c0nFuSeR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Μπραβο ρε παιδια! μολις βγει θα το παιξω αμέσως για να το χαρω κι στα ελληνικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Απο παλιά έπαιζα το 1ο μοθ μεταγλωτισμένο την Οδείσσεια, και έκτοτε μεταγλώτησα το AtlantisIII μόνος μου και είχα και τότε αυτό το πρόβλημα με τις καλικαντζούρες που έβγαζε το game στην προσπάθειά του να διαβάσει τα gr fonts. Ανακάλυπσα τότε (5-6 χρόνια πρίν) κάποιες γραμματοσειρές που υποστίριζαν gr χαρακτήρες, χωρίς όμως να αλλάζουν την δομή της γραμματοσειράς σάν αρχείο. Το παιχνίδι αυτό δέν το κσέρω, αλλά ώς adventurάς θα ήθελα να το παίξω μεταγλωτισμένο βέβαια. με μιά μικρή βοήθεια για το πού θα το βρώ, και θα το μεταγλωτίσω στο πί και φί! stile sta paidia ena pm kai isos na tous fanis xrisimos... alithia exeis akoma tous ypotitlous apo to atlantis 3 ? tha me endiefere poli kai oxi mono emena nomizw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά η μετάφραση του βασικού κειμένου έχει σχεδόν τελειώσει. Ίσως όμως να χρειαστούμε κανένα beta tester για να διορθώσουμε κάποιες φράσεις-εκφράσεις και να ανακαλύψουμε bugs (βρήκαμε ήδη αρκετά...) Ας τελειώσει με το καλό η μετάφραση (είμαστε γύρω στο 90% και παραπάνω) και ξανασυζητάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wolfidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά η μετάφραση του βασικού κειμένου έχει σχεδόν τελειώσει. Ίσως όμως να χρειαστούμε κανένα beta tester για να διορθώσουμε κάποιες φράσεις-εκφράσεις και να ανακαλύψουμε bugs (βρήκαμε ήδη αρκετά...) Ας τελειώσει με το καλό η μετάφραση (είμαστε γύρω στο 90% και παραπάνω) και ξανασυζητάμε. tststs poli argite... :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 tststs poli argite... :twisted: χιχι... εγώ φταίω εντωμεταξύ. Έχω μείνει τελευταίος! Έχω αρρωστήσει όμως και δεν έχω καθαρό κεφάλι (όλη μέρα στο φόρουμ του ινσόμνια τη βγάζω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0nFuSeR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 τι λεει ρε συς? πως παει το project? να αρχίσει να το στελνει ο θείος το Game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Συγγνώμη, αλλά εξακολουθώ να είμαι άρρωστος και δεν έχω και την πολυτέλεια να κάτσω σπίτι μου να ξεκουραστώ αρκετά ώστε να γίνω καλά. Ίσως μέσα στο Σαβ/κο να βρω λίγο χρόνο να την τελειώσω, αλλά και πάλι, μετά θα χρειαστούν διορθώσεις στο κείμενο και σε κάποια bugs στις γραμματοσειρές. Οπότε (και με την πίεση που υπάρχει αφού ξεκίνησε πλέον η χρονιά), νομίζω ότι μπορεί να καθυστερήσει λίγο το project. Εκτός αν τα άλλα παιδιά έχουν το χρόνο και τη διάθεση να το φτάσουν μέχρι τέρμα. Εγώ υπολογίζω ότι χρειάζομαι 2 βδομάδες ακόμα, από τη στιγμή που θα μπορέσω να ασχοληθώ ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elven_King Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Πως ακριβώς θα είναι η μετάφραση; Θα βγάλετε κάτι σαν patch; Αν ναι θα ήθελα να το δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0nFuSeR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 οποιος το χει ετοιμο αs το στειλει να το κανω ενα beta test! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TH_boy_20 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 μπραβο ρε παιδια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας. Θα σταθώ μόνο σε ένα πράγμα: Προσέξτε (όχι προσέξται) τις παθητικές φωνές. Είναι ίσως το συχνότερο ορθογραφικό λάθος που συναντώ εδώ μέσα, ακόμα και σε αυτό το topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Κάτι σαν patch θα είναι, ναι. Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση Αργεί το beta-testing, μην βιάζεστε. Προσωπικά, πάνω που είχα αρχίσει να ξεπερνάω τη γρίππη, με έπιασε ωτίτιδα (τρελός πόνος! Δεν το περίμενα!). Ούτε να κοιμηθώ δε μπορώ. Που θα πάει όμως, θα γίνω καλά και θα το τελειώσω το ρημάδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Αμ δε ζητάς βοήθεια από εμάς που έχουμε τελειώσει.... τι να σε κάνω που είσαι και περίφανος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iSpO_fAcTo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά πως πάει το Project; Οδεύει προς ολοκλήρωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerthunder Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Συγχαρητήρια για το project, αναμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα