Προς το περιεχόμενο

Project - Ελληνική Μετάφραση του Grim Fandango (Διαθέσιμο το patch v1.0b)

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

Ανανέωσα τα link με την έκδοση 1.0b, που είναι συμβατή και με τη νέα version του Grim Fandango που κυκλοφόρησε η LucasArts το 2002 πακέτο με άλλα τρία παιχνίδια της (entertainment pack)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φοβερό! Το 1ο adventure game που κατάφερα να παίξω!!!

Ευχαριστώ πολύ και τα συγχαρητήρια μου όχι μόνο για την καλή θέληση αλλά και για την ποιότητα! :-D

Έχω ακούσει πολλά για αυτό το παιχνίδι και θέλω να δω τι παίζει. Βλέπετε καθόλου όμως μετά από τόσο καιρό ; Μπορεί κάποιος να μου πει χρονικά σε ποια περίοδο βρίσκεται ; Αν είναι ας πούμε σαν το monkey island 3 χαλαρά το παίζω. Αν είναι σαν το 2 ή πιο παλιό δεν ξέρω.

Επισκέπτης

Έχει πολύ πιο όμορφα γραφικά (κατά την ταπεινή μου γνώμη) από το Monkey Island 3. Καμία σχέση με το 2 (εμένα μου αρέσει κι αυτός ο τύπος γραφικών βέβαια, ακόμα και αν είναι παλιά, αλλά anyway). Εντελώς πιο μπροστά. Δες τις εικόνες του praetorian λίγο πιο πάνω.

Επισκέπτης

Δε μεταφράσαμε καμία ισπανική έκφραση και κανένα όνομα. Δηλαδή δεν έχει Μανουέλ Καλαβέρα, έχει Manuel Calavera, και δεν έχει "να ζήσει η επανάσταση" (:mrgreen: να τη χαίρεστε) αλλά "viva la revolucion" ;)

Mijithroulis τι θεικο avatar ειναι αυτο!! Να ελπιζω στο days of the tentacle translate μηπως??Αν βλεπει καποιος op καλο θα ηταν να γινει sticky το topic.

• Moderators

Κάποια mirror downloads για το patch:

Aπό GreekRoms

Από Adventure Advocate

Επίσης, σήμερα είχαμε και μια ανακοίνωση για το patch στο δημοφιλές fan site για το Grim Fandango: The Department of Death

-=> Η ανακοίνωση είναι εδώ <=-

ενώ και σε αυτό το site υπάρχει ένα mirror download (στο download section):

Από D.o.D

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...