DarkKnight Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Βασικά δεν είναι ακριβώς πρόβλημα είναι ότι είχα την ατυχία κ το κινητό μου έκανε μπάνιο οπότε όπως καταλαβένετε δεν επανήλθε, μήπως κάποιος απο δω γνωρίζει πόσα λεφτα θα θέλει για να ανακάμψει?γιατί προφανώς στην vodafone δεν θα μου το φτιάξουν επειδή η εγγύηση δεν καλύπτει λάθη των καταναλωτών.
firewalker Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Εξαρτάται από το τι εννοείς "δεν επανήλθε". Αν για παράδειγμα έχουν καεί τα μισά pixel της οθόνης ή χάλασε και η μνήμη. Τότε η επισκευή ίσως είναι ασύμφορη. μπορείς να απευθυνθείς εδώ: http://www.9volto.gr
nucleuspower Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Το Κ750 μιας φίλης μου έπεσε με φόρα από 1.5m ύψος και χρειάστηκε να αλλάξει την οθόνη (στο γερμανό) και της πείραν μόνο 30-40 ευρώ. Το δικό σου τι πρόβλημα έχει μετά τη βουτιά;
DarkKnight Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 oups sorry ξέχασα να πω ότι δεν ανοίγει καν το κινητό άλλαξα κ μπαταρία να δω μήπως χάλασε αλλά τπτ το μόνο ενθαρρυντικό είναι ότι το κόκκινο λαμπάκι της φόρτισης που έχει πίσω από την οθόνη άναβε όταν το βαζα στην μπρίζα, αλλά μέχρι εκεί, φυσικά δεν φόρτιζε αν γνωρίζετε πείτε μου, μην το πάω τσάμπα στον τεχνικό thanx κ για το site firewalker
Baron Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΚΙΜΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΡΤΑ ΣΙΜ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΞΥΔΩΘΕΙ Η ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΣ ΤΟ 9VOLTO! Y.Γ. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ FLASH FILES ΓΙΑ Κ750i,Ζ600,F500 H ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ FIRMWARE?
DarkKnight Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Κατάλαβα άμα έχει οξειδωθεί η πλάκα κλαφτα χαράλαμπε, κάρτα sim έχω αλλάξει αλλά προφανώς δεν έγινε τπτ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.