Digital-Entity Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Η σειριακή βγαίνει-έβγαινε με 9 και 25 Pins και το βύσμα πάνω στον Η/Υ είναι ΑΡΣΕΝΙΚΟ. Η παράλληλη είναι 25 Pins και το βύσμα πάνω στον Η/είναι ΘΗΛΥΚΟ. Το VGA είναι 15 Pins και το βύσμα πάνω στον Η/Υ είναι ΘΗΛΥΚΟ.
Mene Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Βασικά φίλε pande αυτή η οθόνη πρέπει να έχει το νέο πρότυπο σύνδεσης και δε είμαι καλός γνώστης του συγκεκριμένου θέματος. Βασικά συνήθως οι οθόνες αυτές έχουν και έναν μετατροπέα ώστε να μπορεί να ενωθεί σε VGA. Η VGA έξοδος είναι αυτή που συνδέονται και συνδέονταν μέχρι τώρα οι σταθεροί υπολογιστές, με τις οθόνες, όπως τους γνωρίζουμε από πάντα. Τώρα αν δε συνοδεύεται με τον μετατροπέα, θα πρέπει να αγοράσεις έναν που στοιχίζει αν δε κάνω λάθος γύρο στα 7ευρω. Βασικά είμαι λίγο μπερδεμένος με το πώς λέγεται το νέο πρότυπο σύνδεσης. Βασικά ψάξε στο manual του laptop σου τι εξόδους έχει. Λογικά πρέπει να έχει VGA Όχι, όπως αναφέρει ρητά, η οθόνη αυτή διαθέτει: Είσοδος Σήματος: Αναλογική 15pin D-Sub. Η οποία είναι η VGA που λες, φίλε Remali|R| και όχι η "καινούρια" DVI.
Remali-R- Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Ευχαριστώ για την διευκρίνιση φίλε Mele. Τώρα ξεκαθάρισαν τα πράγματα στο μυαλό μου. DVI είναι το νέο πρότυπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.