Προς το περιεχόμενο

x1900xtx 512 ddr3

TAKISTRIGONIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια γνώμη θελω μια βοήθεια. Θέλω να αγωράσω 2 pci-express x1900xtx

για να παίξω σε crossfire mode μια και είμαι fan της ATI η μια πρέπει να είναι Master (crossfire Edition) και η άλλη series. ΠΟΙΑ μάρκα να επιλέξω γνωρίζεται αν υπάρχουν σε xtx (1master-2secondary) υπάρχει περίπτωση να παίξουν xt με xtx crossfire mode.

Κανένα μαγαζί εκτός από το Πλαίσιο δεν ξέρουν τίποτα. Ακούστε(Διαβάστε) τι μου είπανε σε μαγαζί στη Στουρνάρη του λέω για crossfire master card και μου λέει τι είναι αυτό? μήπως mastercard ή visa αν δέχωμαι πιστωτική?

Αυτά

Δημοσ.

1) Για να παίξεις σε CrossFire θες:

1x Radeon X1900XTX CrossFire Edition ( aka Master Card )

1x Radeon X1900XTX CrossFire Ready ( aka Slave Card )

1x ATi RD480 or RD580 CrossFire Chipset Motherboard

Radeon X1900XT/X1900XTX built by ATi φέρνουμε εμείς.

Για board με CrossFire chipset θα βρείς σίγουρα τα DFI LanParty RDX-200 CF-DR και το Asus A8R32 MVP ( δεν ξέρω για Ελλάδα για αυτό ).

Περιμένουμε σε κανά 20ήμερο το νέο CrossFire board της DFI though.

Δημοσ.

Και εκτός από αυτά, θες και καλό τροφοδοτικό... ρώτα και μένα που το κακόμοιρο το 480W της Thermaltake που έχω (20-pin βέβαια, όχι από τα καινούργια τα 24-pin) παραδίδει πνεύμα όποτε το ζορίζω το μηχανάκι με το Χ1900 CF που έχω πάνω τώρα :lol:

Δημοσ.
1) Για να παίξεις σε CrossFire θες:

1x Radeon X1900XTX CrossFire Edition ( aka Master Card )

1x Radeon X1900XTX CrossFire Ready ( aka Slave Card )

1x ATi RD480 or RD580 CrossFire Chipset Motherboard

Radeon X1900XT/X1900XTX built by ATi φέρνουμε εμείς.

Για board με CrossFire chipset θα βρείς σίγουρα τα DFI LanParty RDX-200 CF-DR και το Asus A8R32 MVP ( δεν ξέρω για Ελλάδα για αυτό ).

Περιμένουμε σε κανά 20ήμερο το νέο CrossFire board της DFI though.

Παίζουν και σε ορισμένες mobo με 955Χ και 975Χ chipset.

Δημοσ.
'Η Pentium4 D ;)

Αν θέλεις να αυτοχαντακώσεις τις επιδόσεις σου, παίρνεις και Pentium D. Τώρα δίνουν και μια μικρή σχάρα δώρο, που μπαίνει πάνω απο τον επεξεργαστή και ψήνεις τα μπιφτέκια.

Δημοσ.
Και εκτός από αυτά, θες και καλό τροφοδοτικό... ρώτα και μένα που το κακόμοιρο το 480W της Thermaltake που έχω (20-pin βέβαια, όχι από τα καινούργια τα 24-pin) παραδίδει πνεύμα όποτε το ζορίζω το μηχανάκι με το Χ1900 CF που έχω πάνω τώρα :lol:

Roflmao!! Εδω μου ξετιναξε την 6800Gt που ειχα με ενα a64 3400+ και εσυ κανεις και Xfire? :mrgreen:

Δημοσ.

Το crossfire θα παίξει σε MB asus p5wd2-e premium με cpu dualcore 930 4mb cache 2+2mb 2gb ddr2 corsair 675 h.d.250 sata2 16mb cache full tower. Πριν κάνα μήνα είχα δοκιμάσει 2 x1800xt της gecube και έπαιξε κανονικά. Δεν θα τα βάλω με AMD αλλά θα παίξει με Intel. Amd έχω sli 2 6600 gt 256 ddr3.

Αλλά μόλισ είδα το crossfire αρώστησα μεγάλη διαφορά τουλάχιστον στο Farcry ,Motogp3, Quαke4 που έχoυν γρήγορες εναλλαγές γραφικών

Δημοσ.
Roflmao!! Εδω μου ξετιναξε την 6800Gt που ειχα με ενα a64 3400+ και εσυ κανεις και Xfire? :mrgreen:

Μάμησέ τα, ούτε ένα 3DMark δε μπορούσε να ολοκληρώσει, έκλεινε ο υπολογιστής :lol: Δανείστηκα ένα Chiftecι τώρα 550άρι και ήρθε στα ίσια του, να μπορώ τουλάχιστον να παίξω Tomb Rai...εμμ...να κάνω τις μετρήσεις μου ήθελα να πω βεβαίως βεβαίως :mrgreen:

Δημοσ.
Κάπου διάβαζα όμως' date=' δεν θυμάμαι που ακριβώς, ότι το Crossfire δεν αποδίδει όπως το SLI...

Ισχύει;[/quote']

Dim καλο θα ειναι να ανοιξεις εαν θες ενα αλλο thread για αυτο το θεμα γιατι θα βγουμε τελειως OT.. Πληροφοριακα παντως ναι το SLI ειναι μια πιο ολοκληρωμενη και ωριμη λυση σε dual card solutions..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...