Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γρίφος κατευθειαν copy paste....Για λύση μην ρωτάτε ούτε εγώ ξέρω.... :P

Ο φουκαράς, αλλά επιτυχημένος ... επέστρεψε σπιτάκι του, ύστερα απο τη παράσταση, όπου είχε -όπως πάντα- μεγάλη επιτυχία, μα ένιωθε πολύ κουρασμένος, αγχωμένος -για το πόσο θα κρατήσει- κι όσο μεγάλωνε, τόσο ένιωθε να πέφτει ψυχολογικά. Μπήκε λοιπόν στο χολ και πέρασε στο σαλονάκι, όπου δε πρόσεξε, κάτω στο πάτωμα, τα ροκανίδια κι έτσι έπειτα από λίγο αυτοκτόνησε, αφήνωντας ένα σημείωμα που 'λεγε τα εξής:

"Βαρέθηκα πια τούτη τη κολοζωή. Βαρέθηκα να 'μαι τόσο ξεχωριστός. Βαρέθηκα να νιώθω τόσο μόνος. Ειδικά τούτο το σημερινό, ήταν για μένα η χαριστική βολή! Αφήνω γεια σε τούτη τη κόλαση, που 'λαχε για ζωή μου! Έχετε γεια φιλαράκια κι όμοιοί μου"!

Μελετώντας προσεκτικά τούτη την ιστοριούλα...Τι δουλειά έκανε ο τύπος και γιατί αυτοκτόνησε? Να αιτιολογηθεί επαρκώς....

Απλά για να υπάρχει στην τελευταία σελίδα.

Μήπως δεν δούλευε σε τσίρκο;

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτι συνέβηκε στο σαλονάκι που ήταν η χαριστική βολή.Σίγουρα κάποιος κάτι έκανε,γνωρίζοντας την κακή ψυχολογία του.

Κάποιος κάτι έκανε για να του κάνει κακό, που είχε σαν ''αποτέλεσμα'' να δημιουργηθούν ροκανίδια που αν έβλεπε το θύμα θα καταστρεφόταν όλο το σχέδιο; Και γιατί δεν τα μάζεψε τότε και το άφησε στην τύχη ότι απλά δεν θα τα δει?

Δημοσ.

Ισως το ροκανιδι προεκυψε απο καποια διαδικασια αργη που μαλλον ο δραστης (αν υπηρχε) δεν μπορουσε να ειναι παρον στο τελος της για να συμαζεψει.....

Το "αν υπηρχε" παει στο οτι το ροκανιδι μπορει να προεκυψε απο τυχαιο γεγονος, η απο καποιο ζωο...

Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι με παραλλαγή ο ίδιος γρίφος που είχε βάλει ο Νίκος.Ο νάνος δούλευε σε τσίρκο και ήταν τυφλός.Το νούμερο που έκανε ήταν για το ύψος του.Το άγχος του ήταν μήπως μεγαλώσει και ψηλώσει.Κάποιος από τους ομοίους του του τρόχισε την πολυθρόνα πχ και όταν πήγε να καθίσει του φάνηκε χαμηλή και νόμισε ότι ψήλωσε.

Δημοσ.

Ισως το ροκανιδι προεκυψε απο καποια διαδικασια αργη που μαλλον ο δραστης (αν υπηρχε) δεν μπορουσε να ειναι παρον στο τελος της για να συμαζεψει.....

Το "αν υπηρχε" παει στο οτι το ροκανιδι μπορει να προεκυψε απο τυχαιο γεγονος, η απο καποιο ζωο...

Είπα και σε προηγούμενο σχόλιο, πως αν υπήρχε δράστης, δεν θα ήταν αυτοκτονία, αλλά φόνος εκ προμελέτης.

Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι με παραλλαγή ο ίδιος γρίφος που είχε βάλει ο Νίκος.Ο νάνος δούλευε σε τσίρκο και ήταν τυφλός.Το νούμερο που έκανε ήταν για το ύψος του.Το άγχος του ήταν μήπως μεγαλώσει και ψηλώσει.Κάποιος από τους ομοίους του του τρόχισε την πολυθρόνα πχ και όταν πήγε να καθίσει του φάνηκε χαμηλή και νόμισε ότι ψήλωσε.

ο Σελλερς ομως ειπε κατι σωστο...πως εγραψε το γραμμα ενω ήταν τυφλός , και γιατι ο δραστης δεν μαζεψε το ροκανιδι...?

Δημοσ.

*Σατανικό γέλιο* ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!

Λοιπόν είναι ο Ντάμπο το ελεφαντάκι

Γιατί:

Είναι σε παράσταση, είναι ξεχωριστός(γιατί πετούσε με μεγάλα αυτιά) και μόνος, δεν τον έκανε κανένας παρέα, και είχε μεγάλη επιτυχία, αλλά δεν ήξερε πόσο θα κρατούσε αυτό, αφού όταν μεγάλωνε δεν θα μπορούσαν να τον σηκώνουν τα αυτιά του.

Γύρισε σπίτι κουρασμένος και δεν είδε τα ροκανίδια του μοναδικού του φίλου, του ποντικού και τον πάτησε κατά λάθος. Οπότε αυτοκτόνησε.

Α! Όσο για το μικρός, συγκριτικά με τους άλλους ελέφαντες πιθανότατα, μικρούλης είναι, αφού είναι ελεφαντάκι

Δημοσ.

*Σατανικό γέλιο* ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!

Λοιπόν είναι ο Ντάμπο το ελεφαντάκι

Γιατί:

Είναι σε παράσταση, είναι ξεχωριστός(γιατί πετούσε με μεγάλα αυτιά) και μόνος, δεν τον έκανε κανένας παρέα, και είχε μεγάλη επιτυχία, αλλά δεν ήξερε πόσο θα κρατούσε αυτό, αφού όταν μεγάλωνε δεν θα μπορούσαν να τον σηκώνουν τα αυτιά του.

Γύρισε σπίτι κουρασμένος και δεν είδε τα ροκανίδια του μοναδικού του φίλου, του ποντικού και τον πάτησε κατά λάθος. Οπότε αυτοκτόνησε.

Α! Όσο για το μικρός, συγκριτικά με τους άλλους ελέφαντες πιθανότατα, μικρούλης είναι, αφού είναι ελεφαντάκι

Στην περιπτωση που μιλαμε για ζωο ειναι μια απαντηση ωποσδηποτε...Αλλα μαλλον προκειται για άνθρωπο αφου εγραψε και γραμμα...

Δημοσ.

Μα είναι καρτούν, στα καρτούν όλα γίνονται -_- . Και γιατί είναι άνθρωπος παρακαλώ?

Βρήκα τον γρίφο στο ίντερνετ και είδα ότι λέει το εξής:

"Μήπως μπορείτε να βρείτε τι δουλιά έκανε ο τύπος και γιατί αυτοκτόνησε, μελετώντας προσεκτικά τούτη τη ...σούρρεαλ ιστοριούλα και να τα αιτιολογήσετε επαρκώς;"

Πηγή

Δημοσ.

Μα είναι καρτούν, στα καρτούν όλα γίνονται -_- . Και γιατί είναι άνθρωπος παρακαλώ?

Βρήκα τον γρίφο στο ίντερνετ και είδα ότι λέει το εξής:

"Μήπως μπορείτε να βρείτε τι δουλιά έκανε ο τύπος και γιατί αυτοκτόνησε, μελετώντας προσεκτικά τούτη τη ...σούρρεαλ ιστοριούλα και να τα αιτιολογήσετε επαρκώς;"

Πηγή

Το οτι ειναι σουρρεαλιστικη ιστορια αποκλειει 100% να είναι άνθρωπος ξωτικο κλπ? Και πάλι λέω οτι αν είναι ζωο η απάντηση μου κάνει....

Δημοσ.

Όχι, το ότι είναι σουρεαλιστική η ιστορία θέτει την απάντησή μου ως πιθανή, εφόσον δεν έχεις να προτείνεις εσύ ή κάποιος άλλος καλύτερη λύση, μιας και η δική μου πληρεί τις προϋποθέσεις (και με το παραπάνω), πρέπει να θεωρηθεί σωστή. Αυτό.

sticking-tongue-out-m61a3v.jpg

Δημοσ.

εμενα πιο λογικη μου φάνηκε η αυτή της μαφάλντας με την πολυθρόνα.

σορρυ τραυματία :P

Δημοσ.

Πείτε ότι θέλετε, εμένα μου φαίνεται σωστή η απάντηση, απλά δεν ξέρετε να χάνετε :P

Θα μπω στο γρίφοι.γρ και θα γράψω την απάντηση. Θα δούμε τότε ποιος έχει δίκιο και ποίος άδικο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...