pontez2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Toν Bruce Lee τον έχουν αποδεχτεί ως έναν απο τους μεγαλυτερους δασκάλους πολεμικων τεχνων στην ιστορία, ΟΛΟΙ, οι μεγάλοι και αποδεκτοί δάσκαλοι της εποχής μας. Οπότε το αν ένας random user ή αν ένας random δάσκαλος απο το πουθενιστάν, λέει τα δικά του, ειναι απλά αμπελοφιλοσοφίες. Eιναι σα να έρχεται κάποιος άσχετος τωρα να μη παραδεχτει πχ στο καράτε τον Aghayev.
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, pontez2 είπε Toν Bruce Lee τον έχουν αποδεχτεί ως έναν απο τους μεγαλυτερους δασκάλους πολεμικων τεχνων στην ιστορία, ΟΛΟΙ, οι μεγάλοι και αποδεκτοί δάσκαλοι της εποχής μας. Οπότε το αν ένας random user ή αν ένας random δάσκαλος απο το πουθενιστάν, λέει τα δικά του, ειναι απλά αμπελοφιλοσοφίες. Eιναι σα να έρχεται κάποιος άσχετος τωρα να μη παραδεχτει πχ στο καράτε τον Aghayev. O Aghayev σύμφωνα με το Βικιπαίδεια έχει κερδίσει ένα σωρό τίτλους, οπότε αποδεικνύεται ως ένας καλός μαχητής/αθλητής, ο Bruce από που αποδεικνύεται ως ένας απ'τους ''καλύτερους όλων των εποχών'', επειδή πήγε σε ένα τουρνουά καράτε και έκανε την γροθιά της μίας ίντσας και το πούς απς με δύο δάκτυλα;; Να φέρω διάφορους σαολίν και σίφου του Κούνγκ Φού να κάνουν 10 φορές περισσότερα... το αν είμαστε πουθενάδες αυτά αλλού.
pontez2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε O Aghayev σύμφωνα με το Βικιπαίδεια έχει κερδίσει ένα σωρό τίτλους, οπότε αποδεικνύεται ως ένας καλός μαχητής/αθλητής, ο Bruce από που αποδεικνύεται ως ένας απ'τους ''καλύτερους όλων των εποχών'', επειδή πήγε σε ένα τουρνουά καράτε και έκανε την γροθιά της μίας ίντσας και το πούς απς με δύο δάκτυλα;; Να φέρω διάφορους σαολίν και σίφου του Κούνγκ Φού να κάνουν 10 φορές περισσότερα... το αν είμαστε πουθενάδες αυτά αλλού. Όταν σε παραδέχεται ο Norris, o Dana White, o Joe Lewis, o Tysson και δε ξέρω πόσοι εκατοντάδες τεράστιοι αθλητές, μαχητές και δάσκαλοι, δε χρειάζεται να αναφερθει κάτι παραπάνω. Ο Mπρου Λι δεν ηταν απλά ένας μεγάλος μαχητής, αλλά ένας καινοτόμος στη φιλοσοφία των πολεμικών τεχνών που επηρεάσει χιλιάδες κόσμο. Μέχρι και πατέρας της διαμόρφωσης του MMA έχει θεωρηθει.
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, pontez2 είπε Όταν σε παραδέχεται ο Norris, o Dana White, o Joe Lewis, o Tysson και δε ξέρω πόσοι εκατοντάδες τεράστιοι αθλητές, μαχητές και δάσκαλοι, δε χρειάζεται να αναφερθει κάτι παραπάνω. Ο Mπρου Λι δεν ηταν απλά ένας μεγάλος μαχητής, αλλά ένας καινοτόμος στη φιλοσοφία των πολεμικών τεχνών που επηρεάσει χιλιάδες κόσμο. Μέχρι και πατέρας της διαμόρφωσης του MMA έχει θεωρηθει. Mε απλά λόγια... ο Μάικλ Τζάκσον θεωρείται το κορυφαίο ταλέντο στην μουσική... Δεν είχε την καλύτερη φωνή, δεν ήταν ο καλύτερος χορευτής, δεν ήταν ο καλύτερος οργανοπαίκτης, δεν ήταν ο καλύτερος στιχουργός, δεν έγραφε την καλύτερη μουσική, ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ... αυτό είχε και ο Λή... ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ, και το μάρκετινγκ τους έκανε διάσημους και θρύλους. Ο Λή δεν ήταν ο καλύτερος στις πολεμικές τέχνες, δεν ήταν ο καλύτερος ηθοποιός ή σκηνοθέτης, δεν ήταν ο πιο γυμνασμένος κτλ κτλ είχε όμως ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ. Αυτά Τον Τσάκ Νόρις τον θεωρώ μεγάλο απατεώνα ως άνθρωπο... πούλαγε το TOTAL GYM 1000 ένα μηχάνημα που δήθεν σε γυμνάζει και τραυματίστηκαν πολλοί άνθρωποι από αυτό όπως και εγώ... άσε που τον έχουν κάνει ανέκδοτο
pontez2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Ο Mαικλ ηταν και εξακολουθει να ειναι οτι αναφέρθεις επάνω οτι ΔΕΝ ειναι. Σοουμαν και ο καλυτερος στη κατηγορία του. Βασικά μια κατηγορία μονος του. Κάπως έτσι ηταν και ο Μπρους Λη. Δεν το λέω εγω. Το λένε οσοι ειναι πραγματικά φτασμένοι. Ο Νορις μονος του διέδωσε ανέκδοτα. Απο αυτον ξεκινησε η φάση και τα αστεία λογω των ταινιών που γυρνουσε. Υπάρχουν κατά γενικη παραδοχη, πολύ χειροτεροι απο αυτον που δεν τρωνε ποτέ ξυλο (πχ Σιγκάλ, που επισης έχει παραδεχτει τον Λι) Ειπαμε, το τι θα πει ο εκάστοτε random δάσκαλος, δεν έχει καμία σημασία. Προσφατα έτυχε να πάω σε μια σχολή ενός τυπου που διδάσκει ζιου ζιτσου και παράλληλα καράτε και ταεκ βο ντο, για να δω τον ανηψιό μου. Έπιασα κουβέντα με τον "δάσκαλο", ο οποίος άρχισε να μου λέει οτι στις αναγνωρισμένες σχολές της ΕΛΟΚ, οι αθλητές χοροπηδάνε και αν τους βγάλεις έξω δε θα μπορουν να ανταπεξέλθουν. Ε εντάξει, κατάλαβα οτι ο τυπος ειτε ειναι άσχετος, είτε πάει κατηγοροντας άλλους να ανεβάσει τη τρυπα που θεωρει σχολή. Δεν ειναι τυχαίο οτι ο ιδιος τυπος έλεγε οτι ο Bruce lee ειναι θεατρινός αλλά ειχε αποφθευγμα του σε τοιχο στη σχολή του Κλαίω!
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Στις 16/12/2024 στις 3:09 ΜΜ, pontez2 είπε Ο Mαικλ ηταν και εξακολουθει να ειναι οτι αναφέρθεις επάνω οτι ΔΕΝ ειναι. Σοουμαν και ο καλυτερος στη κατηγορία του. Βασικά μια κατηγορία μονος του. Κάπως έτσι ηταν και ο Μπρους Λη. Δεν το λέω εγω. Το λένε οσοι ειναι πραγματικά φτασμένοι. Ο Νορις μονος του διέδωσε ανέκδοτα. Απο αυτον ξεκινησε η φάση και τα αστεία λογω των ταινιών που γυρνουσε. Υπάρχουν κατά γενικη παραδοχη, πολύ χειροτεροι απο αυτον που δεν τρωνε ποτέ ξυλο (πχ Σιγκάλ, που επισης έχει παραδεχτει τον Λι) Ειπαμε, το τι θα πει ο εκάστοτε random δάσκαλος, δεν έχει καμία σημασία. Προσφατα έτυχε να πάω σε μια σχολή ενός τυπου που διδάσκει ζιου ζιτσου και παράλληλα καράτε και ταεκ βο ντο, για να δω τον ανηψιό μου. Έπιασα κουβέντα με τον "δάσκαλο", ο οποίος άρχισε να μου λέει οτι στις αναγνωρισμένες σχολές της ΕΛΟΚ, οι αθλητές χοροπηδάνε και αν τους βγάλεις έξω δε θα μπορουν να ανταπεξέλθουν. Ε εντάξει, κατάλαβα οτι ο τυπος ειτε ειναι άσχετος, είτε πάει κατηγοροντας άλλους να ανεβάσει τη τρυπα που θεωρει σχολή. Δεν ειναι τυχαίο οτι ο ιδιος τυπος έλεγε οτι ο Bruce lee ειναι θεατρινός αλλά ειχε αποφθευγμα του σε τοιχο στη σχολή του Κλαίω! Αφού είναι τρύπα η σχολή του γιατί πάει εκεί ο ανηψιός σου και δεν τον σταματάτε... γιατί να πηγαίνει σε μούφα δάσκαλο... γράψε τον στο JEET KUNE DO να γίνει ο νέος Μπρούς Λή και μετά θα ξυπνήσεις απ'το όνειρο
megapaixtaras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου αν και ειχα μαθει μικρος καρατε,το εχω εγκαταλειψει σαν εξασκηση..παλαιοτερα δεν ειχαμε και πολλες επιλογες ουτε σε ειδη ,ουτε καν σε ποσοτητα σχολων.σημερα ειναι πιο πολλα και απο καφετεριες οι σχολες. ομως δεν ακουω καθολου για το πακρατιο ρε παιδια,ειναι και αρχαιοελληνικο..και μαθαινεις λιγο απολα,επειδη εχει και παλη κινησεις. θεωρω οτι μαζι με το μαγκα εισαι πληρης για αυτοαμυνα δρομου? οσες σχολες εχω δει ονλαιν το διδασκουν ατομα με μεγαλη πιστη στα αρχαια ιδεωδη. θα ηθελα την γνωμη σας για αυτο το ειδος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα