Προς το περιεχόμενο

Σπασμένη οθόνη φορητού

HaPagan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, η οθόνη του φορητού TOSHIBA ενός φίλου μου έσπασε (για την ακρίβεια την έσπασαν καταλάθως) και η ζημιά για να αποκατασταθεί κοστίζει γύρω στα 500 ευρώ σύμφωνα με την αντιπροσωπεία καθώς όπως είναι λογικό δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

Το θέμα είναι αν μπορεί να βρει σε κάποιο μαγαζί πχ με μεταχειρισμένους φορητούς μια οθόνη που να του κάνει ή κάτι παρόμοιο. Θα με βοηθούσατε πάρα πολύ ειλικρινά αν βρίσκατε κάποια λύση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

500? Μόνο? Ένας φίλος μου εδώ στη Λάρισα για τον toshiba του ζήτησε η αντιπροσωπεία 1200!!! Κάναμε μια βόλτα σε όλα τα μαγαζιά αλλά κανείς δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει. Μόνο αν κατεβείς μια βόλτα στη Στουρνάρη και πάλι οι πιθανότητα να βρεις το ίδιο μοντέλο μεταχειρισμένο και να σου πουλήσουν την οθόνη είναι μικρή. Σαν συναρμολόγηση δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. 4 Βίδες και ξηλώνεις με προσοχή την καλωδιοταινία που συνδέει την οθόνη με το πληκτρολόγιo. Ο φίλος μου πάντως προτίμησε να πάρει νέο φορητό :)

Η εταιρία που σου προτείνει ο dali13gr είναι καλή αλλά ούτε αυτή μπόρεσε να την αλλάξει. Κάτι είπαν ότι χρησιμοποιούσε υψηλότερης ευκρίνειας από την κανονική οθόνη και δε θα ήταν ικανοποιητικά τα αποτελέσματα. Δοκίμασε όμως

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...