Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Ώρα για λίγες εικόνες :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
User_32 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Συγχαρητήρια Επιτέλους μετά από τόσο καιρό τελείωσε ! Ώρα να ξεκινήσουμε το intall Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Ανανέωσα τα link με την έκδοση 1.0b, που είναι συμβατή και με τη νέα version του Grim Fandango που κυκλοφόρησε η LucasArts το 2002 πακέτο με άλλα τρία παιχνίδια της (entertainment pack) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wolfidis Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 An kai den asxoli8ika akoma me to game, auto pou exw na pw einai SIGXARITIRIA se olous osous asxoli8ikan me to project auto!!!! Euxaristoume.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnKaL- Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Φοβερό! Το 1ο adventure game που κατάφερα να παίξω!!! Ευχαριστώ πολύ και τα συγχαρητήρια μου όχι μόνο για την καλή θέληση αλλά και για την ποιότητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Έχω ακούσει πολλά για αυτό το παιχνίδι και θέλω να δω τι παίζει. Βλέπετε καθόλου όμως μετά από τόσο καιρό ; Μπορεί κάποιος να μου πει χρονικά σε ποια περίοδο βρίσκεται ; Αν είναι ας πούμε σαν το monkey island 3 χαλαρά το παίζω. Αν είναι σαν το 2 ή πιο παλιό δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Έχει πολύ πιο όμορφα γραφικά (κατά την ταπεινή μου γνώμη) από το Monkey Island 3. Καμία σχέση με το 2 (εμένα μου αρέσει κι αυτός ο τύπος γραφικών βέβαια, ακόμα και αν είναι παλιά, αλλά anyway). Εντελώς πιο μπροστά. Δες τις εικόνες του praetorian λίγο πιο πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mijithroulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Viva la revolution. Απο περιεργια πως το μετεφρασες? Ψαχνω απεγνωσμενα να βρω τα cd του GRIM FANDAGO να το ξαναπαιξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δε μεταφράσαμε καμία ισπανική έκφραση και κανένα όνομα. Δηλαδή δεν έχει Μανουέλ Καλαβέρα, έχει Manuel Calavera, και δεν έχει "να ζήσει η επανάσταση" ( να τη χαίρεστε) αλλά "viva la revolucion" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mijithroulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 οκ καλη επιλογη. Αν και η version με τον Μανωλη Καλαβερα, θα ειχε μια καποια διεστραμενη γοητεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steloukos11 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 8anx!@#$%^&*( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Mijithroulis τι θεικο avatar ειναι αυτο!! Να ελπιζω στο days of the tentacle translate μηπως??Αν βλεπει καποιος op καλο θα ηταν να γινει sticky το topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Κάποια mirror downloads για το patch: Aπό GreekRoms Από Adventure Advocate Επίσης, σήμερα είχαμε και μια ανακοίνωση για το patch στο δημοφιλές fan site για το Grim Fandango: The Department of Death -=> Η ανακοίνωση είναι εδώ <=- ενώ και σε αυτό το site υπάρχει ένα mirror download (στο download section): Από D.o.D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manic Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Ισως το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει (μετα το Mafia) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Στο PC Master Ιουλίου υπάρχει μια σύντομη αναφορά στη δουλειά μας στη στήλη Retro Nostalgia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα