pande Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 εχω ενα φορητο ο οποιος εχει απο πισω μια serial port και μια parallel. δεν πιστευω να υπαρχει καποιο προβλημα οταν θα την συνδεσω? και κατι αλλο.οταν κανεις συνδεει μια εξωτερικη οθονη,οταν θα ανοιγει το φορητο θα αναβει και η ενσωματωμενη οθονη που εχει ο φορητος?
jimpan21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Κάτι έχεις μπερδέψει. Τι σχέση έχει η σειριακή και η παράλληλη με την εξωτερική οθόνη;
pande Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 μα με σειριακη δεν συνδεεται η εξωτερικη οθονη?
voulistas Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 pande για να συνδεσεις μια εξωτερικη οθονη πρεπιε να εχει tv-out και δεν παιζει ρολο αν εχει σειριακη η' παραλληλη.αν εχεις tv out συνδεεις την οθονη και οταν ανοιξει ο φορητος πας στις ιδιοτητες της καρτας γραφικων και λες να σου στειλει την εικονα στην εξωτερικη οθονη
dali13gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Βασικά TV-OUT χρειάζεται για τηλεόραση. Για οθόνη pc πρέπει να έχει έξοδο VGA. Εκτός αν μπερδεύτηκες και την VGA την είπες σειριακή.
Remali-R- Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Αν έχει VGA δεν έχεις πρόβλημα. Συνδέεις την εξωτερική οθόνη. Η μια λογικά θα είναι σβηστή αρχικά. Μετά με βάση τις ρυθμίσεις ενεργοποιείς τη δεύτερη οθόνη και επιλέγεις επίσης αν οι δυο οθόνες θα δείχνουν τα ίδια πράγματα ή αν θα γίνεται η μια συνέχεια της άλλης. Αυτά γίνονται πατώντας Properties στο Desktop, μετά Settings, Advance και μετά ανάλογα το software της κάρτας γραφικών που έχεις και πως είναι οι αρχικές ρυθμίσεις! Στα ελληνικά ΧP πας και επιλέγεις Προεσκοπιση ή επιλογές πατώντας δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας. Μετά ρυθμίσεις και μετά επιλογές για προχωρημένους και μετά είπαμε.. ανάλογα με το software της κάρτας γραφικών!
pande Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 αναδιατυπωνω. απο την πισω πλευρα ο φορητος εχει δυο παραλληλες.η μια ειναι για εκτυπωτη(μιας και εχει διπλα μια μικρη φωτο με ενα εγγραφο) και η δευτερη πρεπει να ειναι για οθονη.ειναι πιο μικρη(η μιση) και εχει διπλα μια φωτο με οθονιτσα.αρα λογικα εκει θα συνδεσω την οθονη που θα αγορασω
pande Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 οκ το βρηκα.η δευτερη που σας ελεγα ειναι για extra οθονη.παντος ειναι σειριακη(εχω μπερδεψει πια ειναι η VGA). για αυτη την οθονη τη εντυπωση εχετε?βασικα την θελω για κανονικη χρηση και οχι κατι το ιδιαιτερο.internet,office.tv,movies αντε και κανενα half life http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156299
Remali-R- Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Βασικά φίλε pande αυτή η οθόνη πρέπει να έχει το νέο πρότυπο σύνδεσης και δε είμαι καλός γνώστης του συγκεκριμένου θέματος. Βασικά συνήθως οι οθόνες αυτές έχουν και έναν μετατροπέα ώστε να μπορεί να ενωθεί σε VGA. Η VGA έξοδος είναι αυτή που συνδέονται και συνδέονταν μέχρι τώρα οι σταθεροί υπολογιστές, με τις οθόνες, όπως τους γνωρίζουμε από πάντα. Τώρα αν δε συνοδεύεται με τον μετατροπέα, θα πρέπει να αγοράσεις έναν που στοιχίζει αν δε κάνω λάθος γύρο στα 7ευρω. Βασικά είμαι λίγο μπερδεμένος με το πώς λέγεται το νέο πρότυπο σύνδεσης. Βασικά ψάξε στο manual του laptop σου τι εξόδους έχει. Λογικά πρέπει να έχει VGA
pande Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 απο οτι ειδα ειναι ακριβως η ιδια εξοδος που εχουν και οι σταθεροι υπολογιστες.αρα πρεπει να ειμαι καλυμενος. για την philips τι αποψη εχεις? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156299
Typhoon Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Το δικό μου ερώτημα είναι: 3η οθόνη σε laptop παίζει να μπει ?
Remali-R- Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Χμ... δε νομίζω φίλε Typhoon. Χρειάζεται και τρίτο VGA πράγμα που δεν υπάρχει σε κλασικά laptop που αγοράζουμε εμείς. Φυσικά υπάρχει ένα τρόπος σύνδεσης όπως στα καταστήματα υπολογιστών που έχουν ένα αναμμένο pc kai 20 οθόνες να δείχνουν το ίδιο πράγμα αλλά δε ξέρω πως λέγεται. Ούτε καν ξέρω πως γίνεται. Πήγαινε σε ένα κατάστημα με pc και Ρώτα πως ένωσαν τόσες οθόνες... Εγώ το φαντάζομαι σαν κάτι σαν hub που μοιράζει το σήμα. Κάτι τέτοιο
Remali-R- Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 για την philips τι αποψη εχεις? Φαίνεται καλό μωρό. Θα με κανείς να πάω να αγοράσω κι εγώ μια. :razz::razz::razz:
Typhoon Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Το ίδιο σήμα γίνεται με spliterakia, έχω δει πολλές φορές. Το θέμα είναι ότι εγώ θέλω να κάνω extend desktop και στην τρίτη οθόνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.