Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες μας και την εμπειρία σου στο θέμα γιατί από αυτά που έχεις γράψει είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχεις ασχοληθεί ιδιαίτερα πέρα από ότι βλέπεις στις ταινίες η έχει πάρει το αυτί σου οπότε η γνώμη σου, αν και σεβαστή, δεν έχει βαρύτητα. 

• Απαντ. 861
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οπως ειπε και ο άλεξ σπαριλικια και μονομαχιες με βιντεάκια απο το γιουτιούμπ δεν γινονται. :D Οποιος θέλει να ξεκινησει μια πολεμικη τεχνη που γουστάρει ας το κάνει και ας μην το αναλύσει στη τελικη αμα στη πορεια ανακαλυψει οτι δεν του ταιριάζει ας την διακοψει. Τωρα σχετικά με το σκηνικο στο δρομο φανταζομαι για οσους έχουν ενα επιπεδο μορφωσης και εξυπνάδας/λογικής αντιλαμβάνονται οτι δεν θα εμπλακούν σε καυγά στο δρομο επειδη ο πισω τους έβρισε ή τους μουτζωσε. Θα προσπαθήσουν να τον ηρεμησουν παντα σε αποσταση οπως ειπε και ο άλεξ διοτι δεν ξέρεις με ποιον ύπουλο π**στη πάς να μπλέξεις μπορει ο άλλος να πλησιάσει αρκετά να βγάλει ενα λεπιδι και να στο καρφώσει.

Ακομα και αν ο τύπος δεν ηρεμει και θέλει να επιτεθει και πάλι ειναι δικοπο μαχαιρι για τον αμυνόμενο διοτι θα πρέπει να τον ακινητοποιήσει έτσι ωστε να μη του προκαλέσει σοβαρή ζημιά. Διοτι ο άλλος ειναι πές ηλιθιος και δεν ξέρει τι κάνει εσυ μετα πως θα ξεμπλέξεις αμα τον κτυπήσεις? Στις ριψεις στο τζούντο ξέρουν οσοι έχουν ασχοληθει πως αμα ο άλλος σε ριξει στην άσφαλτο παιζει να σου σπάσει την σπονδυλική στηλη. Με λιγα λογια δεν ειναι απλά τα πράγματα.

Ο μονος λογος που θα χρειαζοταν κάποιος να χρησιμοποιήσει αυτα που έμαθε θα ηταν σε πολυ ακραιες και δυσκολες περιπτωσεις πχ αμα πηγαινε να πέσει θυμα βιασμου κάποια γυναικα και ηταν μπροστά στο σκηνικό ή σε περιπτωσεις ακραιου Bullying οπως στα σκηνικα με τις σχολές που ακουμε και σε άλλα περιεργα σκηνικα που δεν θα μπορούσε κάποιος να αποφυγει. Για οποιοδηποτε άλλο αστειο λογο άμα εχεις ασχοληθει σοβαρά με κάτι δεν μπαινεις στη διαδικασια να πιαστεις με τον κάθε ηλιθιο που πέταξε μια μλκια ετσι για να προκαλέσει.Τον προσπερνάς απλά.

• Like 1
Δημοσ.

Για γυναικες ποια ειναι καλη πολεμικη τεχνη; Φανταζομαι μια που επικεντρωνεται στην τεχνικη απ'ο,τι στη μυικη δυναμη.

Δημοσ.

Για γυναικες ποια ειναι καλη πολεμικη τεχνη; Φανταζομαι μια που επικεντρωνεται στην τεχνικη απ'ο,τι στη μυικη δυναμη.

Το Brazilian Jiu Jitsu θα έλεγα είναι ότι καλύτερο για μία κοπέλα.

Δημοσ.

Και στο Κραβ Μαγκα ειχαμε αρκετες γυναικες πάντως. :D

• Like 1
Δημοσ.

Για μενα σε real world καταστάσεις ολα παιζουν ρολο αλλα θα ξεκιναγα κραβ μαγκα κ πυγμαχία .....αλλα οπως είπα λιγο να ξερεις απο κατι την εχεις βγαλει καθαρή πχ εχω δει μπροστα μου άτομο απο ελληνορωμαικη να κλειδώνει εναν τριπλασιο σε ογκο ψευτομαγκα σε φαση που να μην μπορει να κουνηθεί ο αλλος κ οπως μου πε μετα ανετα αν τον κλειδώσεις του σπας τον σβέρκο κ τον αφηνεις φυτό

Δημοσ.

Το Brazilian Jiu Jitsu θα έλεγα είναι ότι καλύτερο για μία κοπέλα.

Καλύτερη ως προς τι; Το BJJ είναι γενικώς μια πολύ όμορφη τέχνη και ίσως ότι πιο αποδοτικό υπάρχει από τη στιγμή που μια μάχη καταλήξει στο πάτωμα. Το θέμα είναι για τις άλλες περιπτώσεις τι εφόδια σου δίνει η τέχνη αυτή;

Για αυτό κι εγώ νωρίτερα πρότεινα το παραδοσιακό Ju-jitsu που είναι μια πολύ πλήρης τέχνη αυτοάμυνας.

Δημοσ.

Παιδια οταν λέμε πάτωμα εννοουμε την άσφαλτο? οχι τα προστατευτικά μαξιλαράκια - φελιζολ του γυμναστηριου έτσι? :D

Έχω κανει κάτι προπονησεις τζουντο για 1 μήνα ομως οχι παραπάνω .... θυμαμαι μια φορά με ειχε ριξει ένας τύπος τοσο δυνατά στο στρώμα που μολις σηκώθηκα ζαλιζομουν και ηθελα 1-2 λεπτάκια να συνέλθω .... δεν θελω να φανταζομαι την ιδια πτώση σε άσφαλτο πάντως. :fear: :wacko:

Δημοσ.

Εγω ειμαι πετσι και κοκκαλο. Αν εσυ που εισαι αντρας ζαλιστηκες φαντασου να με ριξει εμενα καποιος ετσι. Θα μαζευω τα κοκκαλακια μου.

Δημοσ.

Έχω κανει κάτι προπονησεις τζουντο για 1 μήνα ομως οχι παραπάνω .... θυμαμαι μια φορά με ειχε ριξει ένας τύπος τοσο δυνατά στο στρώμα που μολις σηκώθηκα ζαλιζομουν και ηθελα 1-2 λεπτάκια να συνέλθω .... δεν θελω να φανταζομαι την ιδια πτώση σε άσφαλτο πάντως. :fear: :wacko:

Γι' αυτό από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να μάθεις σε οποιαδήποτε πολεμική τέχνη είναι πως να πέφτεις σωστά.

Δημοσ.

Γι' αυτό από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να μάθεις σε οποιαδήποτε πολεμική τέχνη είναι πως να πέφτεις σωστά.

Έπεσα με τις παλάμες ανοιχτές για να πάρουν τον κραδασμο απο την τπώση αλλα και πάλι την άκουσα στην πλάτη....

Εγω ειμαι πετσι και κοκκαλο. Αν εσυ που εισαι αντρας ζαλιστηκες φαντασου να με ριξει εμενα καποιος ετσι. Θα μαζευω τα κοκκαλακια μου.

Νταξ μη μασάς αυτος που με εριξε μου εριχνε 5 ποντους υψος και 15 κιλά βάρος :D ηταν και αυτος πυγμάχος παλιοτερα. Δεν ειναι απιθανο να την ακουσεις λιγο με κάποιο κτυπημα , συνέρχεσαι ομως τα έχουν αυτα οι προπονησεις δε μιλάω για πυγμαχια προφανως που εκει ειναι σιγουρο οτι θα τρως ξύλο και θα δινεις σε κάθε προπονηση αλλα και για τα υπολοιπα πχ στο κραβ μαγκα μια φορά ειχα φάει μια καλή στη κοιλιά χαμηλά γιατι δεν προλαβα να κατεβάσω την ασπιδα και με βρηκε ο επιτιθέμενος. Δεν πονεσα πολυ βεβαια οκ.

Επισης με τις ασπιδες πέφτει τρελο ξυλίκι .... δεν πονάς βεβαια αμα δεν σε βρει ο άλλος αλλα ανεβάζεις παλμους ιδρώνεις γενικά κτυπιέσαι έχει ένταση. Στο κραβ μαγκα πχ κρατάει ο ενας την ασπιδα και ο άλλος επιτιθεται ... μια φορά μου ειχε κάτσει ένα βοδι που εκανε πάλη παλιοτερα και μου έριχνε καμια 15αρια κιλά και ειχε και ορμη... κλωτσουσε και προσπαθουσα να κρατάω ισοροπια και σταθερή την ασπιδα.

Δημοσ.

Νταξ μη μασάς αυτος που με εριξε μου εριχνε 5 ποντους υψος και 15 κιλά βάρος :D ηταν και αυτος πυγμάχος παλιοτερα. Δεν ειναι απιθανο να την ακουσεις λιγο με κάποιο κτυπημα , συνέρχεσαι ομως τα έχουν αυτα οι προπονησεις δε μιλάω για πυγμαχια προφανως που εκει ειναι σιγουρο οτι θα τρως ξύλο και θα δινεις σε κάθε προπονηση αλλα και για τα υπολοιπα πχ στο κραβ μαγκα μια φορά ειχα φάει μια καλή στη κοιλιά χαμηλά γιατι δεν προλαβα να κατεβάσω την ασπιδα και με βρηκε ο επιτιθέμενος. Δεν πονεσα πολυ βεβαια οκ.

Επισης με τις ασπιδες πέφτει τρελο ξυλίκι .... δεν πονάς βεβαια αμα δεν σε βρει ο άλλος αλλα ανεβάζεις παλμους ιδρώνεις γενικά κτυπιέσαι έχει ένταση. Στο κραβ μαγκα πχ κρατάει ο ενας την ασπιδα και ο άλλος επιτιθεται ... μια φορά μου ειχε κάτσει ένα βοδι που εκανε πάλη παλιοτερα και μου έριχνε καμια 15αρια κιλά και ειχε και ορμη... κλωτσουσε και προσπαθουσα να κρατάω ισοροπια και σταθερή την ασπιδα.

Μου δίνει ελπίδες αυτό. Το μόνο καλό είναι ότι έχω νεύρο και παρολο που είμαι σαπια οοοταν εκανα καποιο αθλημα παλια ειχα εκρηξεις αδρεναλινης. Ισως μπορω να βασιστω σ'αυτα αν βρω την καταλληλη πολεμικη τεχνη.

Α ωραια αυτα. Μπορεις να πας να βγαζεις τα απωθημενα σου κιολας :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...