internet_gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Έχω εγκαταστήσει 2 φορές τα winxp g και θέλω από τον ένα σκληρό να τα αφαιρέσω εντελώς... αν κάνω format από ότι ξέρω θα συνεχίσει να μου βγάζει στην αρχη να διαλέξω με ποιά windows θέλω να ξεκινήσω... ποιος είναι ο τρόπος για να διαγραφούν εντελώς???
internet_gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Αν και format δεν μπορώ να κάνω γιατί ο δίσκος έχει 250 GB δεδομένα και δεν μπορώ να τα μεταφέρω αλλού...
savabk Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 pigene "Ο Υπολογιστής μου"->ιδιοτητες->Εκκινηση->Επεξεργασια Κανε Backup.Diegrapse tin grammi me to axristo Win.Kane reboot kai des an boutari apo to sosto win.An nai->diegrapse xirokinita to axristo Win.
cyberstorm Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 pou apothikeuoun ta windows to boot ini arxio kai pos mporo na to kano epejergasia???
gregdais Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 to boot.ini to kaneis edit me to notepad i apo system properties, advanced, startup and recovery...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.