terle Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 καλησπέρα σε όλους...μπαίνω κατευθείαν στο ψαχνό... έχει 2 μέρες που εγκαταστάθηκα σε νέο σπίτι και παρατήρησα ότι ξαφνικά η οθόνη μου άρχισε να τρεμοπαίζει ανησυχητηκά...μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί κάποιους λόγους για τους οποίους μπορεί να το κάνει αυτό? επιχείρησα τα εξής: - έλεγξα το καλώδιο τροφοδοσίας (δηλαδή έβαλα καινούριο) - "μπορεί να είναι και βλακεία αυτό που έκανα αλλά το δοκίμασα" - δοκίμασα μια άλλη κάρτα γραφικών - απομάκρυνα τα ηχεία - τηλεόραση κτλ από κοντά της - και επίσης παρατήρησα οτι ακριβώς απέντατι από το δωμάτιο μου έξω είναι καλώδια της ΔΕΗ (από στύλο σε στύλο) (μένω στον 2ο όροφο) αν ξέρει κάποιος κάτι να μου πει να μου προτείνει θα περιμένω απάντηση και ευχαριστώ εκ των προτέρων!
terle Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 ξέχασα να πώ ότι ακόμα τρεμοπαίζει μετά από όλα όσα δοκίμασα...
kostas_theo Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Yparxoun 2 lyseis: A) Thn vafeis mple kai tin petas sti thalassa. Allazeis to rythmo ananeosis (Hz) apo tis rythmiseis sto display properties->settings -> advanced -> kai analogos vriskeis se poia kartela einai! Ego pantos sou proteino ti deyteri lysi!
axinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 dokimases na kaneis apomangitismo? apo to menu tis o8onhs?
cronos Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 καλησπέρα σε όλους...μπαίνω κατευθείαν στο ψαχνό...έχει 2 μέρες που εγκαταστάθηκα σε νέο σπίτι και παρατήρησα ότι ξαφνικά η οθόνη μου άρχισε να τρεμοπαίζει ανησυχητηκά...μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί κάποιους λόγους για τους οποίους μπορεί να το κάνει αυτό? επιχείρησα τα εξής: - έλεγξα το καλώδιο τροφοδοσίας (δηλαδή έβαλα καινούριο) - "μπορεί να είναι και βλακεία αυτό που έκανα αλλά το δοκίμασα" - δοκίμασα μια άλλη κάρτα γραφικών - απομάκρυνα τα ηχεία - τηλεόραση κτλ από κοντά της - και επίσης παρατήρησα οτι ακριβώς απέντατι από το δωμάτιο μου έξω είναι καλώδια της ΔΕΗ (από στύλο σε στύλο) (μένω στον 2ο όροφο) αν ξέρει κάποιος κάτι να μου πει να μου προτείνει θα περιμένω απάντηση και ευχαριστώ εκ των προτέρων! Και μένα η Sony μου 15-άρα του 1996 κάποιες στιγμές τρεμοπαίζει. Δε με ανησυχεί όμως γιατί γνωρίζω ότι πρόκειται για γεροντική άνοια. Τα'χει βγάλει πάντως τα λεφτά της. Θα βοηθούσε αν μας έλεγες τί μοντέλο είναι η οθόνη σου και πόσο παλιά είναι. Αυτό που λές με τα καλώδια της ΔΕΗ έχει βάση διότι τα καλώδια αυτά παράγουν ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Δοκίμασε να μεταφέρεις τον υπολογιστή κάπου πιο μακρυά από τα καλώδια της ΔΕΗ και πές μας αν διορθώθηκε το πρόβλημα.
HamerZ Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Εμένα το έκανε μια Iiyama 454 και παρόλο που την πήγα στο Πλαίσιο και την άφησα για επισκευή (δεν υπάρχει δυστυχώς κάποιος άλλος) το μόνο που κάναν ήταν να μειώσου κάπως το τρέμουλο. Πάντως και μετά την επισλευή αυτή εγώ δεν μπορούσα να κάτσω στην οθόνη πάνω από 15 λεπτά. Επόσης απ' ότι βλέπω σήμερα, δεν έχει καν οθόνες της Iiyama πλεον στο site του το Πλαίσιο
makis_kom Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Είπες ότι μεταφέρθηκες, μήπως κατά την μεταφορά την "στούκαρες" κάπου και έχει....... πονοκέφαλο? Και η δικιά μου Philips 105s, κάποτε παρουσιάζε ένα τρέμουλο αλλά ήταν από ψυχρές κολήσεις στην πλακέτα, έτσι την είχα πάει σε έναν ηλεκτρονικό και την έφτιαξε......(Γειά σου ρε John ηλεκτρονικέ)
vdanasto Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μήπως έχεις κάποια μπρίζα με μετασχηματιστές κοντά; Εμένα μου το είχε κάνει αυτό ο μετασχηματιστής των ηχείων!
gregdais Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 anevase full to refresh rate sou file kai meta ksanapostare, paizei na einai afto, alliws min to psaxneis na tin ftiakseis.. pleon oi crt an xalasoun peta tin kalitera. pigene stis advanced rithmiseis tis kartas grafikwn kai meta sto monitor, kai ekei pou leei eithmos ananeosis/refresh rate valto full... vevea an deis oti paei kai 200 min to valeis giati meta apo kana 2oro tha klais... valtin 85hz as poume...
terle Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 παιδιά ευχαριστώ όλα καλά με την οθόνη τελικά τα καλώδια της ΔΕΗ έφταιγαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.