denexo Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Από την λίγη ενασχόληση μου πάντως με το άθλημα διαπίστωσα πως στο Hackintosh αρέσει πολύ η Intel (ούτε AMD patches ούτε τίποτα).
pythagoras Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Και δύο comments από Slashdot: I'm not sure how i'd feel about having xp boot on my mac. It's like making out with your 2nd cousin' date=' yeah sure you're making out with someone but it just doesn't feel right.[/i'] I suppose the best target market are laptop users who hate the s h i t PC laptops out there but still have to use windows at work. They can buy their mac, enjoy their photos, music and web stuff by night aka front row and the iLife suite. Then their bozo IT manager at work in the day can work with the machine like it's just another windows box. It's sorta like batman, all boring in the day at work. Then at night he's off in the cool car, with the toys/gadgets saving lives. Βασικά εδώ είμαι και 'γω: στην δουλειά έχουμε delphi εφαρμογές σε σύνδεση με sql server και μια άλλη μ@λ@κι@ εφαρμογή σε .net framework που ακόμα και με wine να το προσπαθούσα δεν θα δούλευε με τίποτα, οπότε το dual-boot ή το vitrual machine υψηλής απόδοσης ( παίζω και counter strike source φανατικά ) ήταν απαρέτητο
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Για το .net framework έχεις δοκιμάσει το Mono Project; Διατίνεται ότι μπορείς να τρέξεις εφαρμογές .net σε περιβάλλοντα Linux, Solaris, MacOS X και Unix.
silencer51 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Το μόνο που μένει τώρα ειναι να βρω λεφτά για ενα καινούριο PowerBook... yummy...
mjmj Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 http://tech.pathfinder.gr/mac/features/life-with-bootcamp.html Απλα κορυφαιο αρθρο!
KalEL Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Hello παιδιά. Ωραία τα xp στα mac, αλλά πότε τα osx σε pc? εγώ είμαι ταπεινός χρήστης Windows! Σαφώς και εγώ πιστεύω οτι είναι κάπως δύσκολο αν όχι απίθανο για να είμαστε και λίγο λογικοί. Τρελαίνομαι για mac και τα βάζω πρώτα από τα pc. Αλλά πιστεύω οτι τα mac πέραν από το ότι είναι πανάκριβα συστήματα είναι και λίγο πολυτέλεια στην Ελλάδα του 2006 αφού είναι σχετικώς άχρηστα μιας και το 90% (μην πω 98%) των ελλήνων έχουν Microsoft Windows. (και μιλώ για απλούς χρήστες και όχι επιχηρήσεις) Κάτι άλλο σχετικά με το πρόγραμμα Χ86. Όποιος έχει αυτήν την έκδοση των osx για intel pc SS2 +3 και την έχει δοκιμάσει επιτυχώς ας μου στείλει ένα e-mail στο [email protected] thenx! Και κάτι τελευταίο έτσι για σπάσιμο στους mac χρήστες (πλάκα) Ωραία τα xp αλλά όχι όσο τα Windows Vista!!!!!!!! Αααχ... Άντε 8 μήνες έμειναν. http://www.microsoft.com/windowsvista/
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Hello παιδιά. Ωραία τα xp στα mac' date=' αλλά πότε τα osx σε pc? εγώ είμαι ταπεινός χρήστης Windows! Σαφώς και εγώ πιστεύω οτι είναι κάπως δύσκολο αν όχι απίθανο για να είμαστε και λίγο λογικοί. Τρελαίνομαι για mac και τα βάζω πρώτα από τα pc. Αλλά πιστεύω οτι τα mac πέραν από το ότι είναι πανάκριβα συστήματα είναι και λίγο πολυτέλεια στην Ελλάδα του 2006 αφού είναι σχετικώς άχρηστα μιας και το 90% (μην πω 98%) των ελλήνων έχουν Microsoft Windows. (και μιλώ για απλούς χρήστες και όχι επιχηρήσεις) Κάτι άλλο σχετικά με το πρόγραμμα Χ86. Όποιος έχει αυτήν την έκδοση των osx για intel pc SS2 +3 και την έχει δοκιμάσει επιτυχώς ας μου στείλει ένα e-mail στο [email'][email protected][/email] thenx! Και κάτι τελευταίο έτσι για σπάσιμο στους mac χρήστες (πλάκα) Ωραία τα xp αλλά όχι όσο τα Windows Vista!!!!!!!! Αααχ... Άντε 8 μήνες έμειναν. http://www.microsoft.com/windowsvista/ 1. Το MacOS X σε Wintel PC είναι παράνομο. Μην ζητάς βοήθεια εδώ. 2. Την "πλάκα" θα την δούμε ΟΤΑΝ δούμε τα Vista και τα βάλουμε δίπλα στο MacOS X 10.5. Μέχρι τότε, κράτα και μία πισινή.
dali13gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Πάντως έκανα την απόπειρα να εγκαταστήσω τα Win στο Mini μου. Όλα πήγαν καλά κατά την εγκατάσταση. Μετά είχα πρόβλημα. Μόλις "έφευγε" η οθόνη των Win με την μπάρα που φορτώνει, μετά τίποτα... Μια μαύρη οθόνη μόνο. Η οθόνη έδειχνε οτί λειτουργούσε κανονικά(με το λαμπάκι πράσινο) οπότε δεν πρέπει να φταίει η ανάλυση, αλλιώς θα μου έβγαζε "No Signal". Να φταίει μήπως το οτί την έχω σε DVI? Δεν κάθισα πολύ να το ψάξω καθώς δεν με καίει να βάλω Win(αμάν έκανα να τα ξεφορτωθώ ). Έχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτό;
KalEL Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 1. Το MacOS X σε Wintel PC είναι παράνομο. Μην ζητάς βοήθεια εδώ. 2. Την "πλάκα" θα την δούμε ΟΤΑΝ δούμε τα Vista και τα βάλουμε δίπλα στο MacOS X 10.5. Μέχρι τότε' date=' κράτα και μία πισινή.[/quote'] Βλέπω φιλε μου οτι δεν κατάλαβες τι εννοώ και μου επιτέθηκες. Εγώ δήλωσα απ' την αρχή οτι γουστάρω πολύ περισσότερο τα Mac και επίσης δεν στόχευα στην σύγκριση των mac με τα vista. Για να το πω ποιο απλά: Μπορεί τα mac να μπορούν να τρέξουν xp αλλά όχι vista. Αυτό ακριβώς είπα. Όσο για το x86 έχω δει να έχουν ανοίξει ολόκληρο θέμα εδώ! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=115809 Γι αυτό πήρα το θάρρος κι εγώ. Στο κάτω κάτω δεν ζητάω στο φορουμ αλλά prvt. Τέλος εγώ για να είμαι ειληκρινής σου λέω οτι θα είχα αγοράσει το mac mini πέρισυ (που είναι σχετικά φθηνό) αλλά κάθησα και σκέφτηκα οτι θα έχω πρόβληματα με συσκευές και προγράμματα λόγω συμβατότητας. Μόνο τα office να αγοράσεις κάνουν αλλα 400€.:-? Γι αυτό πήρα pc. Συγνώμη κι όλας αν φάνηκα κι εγώ κάπως επιθετικός (μιας και είμαι καινούργιος)
cassidy Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Για να το πω ποιο απλά: Μπορεί τα mac να μπορούν να τρέξουν xp αλλά όχι vista. Ναι αλλά το θέμα είναι ότι μπορούν πλέον να τρέχουν και windows εφαρμογές (counterstrike ), δε νομίζω πως ενδιαφέρει κανένα χρήστη mac αν τρέχουν xp ή vista ή οτιδήποτε. Aν ήθελαν windows λειτουργικό δε θα είχαν αγοράσει mac
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Βλέπω φιλε μου οτι δεν κατάλαβες τι εννοώ και μου επιτέθηκες. Εγώ δήλωσα απ' την αρχή οτι γουστάρω πολύ περισσότερο τα Mac και επίσης δεν στόχευα στην σύγκριση των mac με τα vista. Για να το πω ποιο απλά: Μπορεί τα mac να μπορούν να τρέξουν xp αλλά όχι vista. Αυτό ακριβώς είπα. Όσο για το x86 έχω δει να έχουν ανοίξει ολόκληρο θέμα εδώ! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=115809[/url'] Γι αυτό πήρα το θάρρος κι εγώ. Στο κάτω κάτω δεν ζητάω στο φορουμ αλλά prvt. Τέλος εγώ για να είμαι ειληκρινής σου λέω οτι θα είχα αγοράσει το mac mini πέρισυ (που είναι σχετικά φθηνό) αλλά κάθησα και σκέφτηκα οτι θα έχω πρόβληματα με συσκευές και προγράμματα λόγω συμβατότητας. Μόνο τα office να αγοράσεις κάνουν αλλα 400?.:-? Γι αυτό πήρα pc. Συγνώμη κι όλας αν φάνηκα κι εγώ κάπως επιθετικός (μιας και είμαι καινούργιος) Κατ'αρχήν, δεν σου επιτέθηκα. Δεν βλέπω επίθεση πουθενά στο προηγούμενό μου μήνυμα. Έπειτα, στο topic, που τόσο επιπόλαια αναφέρεις, δεν υπάρχει πουθενά link για κατέβασμα του MacOS X ή για πειρατικά αρχεία. Τέτοια links απαγορεύονται αυστηρά από τους Όρους Χρήσης του forum . Άλλωστε, αν διάβαζες καλύτερα, θα το έβλεπες, το ανέφερα και σε εκείνο το topic. Επίσης, το υφάκι "ωραία τα apple αλλά είναι σχετικώς άχρηστα μιας και το 90% (μην πω 98%) των ελλήνων έχουν Microsoft Windows" δεν είναι και τόσο ευγενικό στην παρούσα ενότητα που ασχολείται με MacOS. Είναι σαν να πηγαίνεις στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας με κόκκινο κασκόλ και σημαία του Ολυμπιακού. Πίστεψέ με, αν έφευγες ζωντανός (που είναι αμφίβολο), θα έφευγες καλυμμένος με πίσσα και πούπουλα. Τέλος, άσε καλύτερα τις προβλέψεις, δεν φαίνεται να τα πηγαίνεις καλά. ΟΤΑΝ βγουν τα Vista (που δεν με ενδιαφέρει πότε θα είναι), ενδεχομένως να τρέχουν σε Macintosh. Πάντως τα Vista beta τρέχουν σε Macintosh: http://forum.osx86project.org/index.php?showtopic=14448
verrasod Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Επίσης : http://www.macworld.com/2006/04/features/winmacfaq/index2.php Στο τέλος λέει : "What about Windows Vista? Will it be able to run on a Mac when it comes out? Enterprising users have gotten Vista running on Mac hardware already. And we would assume that when Vista is officially released, Boot Camp will be updated to allow the latest version of Windows to run it on Mac hardware. "
KalEL Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Κατ'αρχήν' date=' δεν σου επιτέθηκα. Δεν βλέπω επίθεση πουθενά στο προηγούμενό μου μήνυμα. Έπειτα, στο topic, που τόσο επιπόλαια αναφέρεις, δεν υπάρχει πουθενά link για κατέβασμα του MacOS X ή για πειρατικά αρχεία. Τέτοια links απαγορεύονται αυστηρά από τους Όρους Χρήσης του forum . Άλλωστε, αν διάβαζες καλύτερα, θα το έβλεπες, το ανέφερα και σε εκείνο το topic. Επίσης, το υφάκι "ωραία τα apple αλλά είναι σχετικώς άχρηστα μιας και το 90% (μην πω 98%) των ελλήνων έχουν Microsoft Windows" δεν είναι και τόσο ευγενικό στην παρούσα ενότητα που ασχολείται με MacOS. Είναι σαν να πηγαίνεις στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας με κόκκινο κασκόλ και σημαία του Ολυμπιακού. Πίστεψέ με, αν έφευγες ζωντανός (που είναι αμφίβολο), θα έφευγες καλυμμένος με πίσσα και πούπουλα. Τέλος, άσε καλύτερα τις προβλέψεις, δεν φαίνεται να τα πηγαίνεις καλά. ΟΤΑΝ βγουν τα Vista (που δεν με ενδιαφέρει πότε θα είναι), ενδεχομένως να τρέχουν σε Macintosh. Πάντως τα Vista beta τρέχουν σε Macintosh: http://forum.osx86project.org/index.php?showtopic=14448 Δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις νευριάσει μαζί μου απ' τη στιγμή που ζητάω συγνώμη. Τέλωσπάντων. Ίσως θα μπορούσες να με διαφωτίσεις σε κάτι άλλο: Τελικά η apple επέτρεψε στους χρήστες της να εγκαταστήσουν xp ή η Microsoft επέτρεψε στην apple να εγκαταστήσει το συστημα της στα mac?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.