Προς το περιεχόμενο

asus ή sony?

eirtza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους :-D

Θέλω να αγοράσω laptop μέχρι 1500 ευρώ και είμαι μεταξύ asus και sony. Μπορείτε να μου πείτε κάτι για την αξιοπιστία τους ή οτιδήποτε άλλο σημαντικό; Οποιαδήποτε βοήθεια είναι πολύτιμη!

Τα μοντέλα που έχω βρει είναι:

Asus A6Vm

Asus A6VA

Sony Vaio VGN FS 415 M

Μόνο τον Vaio έχω δει και μου άρεσε πολύ η οθόνη του. Τους asus δεν τους έχω δει. Από οθόνη τι λένε;

Δημοσ.

Επειδή πριν λίγο καιρό έψαχνα κι εγώ για laptop, το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι οτί από οθόνη και ποιότητα, τα Sony είναι τουλάχιστον ένα σκαλί πιο πάνω από τα Asus.

Ειδικότερα για το μοντέλο της Sony που αναφέρεις, αυτή τη στιγμή γράφω από το αμέσως προηγούμενο μοντέλο, το 315. Απλά απίστευτη η οθόνη του, αθόρυβο εντελώς. Το καινούργιο έχει και πολύ καλή κάρτα γραφικών.

Φιλικά

Δημοσ.

na min leme kai oti theloume re pedia na gnorizoume pente pragmata .....ti lada kai porsche kai oti nanai .....i asus opos kai i sony einai apo tis kaliteres eteries sto xoro...i sony mono othoni exei na epidiksei os kati kalitero ....enoodas oti i asus den exei na zilepsei se tpt os pros tin poiotita kataskebis kai tin aksiopistia....isa isa pou i sony einai gnosti gia tous argous diskous pou exei kai gia ta mi litourgika windows media center....ektos to merikon problimaton pou exoun akoustei kata kairous...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ego exo ena sony kai den exo provlima kanena eimai poly eyxaristimenos,eimoun kai ego se ena tetoio dilima kai protimisa to sony logo othonis,sxediasis (pigene na ta ta deis kai tha katalaveis apo emfanisi einai polu omorfo) kai genika nomizo oti prepei na exei kalytero service,analoga kai gia ti to thes to laptot.

Δημοσ.

Λοιπόν τα τελευταία 6 χρόνια που έχω laptop πέρασαν από τα χέρια μου ένας Toshiba, ένας fujitsu-siemens, ένας Compaq της κοπέλας μου και το νέο laptop της κοπέλας μου το sony-vaio VGN-FE11S (http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=8977 ). Είμαι φανατικός της Toshiba αλλά με το που είδα το sony έμεινα. Έχει τέλεια οθόνη, άπαιχτη. Όλα τα λεφτά. Επίσης πολύ καλό φινίρισμα, άπαιχτες επιδόσεις το συγκεκριμένο μοντέλο, camera, Bluetooth, wireless, όλα σε ένα. Χώρια το dual core, 1GB ram, 160GB δίσκο και σχετικά καλά κιλά. Έχει Media center με το που άνοιξα είχε χωρίς υπερβολή καμιά 25αριά προγράμματα μέσα και λίγα λέω από προγράμματα για δημιουργία dvd μέχρι και το skype για free ομιλία 30 λεπτών και 3 μήνες δωρεάν voice mail. Έχει και το office 2003 trial 60 μέρες. Norton security 2005, Norton ghost. Ένα κακό είδα μόνο με το που έβαλα το kaspersky antivirus τότε δεν μπορούσα να κάνω shutdown το pc, εμφάνιζε μπλε οθόνη και restart. Έπρεπε να βάλω άλλο antivirus. Μικρό το κακό. Πάντως το προτείνω ανεπιφύλακτα. Εγώ αν άλλαζα τώρα θα το έπαιρνα. Ίσως άλλαζα τα windows για να μην έχω κανένα πρόβλημα στο μέλλον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...