Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, πιστεύω πως είναι ο καφετζής.

Τόσο η γραμματέας Λούση όσο και ο εκδότης Σούλης ανέφεραν πως ο κ.Κολυμβητής σχεδίαζε αλλαγές για τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης. Πολύ πιθανόν να ήθελε να απολύσει το καφετζή, τον οποίο θεωρούσε ασήμαντο, οπότε και δεν το είχε πει σε κανέναν. Αν είχαν όλοι καφετιέρες στα γραφεία τους όπως ο κ.Άθλιος, δεν υπήρχε λόγος να κρατάει τον κυρ Νίκο στην επιχείρηση. Τον κάλεσε στο γραφείο του, του είπε να κάτσει και του το ανακοίνωσε. Αυτός εν τω μεταξύ δούλευε από μικρός εκεί και το θεώρησε άδικο να τον διώξει. Λογικά ήξερε όμως, όπως και οι υπόλοιποι, πως σκόπευε να απολύσει και τον κ.Σελλέρη, οπότε σκέφτηκε πως όλοι θα θεωρούσαν εκείνον ως βασικό ύποπτο. Έτσι άρπαξε το σελιδοκόπτη και του το κάρφωσε στεγνά.

αυτο ακούγεται πολυ λογικό... ;)

Δημοσ.

Δεκτή η εξήγηση, μου κάνει.

Αλλά δεν αποκλείει τον Σέλλερη, ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ! ;p

• Like 1
Δημοσ.

η εξηγηση που εδωσε ο pappous soulis αναφορικά με το κίνητρο είναι απολυτα λογικη....αλλα πως η αστυνόμος καταλαβε οτι το έκανε αυτός?....πιστευω οτι αυτό ψαχνουμε τωρα...

Δημοσ.

Λοιπόν, πιστεύω πως είναι ο καφετζής.

Τόσο η γραμματέας Λούση όσο και ο εκδότης Σούλης ανέφεραν πως ο κ.Κολυμβητής σχεδίαζε αλλαγές για τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης. Πολύ πιθανόν να ήθελε να απολύσει το καφετζή, τον οποίο θεωρούσε ασήμαντο, οπότε και δεν το είχε πει σε κανέναν. Αν είχαν όλοι καφετιέρες στα γραφεία τους όπως ο κ.Άθλιος, δεν υπήρχε λόγος να κρατάει τον κυρ Νίκο στην επιχείρηση. Τον κάλεσε στο γραφείο του, του είπε να κάτσει και του το ανακοίνωσε. Αυτός εν τω μεταξύ δούλευε από μικρός εκεί και το θεώρησε άδικο να τον διώξει. Λογικά ήξερε όμως, όπως και οι υπόλοιποι, πως σκόπευε να απολύσει και τον κ.Σελλέρη, οπότε σκέφτηκε πως όλοι θα θεωρούσαν εκείνον ως βασικό ύποπτο. Έτσι άρπαξε το σελιδοκόπτη και του το κάρφωσε στεγνά.

Να πάρει,έτσι έγινε.Του είπε να φύγει γιατί δεν υπήρχε λόγος να έχει η εφημερίδα καφετζή.Ο κυρ-Νίκος άρχισε να του λέει ότι από μικρός δουλεύει εκεί,δεν είχε που να πάει,κλπ.Ο Κολυμβητής του γύρισε την πλάτη και του είπε"έχω πονοκέφαλο".Τα είδε όλα κόκκινα ο κυρ-Νίκος άρπαξε τον σελιδοκόπτη και τον σκότωσε.

Δημοσ.

Δεκτή η εξήγηση, μου κάνει.

Αλλά δεν αποκλείει τον Σέλλερη, ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ! ;p

Ο Σελλέρης είχε σχεδόν πατήσει τα 80. Όπως και να το κάνεις σε τέτοια ηλικία είσαι λιγότερο παρορμητικός απ'ότι στα νιάτα σου. Επίσης θα έπρεπε να έχει μια χ ευελιξία προκειμένου να μπορέσει να καρφώσει τη λεπίδα στο Κολυμβητή, πριν προλάβει εκείνος να αντιδράσει.

Δημοσ.

το ξεπεταξατε κουφαλες πριν προλαβω τπτ. :-D

Δεν πειραζει, γω το ξερα εξαρχης.

Ειμαι γαματη ντετεκτιβινα. Ατς.

Δημοσ.

Απλά να πω ότι απο το λίγο που διάβασα, ακόμα στα 80 του, τον Σέλλερη τον κόβω για πολύ μεγάλο μπήχτη...

Μουλωχτός.Παλιά καραβάνα.Μπορεί την προηγούμενη μέρα να είχε κουρντίσει τον κυρ-Νίκο για να την βγάλει ο ίδιος καθαρή.

Δημοσ.

Η γραμματέας δεσποινίς Λούση έπαιζε νευρικά με ένα χαρτομάντηλο. Τα μάτια της ήταν κόκκινα από το κλάμα.

One of these days.

Δημοσ.

Γρίφος κατευθειαν copy paste....Για λύση μην ρωτάτε ούτε εγώ ξέρω.... :P

Ο φουκαράς, αλλά επιτυχημένος ... επέστρεψε σπιτάκι του, ύστερα απο τη παράσταση, όπου είχε -όπως πάντα- μεγάλη επιτυχία, μα ένιωθε πολύ κουρασμένος, αγχωμένος -για το πόσο θα κρατήσει- κι όσο μεγάλωνε, τόσο ένιωθε να πέφτει ψυχολογικά. Μπήκε λοιπόν στο χολ και πέρασε στο σαλονάκι, όπου δε πρόσεξε, κάτω στο πάτωμα, τα ροκανίδια κι έτσι έπειτα από λίγο αυτοκτόνησε, αφήνωντας ένα σημείωμα που 'λεγε τα εξής:

"Βαρέθηκα πια τούτη τη κολοζωή. Βαρέθηκα να 'μαι τόσο ξεχωριστός. Βαρέθηκα να νιώθω τόσο μόνος. Ειδικά τούτο το σημερινό, ήταν για μένα η χαριστική βολή! Αφήνω γεια σε τούτη τη κόλαση, που 'λαχε για ζωή μου! Έχετε γεια φιλαράκια κι όμοιοί μου"!

Μελετώντας προσεκτικά τούτη την ιστοριούλα...Τι δουλειά έκανε ο τύπος και γιατί αυτοκτόνησε? Να αιτιολογηθεί επαρκώς....

Δημοσ.
:rolleyes: Kαλώς την Miss marple....κοιτα το χω σκεφτει ,σε τσιρκο η σε κατι με ρίσκο δουλευε...αυτο που δεν μου κολλαει ειναι τα ροκανιδια.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...