Οπότε ή παίχτηκε πλεκτάνη από τους 2 τους, ή ένοχος είναι ο Γαρίδας, που απέκρυψε το γεγονός. Εκτός αν το δωμάτιο υπηρεσίας, δεν "έβλεπε" στην είσοδο, οπότε ένοχη είναι η υπηρέτρια (στην περίπτωση αυτή, βέβαια, θα μπορούσε να πάει η υπηρέτρια, στο δωμάτιο υπηρεσίας, και να αναφέρει απλά πως επέστρεψε, οπότε πάλι ένοχος βγαίνει ο Γαρίδας). Επίσης μόνο η υπηρέτρια αναφέρει το τσάι του Γαρίδα (ενώ ο ίδιος δεν το αναφέρει). Αν ήμουν στοιχηματική εταιρία, από τα παραπάνω θα έδινα φαβορί για τον φόνο τον Γαρίδα.
pappous_soulis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δώσε κάνα hint για δε βλέπω να βγαίνει.
μαφαλντα Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Γαρίδας είπε ότι το θύμα έγραφε ορνιθοσκαλίσματα,υποθέτω αραβικά.Το πρόσεξε,ίσως προσπάθησε και να τα διαβάσει.
nikosgia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 καποιος εχει πλησιασει..... να δωσω βοηθεια?? η την κουρντινα 2 ?....
nikosgia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Το λοιπον, για να βοηθησω επειδη βλεπω οτι οι πιο πολλοι πονταρουν στο Γαριδα....Ναι αυτος ειναι το θεμα ειναι πως το καταλαβε ο μπατσος....και μην κολλατε σε λεπτομερειες που αφορουν την ωρα.....
koCtasTzZz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια σας εχω εναν πολυ ωραιο γριφο.. και χρειαζομαι επειγοντως απαντηση! ειναι κανεισ προθυμος να βοηθησει???????????????????????????? πλιιιιιιιιιιιιιιιιιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
Sellers Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βάλε, βάλε, βάλε, βάλεεεεεεεεεεε...................
μαφαλντα Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Κώστας έδειχνε να επείγεται ,ο Σελλερς ενθουσιάστηκε και εγώ αναρωτιέμαι. -Ποιος είναι ο γρίφος;
nikosgia Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 o γριφος ειναι....: που ναι...ο γριφος οεοοοο...... Σημειωτεον..οτι εκκρμει και ο προηγουμενος...μεσα στην αβεβαιοτητα το topic
nickpulse Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Σας δίνουν 12 όμοια σφαιρίδια απο τα οποία τα 11 είναι ισοβαρή, το 1 είναι διαφορετικού βάρους χωρίς να γνωρίζεται αν είναι βαρύτερο ή ελαφρύτερο απο το καθένα εκ των υπολοίπων 11. Διαθέτωντας έναν ζυγό (ζυγός ισορροπίας) καλείστε να εντοπίσετε το ελλειποβαρές σφαιρίδιο με 3 και ΜΟΝΟ ζυγίσεις.
Lucifer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτός ο γρίφος μου 'χε κοστίσει πολλές ώρες σε ένα παγκάκι στην πλατεία Αγίας Παρασκευής μερικά χρόνια πριν. Μετά μου είπαν πως υπάρχει και με 13 "σφαιρίδια". Έκλαψα αντρίκια.
nikosgia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Κατι μου θυμιζει αλλα δεν στο χαλαω.....εξαλου εισαι και συ στην αναμονη... εκρεμουν πραματα εδω περα...
vasilis123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Σας δίνουν 12 όμοια σφαιρίδια απο τα οποία τα 11 είναι ισοβαρή, το 1 είναι διαφορετικού βάρους χωρίς να γνωρίζεται αν είναι βαρύτερο ή ελαφρύτερο απο το καθένα εκ των υπολοίπων 11. Διαθέτωντας έναν ζυγό (ζυγός ισορροπίας) καλείστε να εντοπίσετε το ελλειποβαρές σφαιρίδιο με 3 και ΜΟΝΟ ζυγίσεις. 1η ζυγηση:τα χωρίζεις 6-6 και βρίσκεις ποια 6αδα είναι πιο ελαφριά. 2η ζύγηση: μετά τα χωρίζεις 3-3 και βρίσκεις ποια τριάδα είναι πιο ελαφριά τωρα έχουμε 3 σφαιρίδια και το ένα από τα 3 είναι το ελαφρύτερο. 3η ζυγηση: βάζουμε τα 2 πανω στο ζυγο, αν ισορροπήσει τότε το ελαφρύτερο είναι αυτο που ειναι εκτός, αν δεν ισορροπήσει τοτε το ελαφρύτερο ειναι στην ψηλότερη μεριά! Σωστο ειναι? γιατι μου φάνηκε αρκετα ευκολο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα