geovas77 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Το βρήκα σε Videoclub το πρωϊ εντελώς τυχαία και το νοίκιασα, install και φυσικά ήμουν ο πρώτος που το νοίκιαζα οπότε το serial δεν είχε γίνει ακόμα registered που σημαίνει ότι παίζω και online
chek2fire Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δείτε εδώ από το guru3d http://www.guru3d.com/article/Videocards/459/
john2gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Average framerate τα 38 έχω με 1600x1200 + 4xFSAA + 16xAF + Very High DX9 Settings (Με ενεργοποιημένα τα cloud shadows και τους water shaders στα 1024). Μια χαρά είμαστε
frou-frou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Απο ότι είδα στο review υπάρχει πρόβλημα στην 8800gts 320MB με τους drivers τους 163.71,συγκεκριμένα σέρνεται. Με τους παλιούς τρέχει νεράκι. Αλλά από ότι είδα είναι κάποιο bug που θα λυθεί πολύ σύντομα.
tempo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Το βρήκα σε Videoclub το πρωϊ εντελώς τυχαία και το νοίκιασα, install και φυσικά ήμουν ο πρώτος που το νοίκιαζα οπότε το serial δεν είχε γίνει ακόμα registered που σημαίνει ότι παίζω και online σε αυτήν την περίπτωση θα συνεχίσεις να παίζεις για πάντα online χωρίς πρόβλημα μιας και είσαι ο πρώτος που έβαλες το serial? σε ποιό videoclub το βρήκες?
geovas77 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 σε αυτήν την περίπτωση θα συνεχίσεις να παίζεις για πάντα online χωρίς πρόβλημα μιας και είσαι ο πρώτος που έβαλες το serial? σε ποιό videoclub το βρήκες? Ναι έτσι ακριβώς είχε γίνει και με το Battlefield 2 περίπου δύο μήνες αφού κυκλοφόρησε το βρήκα στο video club και πάλι ήμουν ο πρώτος που το έκανα registered online και έπαιζα χωρίς πρόβλημα μέχρι που έκανα upgrade σε 8800 GTS με την οποία το game κάνει crash μόλις κάνω join server. To World in Conflict δεν χρειάζεται ούτε to DVD σε Online mode οπότε κανένα πρόβλημα. Το παιχνίδι το βρήκα σε ένα τοπικό video club στην Νίκαια , Video studio 54 λέγεται, ιδέα δεν είχα ότι κυκλοφορούσε σήμερα εντελώς τυχαία το βρήκα. Πάντως full ενεργοποιημένα όλα σε DX10 είναι καταπληκτικό, το single player campaign έχει πολύ ωραία ροή με φοβερά cutscenes έχοντας τελειώσει τις τρείς πρώτες αποστολές και online 3 games που έπαιξα δεν είχα κανένα πρόβλημα, όλα ήταν lag free. To nick μου είναι GeoVas για όποιον θέλει να παίξουμε μαζί.
papiadyths Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 To World in Conflict δεν χρειάζεται ούτε to DVD σε Online mode οπότε κανένα πρόβλημα. Το επιβεβαίωσα μόλις για το multiplayer πράγματι ισχύει. Για single ζητάει το DVD.
tempo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Το επιβεβαίωσα μόλις για το multiplayer πράγματι ισχύει.Για single ζητάει το DVD. όχι φίλε μου εμένα δεν μου το ζητάει στο single
papiadyths Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 tempo έκανες image το DVD ? άλλαξες κάτι ?
tempo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 tempo έκανες image το DVD ? άλλαξες κάτι ? όχι φίλε μου, μου το έστειλε ο θείος και το έκανα install χωρίς να πειράξω τίποτα. Άλλα ο θείος μέσα στο πακέτο έχει βάλει και ένα extra φακελάκι με χρήσιμα πραγματάκια.
skarpelos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Το παιχνιδι ειναι απλα τελειο!Τερματισα το campaign σε λιγες ωρες.Αρκετα μικρο αλλα πολυ καλο.Κοιταξα να παιξω skirmish αλλα δεν βρηκα κατι αναλογο ρε παιδια.Μονο ενα custom mission αλλα και εκει δε μπορεσα να κανω τιποτα...Μονο campaign εχει????
tempo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 αυτό που με πειράζει λίγο που είδα το παιχνίδι είναι ότι πλέον πρέπει να δουλεύουμε και τα πλήκτρα "W-A-S-D" αν δεν κάνω λάθος. Μου φαίνεται λίγο περίεργο για strategy...
skarpelos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Οντως ειναι παραξενο αλλα και ειναι θεμα συνηθειας.Στο τελος φαινεται ποσο πρακτικο ειναι και προτοτυπο..
skarpelos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Το παιχνιδι ειναι απλα τελειο!Τερματισα το campaign σε λιγες ωρες.Αρκετα μικρο αλλα πολυ καλο.Κοιταξα να παιξω skirmish αλλα δεν βρηκα κατι αναλογο ρε παιδια.Μονο ενα custom mission αλλα και εκει δε μπορεσα να κανω τιποτα...Μονο campaign εχει???? Δεν ξερει κανεις ρε παιδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.