mazda Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Ειναι πολυ καλο δοκιμαστε το και πειτε μου την γνωμη σας.. C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temp\notesEA312D\~5870631.html Καντε το copy paste στον internet explorer σας.
mazda Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 File not found.Subdirectory not found Περιεργο...μολις το ξαναδοκιμασα και παιζει. Για παρτε το συνημμενο τοτε..... Hi.zip
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Τα ιδια και δω "cannot find.."κλπ
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Ωραιο το flashακι.. Δινωντας σαν name me,με εστειλε εδω
MariaTs. Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Εντάξει δούλεψε, αλλά κολλά στο 'submit' και δεν ανοίγει τίποτε... :roll:
mazda Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Ωραιο το flashακι..Δινωντας σαν name me' date='με εστειλε εδω Πρεπει να βαλεις και ενα ονομα στην αρχη
MariaTs. Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Τελικά δούλεψε... Απλά θέλει υπομονή μέχρι να ανοίξει! Έδωσα το δικό μου όνομα και το είδα εκεί στους βουνοκορφές!
mazda Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Τελικά δούλεψε... Απλά θέλει υπομονή μέχρι να ανοίξει! Έδωσα το δικό μου όνομα και το είδα εκεί στους βουνοκορφές! Tελικα πoio game παιζεις πιο πολυ στο playstation ?
MariaTs. Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Tελικα πoio game παιζεις πιο πολυ στο playstation ? Ε; Ποιος ήρθε; Ολίγον εκτός θέματος η απορία, ή είναι ιδέα μου; Αλλά θα σου απαντήσω: Tomb Raider & Οnimusha, με αυτά τρώω κόλλημα!
mazda Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Ε; Ποιος ήρθε; Ολίγον εκτός θέματος η απορία' date=' ή είναι ιδέα μου; Αλλά θα σου απαντήσω: Tomb Raider & Οnimusha, με αυτά τρώω κόλλημα! [/quote'] Ξεχνας ευκολα...... Playstation ,ΕΛΤΑ,αντικαταβολη,
MariaTs. Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Ωχ! Τι να σου κάνω; Ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι! Άστα! Τσιπάρισα την κονσόλα και δουλεύει μια χαρά! Βασικά θα τη στειλώ δωράκι με μπόλικα παιχνίδια στον βαφτιστίκο μας! Θα το χαρεί σίγουρα! Άντε εκτός θέματος βγήκαμε πάλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.