Προς το περιεχόμενο

H apple ΕΠΙΣΗΜΑ επιτρέπει στα intel mac να τρέξουν Windows...

afantos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μεταξύ μας ίσως μιλάμε για κάτι χειρότερο από gucci vs armani....

microsoft και apple υπήρξαν για δεκαετίες οι μεγαλύτεροι "αντιπαλοι" και βάζω τα εισαγωγικά γιατι στην ουσία τα windows κυριαρχούσαν...και παρόλα αυτά ποτε δεν υπήρξε η παραμικρή συνεργασία μεταξύ τους...

να μου έλεγε κανείς ότι πριν 10 χρόνια τότε που προσπαθούσε η apple να πάρει κάποιο κομμάτι των πωλήσεων αποφάσιζε και να υποστηρίξει windows να πω οκ...αλλα τώρα που έχουν παρει τα πάνω τους να παντρέψουν mac και windows...

σαν να μου λες οτι η renault που τωρα έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια θα φορέσει ξαφνικα κινητήρες φερραρι.......να το έκανε πριν 5 χρόνια που προσπαθούσε να σταθεί να πω οκ...αλλα τωρα???

Ναι ναι τωρα. Τωρα που εχει τα πανω της η apple και μπορει να ρισκαρει. Πριν μερικα χρονια θα ηταν το grand finale της μια αποτυχια τετοιας κινησης.

Εγω παντως το αποφασισα...Η επομενη μου αγορα ειναι mac. Αρκει να βγαλει και σωστους διπλοπυρινους η Intel...

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η επομενη μου αγορα ειναι mac. Αρκει να βγαλει και σωστους διπλοπυρινους η Intel...

γιατι το λες αυτό??? τι έχουν οι τρέχοντες διπλοπύρινοι?

Δημοσ.
τελικά υπάρχει πατέντα να παίζει το Macos x σε intel/amd Pc (μη apple) χωρίς[/u'] χρήση emulator ?

Αυριο που θα κατεβει θα δοκιμασω και εγω να το περασω..:-D Θελει λιγο ψαξιμο για dual boot ομως..

Δημοσ.

για τον ίδιο δίσκο θα θέλει dual boot το οποίο μπορεί να είναι δύσκολο, άλλα αν το βάλεις σε έναν άλλο δίσκο και παίζεις με το boot order του bios πχ. usb νομίζω θα είναι οκ

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω... Αφου συμφωνα με την Apple και τους Macηδες το OSX ειναι καλυτερο σε ολα, εχει προγραμματα, εχει ασφαλεια, εχει σταθεροτητα, εχει το ενα, εχει το αλλο... γιατι ξαφνικα οι Mac αρχιζουν να τρεχουν Windows με τον πιο επισημο τροπο?

Θεωρια συνομοσιας: Τα Windows Vista και η επομενη εκδοση του OSX θα ειναι το ιδιο πραγμα, με διαφορετικο packaging

Δημοσ.
Δεν μπορω να καταλαβω... Αφου συμφωνα με την Apple και τους Macηδες το OSX ειναι καλυτερο σε ολα' date=' εχει προγραμματα, εχει ασφαλεια, εχει σταθεροτητα, εχει το ενα, εχει το αλλο... γιατι ξαφνικα οι Mac αρχιζουν να τρεχουν Windows με τον πιο επισημο τροπο?

[/quote']

Για το χρήμα.... γιατί άλλο!

Ομως η αγορά ειναι πονηρή! ;-)

Δημοσ.

Για τον πολύ απλό λόγο τουότι έστω και ένα πρόγραμμα μόνο για Win να χρειάζομαι έχω ενδοιασμούς να αγοράσω mac. Τώρα δεν έχω ούτε έναν.

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά... έχετε κάνει ολόκληρες θεωρίες συνομωσίας για το "γιατί" να αφήσει η Apple τα Windows να τρέχουν...

Για 'μένα είναι απλό το θέμα, και πολύ λογικό. Τόσα χρόνια πάσχιζαν να δημιουργήσουν PC emulator για macintosh, όχι γιατί κανένας ήθελε να βλέπει τη μάπα των Windows, αλλά γιατί χρειαζόταν, είτε λόγω κάποιου συγκεκριμένου προγράμματος, είτε λόγω συμβατότητας. Πλέον, δε χρειάζεται emulator, αφού το hardware είναι κατά 99.9% το ίδιο. Γιατί λοιπόν να κάθονται να γράφουν emulators και δε γράφουν ένα boot code και να τελειώνει η ιστορία; Ε, το έκαναν! Και δε θέλω να ακούω αηδίες ότι κοτζάμ Apple περίμενε τον τυπάκο να το κάνει για να του πάρουν τον κώδικα!

Αυτό που θέλω να δω τώρα είναι το MacOS X να τρέχει native σε έναν Athlon FX-60 και να γουστάρω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...