bazexas200 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 oxi pali mou bgazei to please enter the path requested file.
bazexas200 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 otan tou doso na ta graspei kanonika dhl xoris mix mou ta grafei.exo kanei apegkatastasi tou programatos pano apo 30 fores.exo metaferei to fakelo me ta tragoudia apo ton esoteriko disko se eksoteriko kai pali ta idia oute ean tou doso apo cd mp3 na ta graspei synexeia to idio minima.
bazexas200 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 den exo logia na se euxaristiso gia tis parapano boities.
bazexas200 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 to ebala kai se allo ypologisti kai kanei to idio problima .exo kanei kai format 5 fores pali to idio minima. please enter the path to requested file.
bazexas200 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 file se euxaristo pou den apantas. na eisai kala.
migel Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 file se euxaristo pou den apantas. na eisai kala. Επειδή μάλλον σε εμένα αναφέρεσαι και το μήνυμα σου είναι :evil: ειρωνικό:evil: πρέπει να μάθεις οτι δεν είμαι κολλημένος πάνω στον υπολογιστή , έχουμε και άλλα πράγματα να κάνουμε , τεσπα . Το τελευταίο που μπορώ να σου πω γιατί τα λές και λίγο μπερδεμένα (σε άλλο μήνυμα σου λες οτι σε φίλου είναι οκ , τώρα λες οτι δεν είναι οκ) σε μεγάλο ποσοστό μάλλον φταίει το αντίγραφο (back up) που έχεις ή δεν έχεις αγοράσει καλό κλειδί . Εαν είσαι κοντά στον Πειραιά στείλε PM να σου δώσω να δοκιμάσεις το δικό μου γνήσιο αντίγραφο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.