Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα για Kickboxing, Karate, Taekwondo, Box, ναι, έχουμε φοβερούς δασκάλους και αθλητές με χρόνια εμπειρία. 

Μην είσαι τόσο σίγουρος για το kickboxing. Έχω δει ακόμα και taekwondιστα να κάνει τμήμα kickboxing!!!Και δεν είχε ιδέα από Kickboxing, 100% άσχετος!

Πολύ κλασικό είναι και οι καρατέκα (τύπου shidokan, kyokushinkai) να κάνουν τμήματα kickboxing και εννοείτε να είναι ότι να ναι και αυοί και το τμήμα(όχι σαν τον ταηκβοντίστα πάντος :devil: ).

Το ίδιο έχω δει και σε ΜΜΑ που ο τύπος ήξερε Brazilian Jiu jitsu μόνο και έκανε μάθημα ΜΜΑ.... και από πυγμαχία και κλοτσιές τίποτα!!!

Στην επαρχία είναι πάρα πολυ δύσκολο να πετύχεις καλό δάσκαλο, οι περισσότεροι είναι απλά ΑΣΧΕΤΟΙ.

• Like 2
  • Απαντ. 861
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στην επαρχία είναι πάρα πολυ δύσκολο να πετύχεις καλό δάσκαλο, οι περισσότεροι είναι απλά ΑΣΧΕΤΟΙ.

και στην αθηνα θα συμπληρωνα εγω ! παιζουν οντως πολλοι καλοι κ δυνατοι δασκαλοι

παιζει κ τρελλη αρπαχτη ομως γαμωτο ..

Δημοσ.

Για ποιον ακριβώς λόγο? Γιατί εγώ το θεωρώ ας πούμε απάτη το σύστημα στην Ελλάδα. Και το MMA βεβαίως που μετά από την επιτυχία στην Αμερική, ξεφυτρώσαν σχολές εδώ λες και όλοι οι ελληνάρες είχαν πάνω από 1 χρόνο εμπειρία σε MMA και Krav Maga (το ξέραν και στο χωριό τους). Τώρα για Kickboxing, Karate, Taekwondo, Box, ναι, έχουμε φοβερούς δασκάλους και αθλητές με χρόνια εμπειρία. 

το ότι έχει δασκάλους και "δασκάλους" είναι δεδομένο και δεν εξαιρείται κανένα σύστημα / πολεμική τέχνη / άθλημα από αυτό.

Το krav maga όμως και το MMA δεν είναι παίξε γέλασε, μιλάμε για τοπ συστήματα τώρα, δεν μπορούν να συγκριθούν αυτά με tae known do πχ όσο καλός και να είναι ο δάσκαλος..

Δημοσ.

Δεν καταλάβατε παιδιά τι λέω. Δεν τα έχω με τα συστήματα. Τα έχω με τις σχολές. Ανοίξαν σαν μανιτάρια από το 2007 και μετά κυρίως και με την άνοδο της δημοτικότητας, ειδικά του MMA. Πως προλάβαν όλοι αυτοί και εκπαιδεύτηκαν? Όλοι στο αμέρικα και στη μοσάντ ήσανε? Να είναι 1 καλός δάσκαλος στους 100? Αντίθετα στα υπόλοιπα έχουμε αρκετά μεγαλύτερη παράδοση και εμπειρία σε δασκάλους. Προφανώς υπάρχουν και εκεί οι γιαλαντζί.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν διαφωνώ με αυτό που λες φίλε. Είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης, αν ο κόσμος θέλει να μάθει μμα , MMA σχολές θα ανοίγουνε. Ας προσέξει ο καθένας που πάει. 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν καταλάβατε παιδιά τι λέω. Δεν τα έχω με τα συστήματα. Τα έχω με τις σχολές. Ανοίξαν σαν μανιτάρια από το 2007 και μετά κυρίως και με την άνοδο της δημοτικότητας, ειδικά του MMA. Πως προλάβαν όλοι αυτοί και εκπαιδεύτηκαν? Όλοι στο αμέρικα και στη μοσάντ ήσανε? Να είναι 1 καλός δάσκαλος στους 100? Αντίθετα στα υπόλοιπα έχουμε αρκετά μεγαλύτερη παράδοση και εμπειρία σε δασκάλους. Προφανώς υπάρχουν και εκεί οι γιαλαντζί.

Μαζί σου με χίλια σε αυτό που λες, αλλά πήγαινε λίγο πίσω ('80s '90s μεριά). Στην Ελλάδα δεκαετία 80s ήταν πολύ στη μόδα το καράτε & κουνγκ φου (λόγω καράτε κιντ & τζάκυ τσαν ταινίες). Άρα όλοι οι δάσκαλοι ξαφνικά "μάθανε" όλα τα είδη καράτε & κουνγκ φου που υπήρχαν τότε. Μάλιστα... Στην δεκαετία 90s αντίστοιχα ήταν πολύ της μόδας το kick boxing. Ξαφνικά όλοι οι taekwondo & boxers ανοίγανε σχολές kick boxing. Μάλιστα...

Όπως βλέπεις είναι ακριβώς η ίδια ιστορία, ο ελληνάρας "μαθαίνει" μια πολεμική με ένα χαρτί & ανοίγει την ανάλογη σχολή που είναι της μόδας.  :-( 

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ασχολείται καμιά γυναίκα από δω με krav maga να μου πει πόσο δύσκολο/απαιτητικό είναι σωματικά για μας τα girls; Είναι martial art μόνο για αγόρια;

Δημοσ.

δεν κανω Krav αλλα λενε οτι ειναι καλο για γυναικες γιατι ειναι μικρης αποστασης πολεμικη τεχνη. το ποσο δύσκολο ειναι εξαρταται παντα σε τι στοχευεις. αμα θες πραγματικα να δυναμωσεις και να μπορεις να κανεις πραγματικη ζημεια αν χρειαστει τοτε προφανως ειναι αρκετα απαιτητικο.

Δημοσ.

Ο στόχος είναι να πηγαίνω 3 προπονήσεις την βδομάδα (αν βρω σχολή να με βολεύει βέβαια τις μέρες που έχω ελεύθερες), να δυναμώσω και να μάθω και σωστή αυτοάμυνα. Δηλαδή δεν θα πήγαινα απλά να περάσω την ώρα μου.

(Τώρα αν η σχολή δεν έχει ώρες βολικές αναγκαστικά πάλι γυμναστήριο..)

Δημοσ.

Ίλιον.

Έχω δει μια σχολή εδώ πέρα, θα τους ρωτήσω τί παίζει με τμήματα αρχαρίων.

Απλά ας πει καμιά γυναίκα και εδώ την εμπειρία της ... βλέπω τις εικόνες και με πιάνει ένας μικρός φόβος ότι θα με σαπίσουν ξερωγώ.

Δημοσ.

2 τμήματα που γνωρίζω σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη , δεν δέχονταν άτομα τα οποία ήταν πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση διότι πολύ απλά δεν θα μπορούσαν να ακολουθήσουν . Η άποψή μου είναι να κάνεις μια μίνι προετοιμασία μόνη σου έτσι ώστε το σώμα σου να μπει σε ρυθμούς εβδομαδιαίας προπόνησης .

Κάτι τελευταίο επειδή τα δυναμικά αθλήματα έχουν πολύ πέραση τελευταία . Η πειθαρχία είναι το Α και το Ω , οι νέοι ''δάσκαλοι'' πιο πολύ ενδιαφέρονται για τα 30 ευρώ που θα σου πάρουν το μήνα παρά για την σωστή εκμάθηση της εκάστοτε πολεμικής τέχνης .

• Like 2
Δημοσ.

Το σώμα μου δεν το φοβάμαι (τα τελευταία 2 χρόνια έκανα γυμναστήριο με βάρη κλπ). Τους άλλους φοβάμαι τί θα μου κάνουν χαχαχαχ!!!

Πειθαρχία διαθέτω και με το παραπάνω, αλλά ναι, χρειάζεται και ο σωστός δάσκαλος από δίπλα.

• Like 1
Δημοσ.

Το σώμα μου δεν το φοβάμαι (τα τελευταία 2 χρόνια έκανα γυμναστήριο με βάρη κλπ). Τους άλλους φοβάμαι τί θα μου κάνουν χαχαχαχ!!!

Πειθαρχία διαθέτω και με το παραπάνω, αλλά ναι, χρειάζεται και ο σωστός δάσκαλος από δίπλα.

οτι γυμναστηριο και να εχεις παει, αν ριχνεις επι δυο ωρες αγκωνιες πιστεψε με την επομενη μερα θα εισαι κομματια. γενικως παντως οι πολεμικες τεχνες θελουν να εχεις και λιγο βιαιη φυση κατα βαθος αλλιως θα νιωθεις σαν την μυγα μες στο γαλα.

• Like 2
Δημοσ.

Ασχολείται καμιά γυναίκα από δω με krav maga να μου πει πόσο δύσκολο/απαιτητικό είναι σωματικά για μας τα girls; Είναι martial art μόνο για αγόρια;

Γυναίκα δεν ειμαι..ακόμα τουλάχιστον... Αλλα κάνω κραβ αρκετο καιρο (2 χρονια).

Τωρα τελευταία έρχονται πολλές γυναίκες. Διαφορετικών σωματότυπων και επιπέδων. Αν δεν έχεις ασχοληθεί στο ελάχιστο με τη γυμναστική ίσως τα βρείς σκουρα τη πρώτη εβδομάδα, απο θέμα κοπωσης.

Απο κει και πέρα δεν νομίζω να έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα. θα αρχίσεις με τα βασικά και σιγά σιγά θα μπεις και στα βαθιά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...