Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Α και το Ω ειναι να βρουμε το υποκειμενο της ιστοριας ....είναι ανθρωπος...ζωο...μαριονέτα...ξωτικό? :huh:

Αλλά αυτό είναι αδυνατο να το πει κανενας με βεβαιοτητα με αυτα τα στοιχεια.....Αρα αν μπορεσουμε να καταλαβουμε τι εγινε με τα ροκανιδια....και παμε αντιστροφα ισως το λυσουμε...

Μα τα ροκανίδια, είναι τα μόνο που κολλάνε σε μια τέτοια υπόθεση. Λόγω φθοράς, (αργο)κοβόταν, ώσπου στο τέλος κόπηκε (αυτοκτόνησε).

Θ α συμφωνουσα αν δεν ελεγε "δεν προσεξε τα ροκανιδια στο πατωμα".....Δηλαδη αν τα χε προσεξει δεν θα χε αυτοκτονήσει....εκτος αν κατι μου διαφευγει

Δημοσ.

Κάποιος με ξυλοπόδαρα;Εδινε παραστάσεις.Ισως τα ροκανίδια να ήταν γιατί κάποιος του είχε κάνει σαμποταζ,γι αυτό είπε για χαριστική βολή.

μαφαλντα αυτο ειπα και πιο πανω στο φιλο demessakis, τα ροκανιδια αν τα εβλεπε ΔΕΝ θα αυτοκτονουσε....ετσι δεν μας δινει να καταλαβουμε η ιστορια?

Δημοσ.

Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι η ιστορία είναι ''μεταφορική'' - ''αλληγορική'', έχουμε να κάνουμε με κάτι το οποίο έχει σπίτι με χολ και σαλόνι, μπορεί και γράφει, και έχει και μυαλό να σκεφτεί (και για να γράψει και για να βρει έναν τρόπο να αυτοκτονήσει). Κατα 99% μιλάμε για άνθρωπο.

Αν λάβουμε υπόψη τα ''ξεχωριστός'', ''όμοιοί μου'' τότε συμφωνώ με τον φίλο που έγραψε για circus freak απλά όχι τόσο τραβηγμένο, και αν συνδυάσουμε και τα ''σπιτάκι του'', ''σαλονάκι'', τότε ποντάρω ότι μιλάμε για νάνο. Είναι ένας καλός τρόπος να δώσεις στοιχεία για νάνο.

Τώρα προσπαθώ να κολλήσω τα ροκανίδια με τον νάνο.

(Εκτός βέβαια και αν είναι τελείως φεύγα η ιστορία και όντως μιλάμε για στυλ Πινόκιο και τέτοια)

Δημοσ.

Θ α συμφωνουσα αν δεν ελεγε "δεν προσεξε τα ροκανιδια στο πατωμα".....Δηλαδη αν τα χε προσεξει δεν θα χε αυτοκτονήσει....εκτος αν κατι μου διαφευγει

Ίσως να το αναφέρει για να νομίζουν οι ινσόμνιακς, πως πρόκειται για άνθρωπο :mrgreen: .

Πάντως η περίπτωση που ανέφερα, έχει πολλά κενά. Εκτός αν είναι φανταστικός ο γρίφος, οπότε και τον λύνουμε όπως θέλουμε.

Κάπου πρέπει να τον είχε πάρει το μάτι/αυτί μου τον γρίφο τούτο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που.

Δημοσ.

Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι η ιστορία είναι ''μεταφορική'' - ''αλληγορική'', έχουμε να κάνουμε με κάτι το οποίο έχει σπίτι με χολ και σαλόνι, μπορεί και γράφει, και έχει και μυαλό να σκεφτεί (και για να γράψει και για να βρει έναν τρόπο να αυτοκτονήσει). Κατα 99% μιλάμε για άνθρωπο.

Αν λάβουμε υπόψη τα ''ξεχωριστός'', ''όμοιοί μου'' τότε συμφωνώ με τον φίλο που έγραψε για circus freak απλά όχι τόσο τραβηγμένο, και αν συνδυάσουμε και τα ''σπιτάκι του'', ''σαλονάκι'', τότε ποντάρω ότι μιλάμε για νάνο. Είναι ένας καλός τρόπος να δώσεις στοιχεία για νάνο.

Τώρα προσπαθώ να κολλήσω τα ροκανίδια με τον νάνο.

(Εκτός βέβαια και αν είναι τελείως φεύγα η ιστορία και όντως μιλάμε για στυλ Πινόκιο και τέτοια)

Και να σκεφτεις οτι ο προηγουμενος γρίφος μου ηταν με νανο......και δεν μου περασε καν απο το μυαλο....Αυτο πρεπει να ναι... :-D

Δημοσ.

Ε,ναι.Πιθανόν έκανε κάτι κάποιος και αυτός το εξέλαβε ως ανεπάρκεια-λόγω ηλικίας-και αυτοκτόνησε.Αν έβλεπε τα ροκανίδια θα το ψιλιαζόταν

Είχε ξυλοπόδαρα.Ηταν τυφλός και δεν τα είδε.

Δημοσ.

Ενας τυφλός θα εβλεπε τα ροκανιδια στο πατωμα...??

Ε,ναι.Πιθανόν έκανε κάτι κάποιος και αυτός το εξέλαβε ως ανεπάρκεια-λόγω ηλικίας-και αυτοκτόνησε.Αν έβλεπε τα ροκανίδια θα το ψιλιαζόταν

Είχε ξυλοπόδαρα.Ηταν τυφλός και δεν τα είδε.

Ιδια σκέψη.........

Δημοσ.

το στορυ ομως πως εχει ακριβως??? συμφωνουμε οτι προκειται για νανο και τυφλο ισως και με ξυλοποδαρα.....τι ακριβως συνεβει ομως?

Δημοσ.

Το τυφλός δεν μου κολλάει. Δεν θα μπορούσε να γράψει το σημείωμα.

Τα ροκανίδια έτυχε και δεν τα είδε με αποτέλεσμα να αυτοκτονήσει.

Αν τα έβλεπε κάτι θα σήμαινε για αυτόν.

Το ''Ειδικά τούτο το σημερινό, ήταν για μένα η χαριστική βολή!'' πρέπει να σχετίζεται με το ότι δεν είδε τα ροκανίδια αλλιώς ψαρεύουμε στα τυφλά μια οποιαδήποτε ιστορία.

Δημοσ.

αλλιώς ψαρεύουμε στα τυφλά μια οποιαδήποτε ιστορία.

Ειμαι βεβαιος οτι μια και μονο ιστορια κολαει...αλλιως μεχρι τωρα θα χαμε βρει καμμια δεκαρια.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...