ThrowDOWN Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 re paides trexei kanenas to game me se vista 64 me dx10 kai tous drivers 163.69 giati mou fenete oti paei xalia entelws se 1280 sta very high kati 15fps oti na nai edit : to elisa to thema ebgala tous drivers kai tous ksanaebala giati thn prwth fora kati upopteythika oti den pige kala kai ontws to game doulepse (poly bari an ta energopoihseis ola pantws se 1280 sths maxes paizei na xtipaei kai 12fps!!!!)
radeon9700 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Nai me VISTA kai DX10 roufaei para poli Alla epidi einai RTS kai me 20fps ama pesi mia xara einai. Kane merikes dokimes kopse tipotis kai tha strosei
ThrowDOWN Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 oxi entaksei to estrwsa apla einai xalara to poio bary game gia thn analysh pou to ebala pou exw paiksei mexri simera . para poly wraio pantws
frou-frou Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Ναί είναι πολύ βαρύ θέλει τέρας για να τρέξει τέλεια, αλλά έχει και τα καλύτερα γραφικά που έχω δεί σε Real Time Strategy και με διαφορά από το 2ο.
rallistas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Παιχνιδι που δειχνει το νεο τοπιο στα strategy!Παω για συνεχεια!:twisted:
overclocker Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Σημείο αναφοράς για τα RTS παιχνίδια από εδώ και πέρα. Κορυφαίος οπτικός τομέας και εθιστικό gameplay, απλά τέλειο!
papiadyths Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 υποτίθεται έρχεται Ελλάδα σήμερα αλλά δε το έχει φέρει κανένα ως τώρα . από Δευτέρα μάλλον . Γενικά εν έξω γίνεται χαμός με το παιχνίδι εδώ δε βλέπω ενθουσιασμό στην προώθησή του
isspro Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 1)World in Conflict 2)Pro Evolutin Soccer 2008 3)Gears of War 4)Crysis 5)Call of Duty 4 Λοιπον παιδια, αυτα ειναι τα 5 παιχνιδια που σκεφτομαι πολυ σοβαρα ΑΓΟΡΑΣΩ για πρωτη φορα στη ζωη μου... -->Για PC παντα... τωρα περιμενω να κατεβει το demo του World in Conflict να βγαλω και καλυτερα συμπερασματα γιατι μονο απο τα σχολια σας και απο κατι βιντεακια εχω γνωμη. πρεπει να ειναι πολυ καλο.. το βραδυ θα το μαθω και εγω και με βλεπω τελος του μηνα που θα πληρωθω, καπακι να τα σκασω παλι..
radeon9700 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 υποτίθεται έρχεται Ελλάδα σήμερα αλλά δε το έχει φέρει κανένα ως τώρα . από Δευτέρα μάλλον . Γενικά εν έξω γίνεται χαμός με το παιχνίδι εδώ δε βλέπω ενθουσιασμό στην προώθησή του Asta na pane to psaxnoume na to agorasoume san team kai den to briskoume kai emeis. To kobw na to kanoume sto telos omadikh paragkelia apo to play.com Pantos ontos den kserw giati enw to game ta spaei den yparxi i analogi antapokrisi apo ellada na to feroun grigora opws kanoun me kapoia games ....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Ο Παπασωτηρίου δείχνει στο site του ότι ήρθε. Οπότε μάλλον θα είναι στις κούτες τις απογευματινές στην Στουρνάρη. Μου την σπάει που το λένε "World of Conflict" στο site τους...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Πήρα τηλ. στον Παπασωτηρίου στην Αθήνα και μου είπε ότι μόλις ήρθε. Καλό ντου. ΥΓ. Κανονική version, όχι collectors
papiadyths Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 ψτ,αν το παρει κανεις πριν απο μένα τρώει nuke σας το λέω .
radeon9700 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Pira idi phone kai trexei melos na parei ahahaha
tempo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 εξαιρετικό, μου το έστειλε ο "θείος" απο αμερική και παίζω. Είναι φανταστικό όπως λέτε όλοι σας αν και εγώ νομίζω ότι το Company of Heroes είναι ισάξιο αν όχι καλύτερο.
rallistas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Πολυ καλο και το Company οf Heroes και ειναι σιγουρα μεσα στις πρωτες θεσεις του Hall of Fame των strategy.Απλα το World in Coflict δειχνει το δρομο για την επομενη γενια μεσα απο το εντελως 3D περιβαλλον του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.