heyou Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποια καλή σχολή Aikido στις περιοχές Μαρούσι, Χαλάνδρι, Βριλήσια και γενικά εκεί κοντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takisss78 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 μηπως γνωριζει καποιος καποια σχολη wing chun,στο περιστερι η σε καποια γυρω περιοχη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
space1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 7 χρονια Okinawa karate. Ax τα χρόνια δεν γυρνανε πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Εχω κάνει κάτι μήνες tang su do και 5 χρόνια okinawa karate + ju jitsu Για μένα το καλύτερο είναι το ju jitsu 1) Αυτοάμυνα 2) Εκμετάλλευση της δύναμης του αντιπάλου! 3) είναι μόνο αυτοάμυνα αλλά πάντα καταλήγεις να σπας κάτι 4) Βασίζετε σε 3 πράγματα, 1 face to face (την ώρα που στο παίζει μάγκας και σου λέει ότι θα σε...), 2 πιάσιμο αντιπάλου (αφού πέσουν οι πρώτες και πιαστήτε δηλαδή...), 3 έδαφος (όταν τον ρίξεις η όταν σε ρίξει αντίστοιχα...) Για μένα καλύπτει όλες τις πιθανές φάσεις σε ένα τσακωμό! Πάντως για μένα ένας που ξέρει πραγματικά πολεμικές τέχνες και τις σέβεται στις 10 φορές την 1 θα παλέψει και αυτό, επειδή θα κινδυνεύει η ζωή κάποιου άλλου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 όποιος ενδιαφέρεται για σχολή MUAY THAI στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ να μου στείλει ένα μύνημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggeo1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα σας, μερικά βιντεάκια από ITF TaeKwonDo http://www.youtube.com/watch?v=WgoPpU2DYy4 http://www.youtube.com/watch?v=9tOtOlehqtc http://www.youtube.com/watch?v=Fku9Whd5XF0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iperion Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 http://www.polemikes-texnes.gr έχει πολλα στοιχεία για τις σχολές πολεμικών τεχνών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
T-dwse... Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 χερετε εγω εχω αρχιση Thai box εδω και 1 μηνα με 1ν τελειο δασκαλο στυλιο στεφανο αμα εχετε ακουστα εχει μεγαλη ιστορια παιδια ειμαι υπερ ευχαριστημενος και ακομα δεν εχω δει τιποτα επισεις επιδει διαβασα ολες τις σελιδες ειδα οτι σιγκρινοταν το thai box με το κικ μποχ ε οχι ρε παιδια το ΑΘΛΗΜΑ κικ μποχ δν σιγκρινετε με τιν Π.Τ μουα ται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 χερετε εγω εχω αρχιση Thai box εδω και 1 μηνα με 1ν τελειο δασκαλο στυλιο στεφανο αμα εχετε ακουστα εχει μεγαλη ιστορια παιδια ειμαι υπερ ευχαριστημενος και ακομα δεν εχω δει τιποτα επισεις επιδει διαβασα ολες τις σελιδες ειδα οτι σιγκρινοταν το thai box με το κικ μποχ ε οχι ρε παιδια το ΑΘΛΗΜΑ κικ μποχ δν σιγκρινετε με τιν Π.Τ μουα ται Η μέρα με τη Νύχτα το kickbox και το Muay Thai.Έχουμε σχολή Muay Thai στο Ηράκλειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tntdynamite23 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Γεια σας. Γνωριζει καποιος σχολη wing chun στο αιγαλεω? Πιο απο τα δυο αξιζει να ασχολιθει κανεις περισσοτερο αικιντο η γουινκ τσαν? Εχω κανει 7 μηνες kick boxing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnEngineer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) #$%!$@#%!@%$%!@$^%!$ Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2009 από JohnEngineer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Έχει κάποιος να προτείνει κάποια καλή σχολή για Kendo ή Aikido ή Jiu Jitsu ή Judo(κυρίως τα 2 πρώτα) κοντά στο Ίλιον/Περιστέρι/Πετρούπολη; Ήθελα φέτος να αρχίσω Kendo αλλά μια καλή σχολή που βρήκα και πάει και ένας φίλος μου είναι στο Μαρούσι(δηλαδή πολύ μακρυά,δεν έχω και αμάξι) οπότε τελικά δε πήγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Ηράκλειο Κρήτης Muay Thai η σχολή έκλεισε για τον μήνα Αυγουστο! Απο Σεπτέμβρη πάλι πάμε δυναμικά! όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει ενα μυνηματάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Να σας ενημερώσω από τετάρτη ξεκινάμε ξανά Muay Thai Heraklion Team Όσοι θέλετε να έρθετε να ρωτήσετε η να μάθετε περισσότερα στείλτε μου μύνημα ή ποστάρετε εδώ να σας πώ ότι χρειαστείτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Θα ξεκινησω σε λιγο καιρο Win-chun εδω Θεσσαλονικη στις Συκιες. Υπαρχει εδω και λιγο διαστημα και μαλιστα ο εξελικτης της τεχνης σε αυτα τα επιπεδα (μιας και ο ιδρυτης ηταν γυναικα) ο Ip-man ειχε ερθει περυσι να δει τη σχολη. Η προηγουμενη εμπειρια μου ηταν shotocan karate περιπου 7 χρονια και 6 μηνες kickboxing. Εχω να ασχοληθω καμια 10αρια χρονια τωρα με κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα