SlickNick Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Λες να γινότανε αληθινός καυγάς και να τον τραβούσαν βίντεο? Κάτι στημένα βίντεο δεν τα υπολογίζω. Και στο κάτω κάτω εξαρτάται από το άτομο κυρίως. Επίσης , δεν υπάρχει βίντεο με Shaolin να μπλέκεται σε καυγά. Τι σημαίνει οτι ειναι άχρηστος? Ε τότε πως ξέρεις ότι το Ται Τσι "αν το έχει μαστερέψει κάποιος κόβει κωλους."; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ε τότε πως ξέρεις ότι το Ται Τσι "αν το έχει μαστερέψει κάποιος κόβει κωλους."; Για τον ίδιο λόγο που ξέρω οτι ένας έμπειρος Shaolin θα έκοβε τον κωλο ενός cage fighter Σε αληθινό καβγά τέχνες που εκτελούνται σε κλειστά περιβάλλοντα με πολύ συγκεκριμένους κανόνες (box, kickboxing, karate κτλ), δεν θα παίξουν τόσο σημαντικό ρόλο όσο νομίζουν οι περισσότεροι. Δεν φταίει η τέχνη. Αλλα οι κανόνες οι οποίοι περιορίζουν την (οποια) τέχνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ναι αυτό λέμε. Δεν μπορεί ο καθένας νεόκοπος που την βλέπει ΜΜΑ athlete με 5-6 μήνες προπόνησης σε σχολές αμφιβόλου ποιότητας να βγεί έξω και να το παίξει παλικαράς, γιατί το μόνο σίγουρο θα είναι οτι αν δεν του κάτσει στα "μέτρα" του ο αντίπαλος θα έχει να μετράει πολλές ψιλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Σε αληθινό καβγά τέχνες που εκτελούνται σε κλειστά περιβάλλοντα με πολύ συγκεκριμένους κανόνες (box, kickboxing, karate κτλ), δεν θα παίξουν τόσο σημαντικό ρόλο όσο νομίζουν οι περισσότεροι. Ούτε που θα τις δουν να έρχονται Εκτός του ότι αν ο άλλος ασχολείται με kickboxing, θα ξέρεις πως να βαρέσει και να αμυνθεί, είναι και συνηθισμένος στο ξύλο οπότε κάποιος άσχετος απλά θα τις φάει Για τον ίδιο λόγο που ξέρω οτι ένας έμπειρος Shaolin θα έκοβε τον κωλο ενός cage fighter Άρα δεν ξέρεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ναι αυτό λέμε. Δεν μπορεί ο καθένας νεόκοπος που την βλέπει ΜΜΑ athlete με 5-6 μήνες προπόνησης σε σχολές αμφιβόλου ποιότητας να βγεί έξω και να το παίξει παλικαράς, γιατί το μόνο σίγουρο θα είναι οτι αν δεν του κάτσει στα "μέτρα" του ο αντίπαλος θα έχει να μετράει πολλές ψιλές. Καταρχάς το MMA έχει παρερμηνευθεί απο πολλούς. Πολλοί ακουνε μμα και σκέφτονται τα cage fight του Muricca. Και wwe επίσης. Πιο αμερικανισμός και μάρκετινγκ πεθαίνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlickNick Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Για τον ίδιο λόγο που ξέρω οτι ένας έμπειρος Shaolin θα έκοβε τον κωλο ενός cage fighter Οκ, άρα δεν ξέρεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ούτε που θα τις δουν να έρχονται Εκτός του ότι αν ο άλλος ασχολείται με kickboxing, θα ξέρεις πως να βαρέσει και να αμυνθεί, είναι και συνηθισμένος στο ξύλο οπότε κάποιος άσχετος απλά θα τις φάει Άρα δεν ξέρεις Άρα θεωρώ οτι δεν ειμαι φανμποι όπως πολλοί. Και ξέρω να διακρίνω την τέχνη απο το εφετζιδικο. Διαλέγω shaolin any day. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Οτιδήποτε λέει Καράτε, Ταεκβοντο, Κουνγκ Φου, Αικίντο κλπ μείνε μακρυά. Σχεδόν τίποτα από αυτά που κάνουν δεν λειτουργούν στην πραγματική ζωή Ο πατέρας μου πάντως, ο οποίος κλείνει τα 75 φέτος το Μάρτιο, δεδομένου ότι άρχισε να ασχολείται με το καράτε στα 20 του, συνέχισε να πηγαίνει τακτικά στη λέσχη επί μια 25ετία και εξασκείται μέχρι και σήμερα, είμαι σίγουρος ότι διαφωνεί καθέτως, οριζοντίως και διαγωνίως με τα παραπάνω. Εγώ, βέβαια, τον έχω δει τόσο σε αγώνα στη λέσχη του όταν ήμουν πιτσιρικάς, όσο και σε φάση στο δρόμο απέναντι σε τέσσερις υπεραισιόδοξους ηλίθιους - όπου ούτε ένας δεν έφτασε πλησιέστερα τού ενός μέτρου πριν ξαπλώσει - οπότε καταλαβαίνω γιατί διαφωνεί... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς να βάλεις λινκ με ένα βίντεο που κάποιος χρησιμοποιώντας Ται Τσι κερδίζει έναν καυγά; Πιστεύω κάτι μπορείς να κάνεις σε καυγά με αυτό αν είσαι πολύ καλός όμως και με την προϋπόθεση οτι ο αντίπαλος δεν ξέρει άλλη πολεμική τέχνη.. https://www.youtube.com/watch?v=5l_t70EG8E0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Οκ, άρα δεν ξέρεις... Έλα πες το εισαι απο αυτούς που νομίζουν οτι ο Bruce Lee ηταν ηθοποιός μόνο και όχι martial artist . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlickNick Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Πιστεύω κάτι μπορείς να κάνεις σε καυγά με αυτό αν είσαι πολύ καλός όμως και με την προϋπόθεση οτι ο αντίπαλος δεν ξέρει άλλη πολεμική τέχνη.. https://www.youtube.com/watch?v=5l_t70EG8E0 Παίζει να υπερβάλλουνε λίγο και οι μαθητές Έλα πες το εισαι απο αυτούς που νομίζουν οτι ο Bruce Lee ηταν ηθοποιός μόνο και όχι martial artist . O Bruce Lee έκραζε τις παραδοσιακές πολεμικές τέχνες και το Jeet Kune Do θύμιζε περισσότερο ΜΜΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Παίζει να υπερβάλλουνε λίγο και οι μαθητές Πιθανόν. Είχα συγγενικό μου πρόσωπο με δική του σχολή που δίδασκε και είχε μάθει το ται τσι στην Κίνα. Οι περισσότεροι που πήγαιναν στην σχολή του μόνο για πολεμική τέχνη και για καυγάδες δεν πήγαιναν, περισσότερο ήταν λεφτάδες με ελεύθερο χρόνο που ασχολούνταν με μεταφυσικά-βουδιστικά ζητήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Το να λενε κάποιοι οτι η τάδε τέχνη ειναι καλύτερη ειναι σαν να λενε ποιος την έχει μεγαλύτερη. Αν ένας ειναι μάστερ πχ του καράτε και τα βάλει με έναν αρχάριο του box τοτε ο δεύτερος θα φάει μάπες. Δεν σημαίνει ότι το καράτε ειναι καλύτερο (ούτε χειρότερο) του box. Σημασία έχει ποσο καλα έχει μάθει την τέχνη ο άλλος και ποσο ταλέντο έχει. Τεχνική, ταχύτητα κλπ. Καλως ή κακος κάποιοι έχουμε κλίση σε κάτι. Βλέπε Ali στο box. Ειναι και στον άνθρωπο. Το να υποβιβάζει κάποιος μια τέχνη ειναι χαζό. Φιλικά το λέω και δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κάποιον. Παίζει να υπερβάλλουνε λίγο και οι μαθητές O Bruce Lee έκραζε τις παραδοσιακές πολεμικές τέχνες και το Jeet Kune Do θύμιζε περισσότερο ΜΜΑ. Διάβασε λιγο Lee διότι μάλλον τα έχεις μπερδέψει. Και το jkd δεν θύμιζε μμα, ηταν μμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Το να λενε κάποιοι οτι η τάδε τέχνη ειναι καλύτερη ειναι σαν να λενε ποιος την έχει μεγαλύτερη. Για τον ίδιο λόγο που ξέρω οτι ένας έμπειρος Shaolin θα έκοβε τον κωλο ενός cage fighter Δεν φταίει η τέχνη. Αλλα οι κανόνες οι οποίοι περιορίζουν την (οποια) τέχνη Oh the irony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Oh the irony Δεν αναφέρθηκα σε κάποια συγκεκριμένη τέχνη. Και αν μη τι άλλο θα ήμουν αφελής αν πίστευα οτι ένας cage fighter που παίζει ΜΕ κανόνες θα μπορούσε να βάλει κάτω έναν Shaolin που έχει την πειθαρχία και την προπόνηση του Goku. You get my point Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα