FilipposMD Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Χαίρετε! Λοιπόν, αυτό που θέλω να κάνω είναι τό εξής: Να στείλω με e-mail ένα αρχείο σε κάποιο άτομο και με βάση αυτό το αρχείο, ο άλλος να μπορεί να δει τι έχω μέσα στον σκληρό μου. Κάτι σαν τη filelist του DC++ δηλαδή, αλλά, αν γίνεται, χωρίς να είμαστε συνδεδεμένοι και οι δύο στο ίντερνετ. Σκέφτηκα, χωρίς να είμαι συνδεδεμένος στο νετ, να βάλω στο share του DC++ τους φακέλους που θέλω, μετά να βρω το αρχείο της filelist μου από τον φάκελο του DC++, να την στείλω στον άλλο με e-mail και αυτός να την ανοίξει με το δικό του DC++. Εκτός του ότι δεν είμαι και βέβαιος ότι θα δουλέψει, μήπως ξέρει κανείς έναν λιγότερο μπακάλικο τρόπο να το κάνω; Αν υπάρχει κανένα ειδικό πρόγραμμα, όχι ιδιαίτερα μεγάλο σε όγκο, δηλαδή. Ευχαριστώ!
mpentenis Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 mporeis na to kaneis kai me to whereisit, kai na toy steileis to arxeiaki, h na kaneis export se alli morfh...8a ta emfanisei opws ta blepeis kai ston xplorer, me directories klp
GT1807 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μμμμ.Βασικα αν κανεις απο command prompt ενα dir/s στον σκληρο σου με την επιλογη ">out.txt" κ στειλεις στον αλλο το out.txt τοτε θα δει εκεινος τι εχεις στο σκληρο σου αλλα οχι σε δενδρικη μορφη.Αν ψαξεις κ στο google θα σου βγαλει καποιο προγραμμα.Εγω λιγο που εψαξα δεν βρηκα κατι αλλα μαλλον απο την νυστα δεν μπορω να βρω τα κριτηρια για το ψαξιμο. Τα σέβη μου
savabk Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 1)ZipcatPro 2) PrintFolders http://www.stratopoint.com/pfolders_download.htm
FilipposMD Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Τελικά κατέληξα στο PrintFolders, μικρό και βολικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.