ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Ακουστε λοιπον το προβλημα που αντιμεπισα σημερα στην δουλεια.Εχω ενα μηχανημα με windows xp home sp2 .Μετα από ενα restart μου βγαζει σφαλμα οτι το msnmessenger είναι corrupted και πρεπει να κανω checkdisk To αφήνω και εγω , κλεινω το messenger και ανοιγω το outlook Εκει που δίνω εντολή σε ενα mail για να το τυπώσω μου βγάζει μήνυμα οτι δεν εχει εγκατασταθει εκτυπωτης.Πάω στους εκτυπωτές και βλέπω οτι είναι όλα μια χαρα.Πάω να ξαναδώσω εκτύπωση και πάλι τα ιδια.Κλεινω το outlook , κάνω μια επανεκκίνηση και ξαναμπαινω στα windows.Με το που ανοιγω το outlook μου βγάζει σφάλμα οτι λειπει ενα αρχειο και μου βγαζει σφαλμα 1684 του windows installer. Με το cd μέσα παταω οκ στο σφαλμα για να εγκατασταθει το αρχειο που λειπει , δεν το βρισκει και κλεινει το outlook.To ιδιο προβλημα μου παρουσιασαν και τα αλλά προγραμματα του office.Πάω να κανω απεγκατασταση όλο το office και να το ξαναπερασω αλλά τιποτα.Παταγες remove και δεν εκανε τιποτα.Λεω να το περασω απο πάνω αλλά εβγαζε σφάλμα.Επίσης δεν εμπαινε στην διαχειριση συσκευων.Εβγαζε και εκει σφάλμα. Πήρα το μηχανημα σπιτι και το εφτιαξα από την αρχη με καινουργιο δισκο και τροφοδοτικό.Κατά την γνωμη σας ολα αυτα τα προβληματα από τι προέρχονται για να ξέρω τι να πω και στο αφεντικό .Σόρρυ για την εκταση του μηνύματος
djgenesis Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Sniff sniff!! (-: Mou myrizei ios An tou ekanes format den uparxei tropos na 3ereis gia sigoura, alla to pio pithano einai na efage kana trojan apo kana exploit sta tsontosite
Remali-R- Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μεγάλε τέτοια προβλήματα με πολλά error των windows και διάφορα κουλά που δημιουργούν σφάλματα και όσο το παραμελείς σου "μπιπ" τα windows, τα διορθώνω με το Norton Ulitilities που έχουν μέσα το WinDoctor. Με έχει γλιτώσει από πολλά φορματ. Τώρα αν είναι ιός.... Ξέρεις.... Χωρίς δεύτερη κουβέντα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Reset to Bios για κάθε ενδεχόμενο και φορματ
alerasta Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δε μου φαίνεται γιά ιός, μάλλον γιά forced-shutdown που δεν πρόλαβε να αποθηκεύσει ένα κουβά αρχεία ή γιά τυπική φρίκη των windows...
djgenesis Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Oxi. Den kanei tetoia zhmeia to shutdown sta XP dhlwnw. Micro$oft 3emicro$oft mhn ta isopedwnoume ola "PROSTATEYSOU APO TO KRYO !! MHN ANOI£EIS TA PARATHYRA(WINDOZE) SHMERA"
alerasta Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Oxi. Den kanei tetoia zhmeia to shutdown sta XP dhlwnw. Micro$oft 3emicro$oft mhn ta isopedwnoume ola "PROSTATEYSOU APO TO KRYO !! MHN ANOI£EIS TA PARATHYRA(WINDOZE) SHMERA" Από forced-shutdown του τύπου "τι λες ρε κολλητέ που θέλεις 5 λεπτά γιά restart, hard reset" έχω ημιδιαλύσει σύστημα... Δεν άνοιγαν τα μισά εγκατεστημένα προγράμματα μετά περιλαμβανωμένων των photoshop και office. Δεν ισχύει μόνο στα windows όμως αυτό, έχω δεί kernel panic και σε suse στο παρελθόν από αντίστοιχη ...συμπεριφορά... Εκτοτε θεωρώ πως η υπομονή είναι αρετή!
djgenesis Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Twra pou ekane format...... ola einai eikasies... Kai na prospathhsw na e3hghsw den mporw na sthrixtw pouthena. Otan omws mou eferan sthn douleia ena PC me nimda pou tou p*d*3e to spiti, ayto mou ekane Anyway mporei na einai ena ek twn duo, mporei kai ta duo. Den prokeitai na mathoume pote... Pws egine me to skandalo ths voda??? EEEEE Ena tetoio prama
hackermon1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 mporis kai na min kanis format xoris na diagrapsis tpt.to exo kani topic kapoy psakse kai tha to vris.inai megali diadikasia ala axizi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.