Hlapatsas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Παίδες, έχει να συστήσει κάποιος κάποια σχολή για παγκράτιο στην Αθήνα (και ιδιαίτερα κοντά στη Ν. Φιλαδέλφεια αν υπάρχει).Δεν θέλω να μου δώσετε σχολές απ' το google, απλώς αν μπορείτε να συστήσετε κάποια που να ξέρετε ότι πράγματι γίνεται καλή δουλειά στη συγκεκριμένη πολεμική τέχνη. Να ρωτήσω γιατί παγκράτιο;Έκανα στην Καλλιθέα αλλά έκλεισε. Στα Πατήσια από ότι ξέρω έχει μια καλή σχολή αλλά δεν ξέρω που ακριβώς βρίσκεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RockSoundStudio Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Πάντως αυτό το πράγμα να είναι όλοι μαυροζωνάδες... από το τον παππού μέχρι και το 5χρόνο... Αυτό με τις μαύρες ζώνες δυστυχώς έχει καταντήσει ανέκδοτο φίλε nopstrim. Μόνος σκοπός που εξυπηρετήται πλεόν, είναι να τσεπώνει η ομοσπονδία και οι σχολές τα εξέταστρα. Φαντάζομαι και υποθέτω, ένας από τους βασικούς λόγους για τα χάλια και την διάσπαση του itf στην Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeathGuard Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Παίδες θέλω να αρχίσω αικιντο και έχω βρει 2 σχολές κοντά μου.Μια στου Ζωγράφου και μία στον Άγιο Δημήτριο.Έχει κανείς ακούσει τίποτα για κάποια από τις 2.Αυτή στου Ζωγράφου μου φαίνεται πιο καλή γιατί έχει ποιο έμπειρους εκπαιδευτές.Thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dnamontana Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 ρε παιδια σκεφτομαι να αρχισω κουνγκ φου η ται τσι.....ποιεσ ειναι οι διαφορες μεταξη των δυο??με ενδιαφερει καθε λεπτομερεια...ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Golden_Age Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Για σας παιδια .... τωρα που ερχεται το καλοκαιρι σκεφτομαι να αρχισω καμια πολεμικη τεχνη και εχω στο μιαλο μου το Muay Thai πια ειναι η γνωμη σας για αφτο...ειναι καλο? και αν ξερετε που εχει τετια σχολη στο Ηρακλειο Κρητης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hashashin Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Προσωπικα θεωρω τις πολεμικες τεχνες αναποτελεσματικες αν καποιος δεν θελει να κανει πολλα χρονια.Ενω με το boxing kai kick boxing χρειαζεσαι λιγο δυναμη και βουρ!!!Τον κανεις τον αλλο πατατα τους σκας διο-τρια κλοτσομπουνιδια και αντε γεια θα βλεπει τα ραδικια αναποδα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Προσωπικα θεωρω τις πολεμικες τεχνες αναποτελεσματικες αν καποιος δεν θελει να κανει πολλα χρονια.Ενω με το boxing kai kick boxing χρειαζεσαι λιγο δυναμη και βουρ!!!Τον κανεις τον αλλο πατατα τους σκας διο-τρια κλοτσομπουνιδια και αντε γεια θα βλεπει τα ραδικια αναποδα!!! Καμία σχέση. Στα ίδια κιλά είσαι με τον αντίπαλο, με ίδια δύναμη. Γρηγοράδα θέλει το kick boxing και εξυπνάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Τι γνώμη έχετε για την/το krav manga; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Τι γνώμη έχετε για την/το krav manga; Εξαιρετικό για αυτοάμυνα, όχι όμως τέχνη. Η επιβίωση/αυτοάμυνα είναι το core του KM, πχ σου βελτιώνουν φυσική κατάσταση με τρέξιμο έτσι ώστε αν χρειαστεί να τρέξεις για να σωθείς να έχεις αντοχή και άλλα πρακτικά και έξυπνα για ένα κάτοικο πόλης. Επίσης σε πολλά άλλα είναι stripped down version του Aikido στα απολύτως βασικά έτσι ώστε να εμπεδωθούν οι τεχνικές στα fine motor skills σου σε πολύ σύντομο χρονικό διαστημα. Επαναλαμβάνω όμως δεν είναι τέχνη (imo πάντα) Επεξ/σία 7 Μαΐου 2010 από Skia11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ευχαριστώ για τις πληροφορίες stripped version, δηλαδή σε λίγο καιρό θα ξέρω κάποια βασικά πράγματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios95 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Ρε παιδια, σκεφτομαι να αρχισω Thai Boxing αλλα ακουσα οτι ο εξοπλισμος(Γαντια, παντελονακι, στολή κ.α) ειναι 400 εΥΡΩ!!! Ειναι αληθεια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 για κοπελα (μουα 1,64 και 60 κιλα κατα μεσο ορο) ποια πολεμικη τεχνη θα ηταν καταληλη; αλλα να μαθω να ριχνω ξυλο και να αμυνομαι οχι να κανω χορογραφιες και γυμναστικουλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosrodos89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Ρε παιδια, σκεφτομαι να αρχισω Thai Boxing αλλα ακουσα οτι ο εξοπλισμος(Γαντια, παντελονακι, στολή κ.α) ειναι 400 εΥΡΩ!!!Ειναι αληθεια?? σε δουλευουνε φιλε μην τα παρεις απο αυτον που στο ειπε..δεν υπαρχει καποια στολη μονο ενα σορτσακι θα χρειαστεις..αλλα για αρχη ξεκινα με την φορμουλα σου..στους αγωνες θα χρειαστεις το σορτσακι..γαντια μπορεις να παρεις απο το ιμπει..οσο αφορα τις γαζες για τουσ καρπους(αμπανταζ λεγονται),καλαμιδες και μασελα μπορεις να τα παρεις απο ενα μαγαζι που πουλαει αθλητικα ειδη..το πολυ να σου στοιχισουνε 130 ευρω..οταν γινεις πια καλος ψαξε για καλυτερο και ακρυβοτερο εξοπλισμο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 για κοπελα (μουα 1,64 και 60 κιλα κατα μεσο ορο) ποια πολεμικη τεχνη θα ηταν καταληλη; αλλα να μαθω να ριχνω ξυλο και να αμυνομαι οχι να κανω χορογραφιες και γυμναστικουλα Το krav maga ειναι μια πολυ καλη λυση για αυτοαμυνα.Ειδικευεται και στην αμυνα απο ενοπλες επιθεσεις. http://www.kravmaga.gr/main/content/view/18/35/lang,el/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) για κοπελα (μουα 1,64 και 60 κιλα κατα μεσο ορο) ποια πολεμικη τεχνη θα ηταν καταληλη; αλλα να μαθω να ριχνω ξυλο και να αμυνομαι οχι να κανω χορογραφιες και γυμναστικουλα Δυστυχως η ευτυχως στις ΠΤ αντιθετα με οτι λενε οι ταινιες το σωματικο βαρος και η δύναμη (ποσοτο μυiκης μαζας στο συνολο του βαρους) παιζουν πολυ μεγαλο ρόλο , όπως και το φύλο. Εγω θα σου προτεινα να δεις καποιο σεμιναριο αυτοαμυνας -ακομα καλυτερα αν ειναι για γυναικες- που θα μαθεις καποιους συγκεκριμενους κανόνες αυτοαμυνας (τι να κανεις για να αποφύγεις την επαφη αλλα και ολα αυτα που πρεπει και μπορεις να κανεις πριν καταφύγεις στην βια) , τεχνικες που μπορεις να χρησιμοποιήσεις αποτελεσματικα (το 90% των οποιων εχει να κανει με τα @@ του επιτιθέμενου). Αν απο εκει και περα δεις ότι ο χώρος σε ενδιαφερει μπορεις να προχωρησεις σε μια ΠΤ . ΓΙα να φτανεις στο σημειο να "ριχνεις ξυλο" σε ανδρες θα πρεπει να φας μια ζωη στις ΠΤ και παλι ειναι αμφιβολο το τι θα καταφερεις Αν θες να αποτελεσεις την εξαιρεση του κανόνα η κορυφαια Striking ΠΤ θεωρειται το muay thai , επισης μπορεις να δοκιμασεις και kick boxing (κοντα στο mt) η και karate. To krav maga που ειπε ο φιλος επανω ειναι επίσης αποτελεσματικότατο. Ρε παιδια, σκεφτομαι να αρχισω Thai Boxing αλλα ακουσα οτι ο εξοπλισμος(Γαντια, παντελονακι, στολή κ.α) ειναι 400 εΥΡΩ!!!Ειναι αληθεια?? οχι ακομα και απο την twins να ντυθεις (επαγγελματικα προιόντα) θες http://www.twinshellas.gr/ProductDetails.asp?Photo=BGVL-3Blk.gif -80 (γαντια) http://www.twinshellas.gr/Offers.asp -25 (σορτς) http://www.twinshellas.gr/ProductDetails.asp?Photo=HGL-4.gif -70 (κασκα) http://www.twinshellas.gr/ProductDetails.asp?Photo=KPSGS.gif -56 (καλαμιδα) βαλε και 10 για τα μπανταζ εισαι στα 240 συνολο αλλα ντυμενος με twins που ειναι η καλυτερη ποιοτητα που μπορεις βρεις σε εξοπλισμο. Αν πας σε πιο no name καταστασεις και με 140 θα κανεις την δουλεια σου. Επισης 1ους 6 μηνες λογικα δεν θα χρειαστεις κασκα οποτε ειδικα για αρχη εσαι στα 90-170 ευρω αναλογως με την ποιοτητα του εξοπλισμου . Επεξ/σία 13 Μαΐου 2010 από alex_000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα