archsatan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Γειά σας! Θα ήθελα να ρωτήσω την άποψή σας, για το αν είναι αργά να ξεκινήσω κάποια πολεμική τέχνη(είμαι 20+). Προφανώς σε ερασιτεχνικό επίπεδο,απλά και μόνο γιατί το τζίμ δεν μ αρέσει και τόσο. Σκέφτομαι κάτι απλό σαν το μπόξ. Ά επίσης θέλω να πάρω και έναν σάκο να βάλω σπίτι,αλλά δεν ξέρω με ποιά κριτήρια διαλέγεις,γιατί είδα διαφορετικούς στο νετ(υλικά,γέμισμα,βάρος κλπ) και μπερδεύτηκα.Αν μπορεί κάποιος ας μου προτείνει έναν φτηνό, μέχρι 150 € μάξ. Ευχαριστώ,² Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Τυγχαινει συντομα να εχω αρκετο χρονο για σκοτωμα και μιας και το 'χω καημο απο εφηβος να ασχοληθω με ενα αθλημα που να εχει ξιφη και σχεση με την Ιαπωνια, λεω να παω για 剣道 (διαβαζεται kendou) ...'η να αρκεστω στο simulation λετε; Δεν υπηρξα ιδιαιτερα αθλητικος τυπος στο παρελθον. Ειναι κατι παραδοσεις που δεν κανει να τις χαλαμε. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2009 από Αδμιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foufoutios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Γειά σας! Θα ήθελα να ρωτήσω την άποψή σας, για το αν είναι αργά να ξεκινήσω κάποια πολεμική τέχνη(είμαι 20+). Προφανώς σε ερασιτεχνικό επίπεδο,απλά και μόνο γιατί το τζίμ δεν μ αρέσει και τόσο. Σκέφτομαι κάτι απλό σαν το μπόξ. Ά επίσης θέλω να πάρω και έναν σάκο να βάλω σπίτι,αλλά δεν ξέρω με ποιά κριτήρια διαλέγεις,γιατί είδα διαφορετικούς στο νετ(υλικά,γέμισμα,βάρος κλπ) και μπερδεύτηκα.Αν μπορεί κάποιος ας μου προτείνει έναν φτηνό, μέχρι 150 € μάξ.Ευχαριστώ,² Φυσικα και δεν ειναι αργα.. Το μποξ δεν ειναι τοσο απλο οσο φαινεται ισως, αν δε σου αρεσει η δε μπορεις να χρησιμοποιησεις τα ποδια σου για λακτισμα ειναι καλη επιλογη παντως.. Θα σου προτεινα να ξεκινησεις πρωτα, να μαθεις λιγο τεχνικη-ες και μετα να αγορασεις σακο για το σπιτι σου. Καλο ειναι στην αρχη να μην κανεις τιποτα μονος σου σπιτι για να μην κανεις λαθη χωρις να υπαρχει καποιος να σε διορθωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Τυγχαινει συντομα να εχω αρκετο χρονο για σκοτωμα και μιας και το 'χω καημο απο εφηβος να ασχοληθω με ενα αθλημα που να εχει ψιφη και σχεση με την Ιαπωνια, λεω να παω για 剣道 (διαβαζεται kendou) ...'η να αρκεστω στο simulation λετε; Δεν υπηρξα ιδιαιτερα αθλητικος τυπος στο παρελθον. Ειναι κατι παραδοσεις που δεν κανει να τις χαλαμε. Εννοείται ότι πλέον δε χρησιμοποιούνται ξίφη (katana), αλλά "ξίφη" από bamboo συνήθως (shinai). επίσης υπάρχει και το iaido. Ρίξε μια ματιά εδώ (έχει λίστα με συλλόγους που μπορείς να απευθυνθείς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
C_james Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Να κανω μια ερωτηση... Ξερει κανεις καμια σχολη για μαϊ ται στο χαλανδρι ή καπου στα περιχωρα η οποια να αξιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyou Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Γειά σας! Θα ήθελα να ρωτήσω την άποψή σας, για το αν είναι αργά να ξεκινήσω κάποια πολεμική τέχνη(είμαι 20+). Προφανώς σε ερασιτεχνικό επίπεδο,απλά και μόνο γιατί το τζίμ δεν μ αρέσει και τόσο. Σκέφτομαι κάτι απλό σαν το μπόξ. Ά επίσης θέλω να πάρω και έναν σάκο να βάλω σπίτι,αλλά δεν ξέρω με ποιά κριτήρια διαλέγεις,γιατί είδα διαφορετικούς στο νετ(υλικά,γέμισμα,βάρος κλπ) και μπερδεύτηκα.Αν μπορεί κάποιος ας μου προτείνει έναν φτηνό, μέχρι 150 € μάξ.Ευχαριστώ,² Δεν ειναι καθόλου αργά. Τυγχαινει συντομα να εχω αρκετο χρονο για σκοτωμα και μιας και το 'χω καημο απο εφηβος να ασχοληθω με ενα αθλημα που να εχει ξιφη και σχεση με την Ιαπωνια, λεω να παω για 剣道 (διαβαζεται kendou) ...'η να αρκεστω στο simulation λετε; Δεν υπηρξα ιδιαιτερα αθλητικος τυπος στο παρελθον. Ειναι κατι παραδοσεις που δεν κανει να τις χαλαμε. Μια άλλη παραδοσιακή πολεμική τέχνη που έχει προπόνηση με τα οπλα (bokken & jo) ειναι το Aikido. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 γεια σας. θα ηθελα να μου πειτε σχολες για μποξ(αθηνα) και ποσο παει περιπου το μαλλι εχω ψαξει στο google και δεν εχω βρει τπτ θελω οπωςδηποτε να ξεκινησω μποξ οποτε οποιος γνωριζει κατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpijk Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 και εγω τωρα ψηνομαι να παω να γραφτω σε κανα dojo.Βασικα βαριεμαι το γυμναστηριο οσο δε παει και επειδη πηγαινα και μικρος καρατε ξερω περιπου τι παιζει. θεσσαλονικη ακουω προτασεις και τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Για Ηράκλειο παίδες όποιος ενδιαφέρεται για Muay Thai η Brazilian ziu zitsu Ας μου πεί να τον ενημερώσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Για Ηράκλειο παίδες όποιος ενδιαφέρεται για Muay Thai η Brazilian ziu zitsu Ας μου πεί να τον ενημερώσω! http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2901055&postcount=239 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2843398&postcount=223 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2872577&postcount=224 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2600177&postcount=215 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2948747&postcount=249 Οποιος ενδιαφέρεται για πολεμικές τέχνες ,ΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 χαχαχαχα εντάξει μήν δαγκώνετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis19 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Εκανα μεχρι τα 12 ντζουντο κι απο τοτε πυγμαχια...εχω και κατι θεσεις ελλαδα και εξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 που κανεις πυγμαχια σε πια σχολη και περιοχη? (δεν μπορω να βρω πουθενα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggeo1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 ITF Taekwondo , Ελλάς [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Bd-9cw6-vrM]http://www.youtube.com/watch?v=Bd-9cw6-vrM [/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 που κανεις πυγμαχια σε πια σχολη και περιοχη?(δεν μπορω να βρω πουθενα) Και εγω εψαχνα προσφατα, δεν μπορω να βρω τιποτα. Για αθηνα, κατα προτιμηση νοτια προαστεια, αν ξερει κανεις καποια σχολη πυγμαχιας ας απαντησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα