nikosgia Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ωωω! και μολις ηπια μια φραντσισκάνερ Μην μου λες τετοια και ζηλευω ...με ταλαιπωρεισε μια γαστρεντεριτιδα....και εχει γίνει το μάτι μου γαρίδα για μια μπυρίτσα.....Αλλά αυριο με το καλό θα γίνει της κακομοίρας :wacko: Αυτό το" φιλαράκια κι όμοιοί μου" στο τέλος. Μήπως πρόκειται για κανένα ζώο που "δουλεύει" σε τσίρκο; Ναι ,αλλα θα εγραφε σημειωμα το ζωντανο?
μαφαλντα Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Όχι.Αλλά γρίφος είναι.Μπορεί να είναι κουφός ή γρίφος με φαντασία
salliara Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 επισης κάτι, κάτι στα ροκανίδια.. αλλά τι.
nikosgia Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ναι μπορει να ναι ετσι....αν ομως είναι έτσι θα πρεπει να βρουμε και τι ζωο είναι...βοηθουμενοι απο τα ροκανιδια...
μαφαλντα Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ροκανίδια βάζουν στα κλουβιά με τα χάμστερ.
nikosgia Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 κάστορας Ναι αλλα αν ηταν ετσι τα ροκανίδια θα προυπηρχαν..ο ποιητης μας λεει δεν προσεξε τα ροκανιδια......Μήπως η υπαρξη τους σημαινει οτι πριν υπηρχε ενα πλασμα στο σπιτι (ανθρωπος η ζωο) ? Αν ειχε προσεξει τα ροκανιδια μηπως τα συνδιαζε με καποιον που πιστευε οτι πεθανε?
μαφαλντα Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Πειραματόζωο σε κανένα εργαστήριο θα ήταν.
demessakis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα και από μένα. θα ταίριαζε και ξύλινος (ροκανίδια) χαρακτήρας κάποιου θεάτρου (κουκλοθεάτρου, σκιών). Αλλά αρκετά δεν κολλάνε.
nikosgia Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 με προβληματιζει το "δεν προσεξε τα ροκανιδια"...αν προκειται για ζωο οντως, πρέπει να εχει κάποιο ύψος για να μην προσεξει τα ροκανιδια......γιατι χαμστερ η καστορας φατσα καρτα θα τα εβλεπε.....Εκτος αν το δεν προσεξε σημαινει απροσεξια , και οχι οτι δεν τα ειδε....δηλαδη για καποιον λογο δεν επρεπε να τα πατησει και τα πατησε..... Καλησπέρα και από μένα. θα ταίριαζε και ξύλινος (ροκανίδια) χαρακτήρας κάποιου θεάτρου (κουκλοθεάτρου, σκιών). Αλλά αρκετά δεν κολλάνε. καλώς τον φιλο... Ξυλινη μαριονετα ισως???....δεν το χα σκεφτει.....
nikosgia Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ο πινοκιο ωραια....αλλα που κολλανε τα γαμ$%#@ τα ροκανίδια....γιατι αυτοκτόνησε....
μαφαλντα Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Γρίφος κατευθειαν copy paste....Για λύση μην ρωτάτε ούτε εγώ ξέρω.... Ο φουκαράς, αλλά επιτυχημένος ... επέστρεψε σπιτάκι του, ύστερα απο τη παράσταση, όπου είχε -όπως πάντα- μεγάλη επιτυχία, μα ένιωθε πολύ κουρασμένος, αγχωμένος -για το πόσο θα κρατήσει- κι όσο μεγάλωνε, τόσο ένιωθε να πέφτει ψυχολογικά. Μπήκε λοιπόν στο χολ και πέρασε στο σαλονάκι, όπου δε πρόσεξε, κάτω στο πάτωμα, τα ροκανίδια κι έτσι έπειτα από λίγο αυτοκτόνησε, αφήνωντας ένα σημείωμα που 'λεγε τα εξής: "Βαρέθηκα πια τούτη τη κολοζωή. Βαρέθηκα να 'μαι τόσο ξεχωριστός. Βαρέθηκα να νιώθω τόσο μόνος. Ειδικά τούτο το σημερινό, ήταν για μένα η χαριστική βολή! Αφήνω γεια σε τούτη τη κόλαση, που 'λαχε για ζωή μου! Έχετε γεια φιλαράκια κι όμοιοί μου"! Μελετώντας προσεκτικά τούτη την ιστοριούλα...Τι δουλειά έκανε ο τύπος και γιατί αυτοκτόνησε? Να αιτιολογηθεί επαρκώς.... Πολλές αντιφάσεις.Νομίζω επίτηδες.
demessakis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μα τα ροκανίδια, είναι τα μόνο που κολλάνε σε μια τέτοια υπόθεση. Λόγω φθοράς, (αργο)κοβόταν, ώσπου στο τέλος κόπηκε (αυτοκτόνησε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα