Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο φοβερή εξυπηρέτηση

kosmasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
-1on to paidi exei nickname kosmasgr kai oxi petrosgr

-2on An prosekses sto profile tou einai apo Thessaloniki.

Twra an esi thewreis tin Thessaloniki eparxia tote paei kahkame.

-3on h thessaloniki exei 2 plaisia (an den kanw lathos ) se stratigika simeia' date=' to opoio simainei oti to argotero pou tha mporousane na tou stiloune to game tha itane tin epomenh mera to apogeuma.

-4on An kathe fora pou pernoume kati on line prepei na pernoume 100 tilefona tote na kanoume tis paragelies tilefonikws kai oxi on line.

:asxeto: apo ta 9 post pou exeis ta 6 eksimnoun to plaisio....[/quote']

1ον έχεις δίκιο μπέρδεψα το nick

2ov το οτι έχεις προφίλ τη Θεσσαλονίκη δε σημαίνει ότι μένεις κι εκεί.Αλλά ακόμα και αυτό να ήταν σιγά μη σου έστελναν το game με courier από το κατάστημα.Αυτά φεύγουν από αποθήκες στην Αθήνα.

3ον οι παραγγελίες μετά τις 3:00 πάνε για την επόμενη μέρα άρα τη συνέχεια βρες τη μόνος σου...

4ον όταν κάτι κολλάει καλό είναι να ενδιαφερόμαστε κι εμείς λίγο να δούμε τι φταίει,γιατί πιθανόν να είμαστε λίγο άσχετοι.

5ον Όσο για τα Posts μου, έτυχε και μπήκα σε αυτή τη συζήτηση με το που έκανα εγγραφή και λέω την άποψη μου όπως και οι υπόλοιποι,απλά δε μου αρέσει να τα βλέπω όλα γενικά και αόριστα.

6ον Στην τελική σκασίλα μου μεγάλη για το Πλαίσιο.Στο κάτω κάτω σιγά μην έχουν αυτοί ανάγκη τη δική μου υποστήριξη.

Υ.Γ Τώρα που τα λέμε δεν έχω δει πουθενά τον kosmasgr μετά τη δημοσίευσή του...Μήπως παίζει Championship Manager 2006???Κι εμείς εδώ τρωγόμαστε άδικα για πάρτυ του???kosmasgr.....Πού είσαι παιδί μου;Το παρέλαβες το παιχνίδι ε???ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ!!!!

Δημοσ.

4ον όταν κάτι κολλάει καλό είναι να ενδιαφερόμαστε κι εμείς λίγο να δούμε τι φταίει' date='γιατί πιθανόν να είμαστε λίγο άσχετοι.[/quote']

Otan kolaei kati , eksetias tous , tote malon autoi einai asxetoi kai oxi emeis pou kaname tin paragelia. Den thelei da toso polly kapoios na exei kapoia sxetikothta gia na agorasei ena pexnidi. Siga na min mas ekpedeusoune kiolas gia na psonizoume.

5ον Όσο για τα Posts μου' date=' έτυχε και μπήκα σε αυτή τη συζήτηση με το που έκανα εγγραφή και λέω την άποψη μου όπως και οι υπόλοιποι,απλά δε μου αρέσει να τα βλέπω όλα γενικά και αόριστα.[/quote']

Den se gnwrizw apla etsi empeirika sta 5 xronia mou sto insomnia exw dei polles teties simptwseis apo users pou ksafnika tsoup emfanizontai postaroune gia siggekrimena pragmata (sinithos na penepsoune to plaisio, eshop, fleamarket ) kai meta pally eksafanizontai.

6ον Στην τελική σκασίλα μου μεγάλη για το Πλαίσιο.Στο κάτω κάτω σιγά μην έχουν αυτοί ανάγκη τη δική μου υποστήριξη.

An den tin eixane den tha epemenes. Plus den einai kako ena magazi na exei upostiriksh apo euxaristimenous pelates tou arkei h apopsi tous na einai antikeimeniki. Kai an theloume na milame antikeimenika gia to plaisio, pera apo ta xartika usterei afantasta polly stous upologistes.Isws an htane bibliopoleio na itane polly kalo.

Δημοσ.
An den .....pologistes.Isws an htane bibliopoleio na itane polly kalo.

Anyway διαφωνούμε όπως και να έχει το θέμα,απλά δε νομίζω ότι είναι σωστό το να κάνουμε privet room το threat αυτό.Αν έχεις κάτι άλλο να πούμε εκτιμώ πως καλό θα ήταν να το λέγαμε privet.Kαι σε αυτό ελπίζω να συμφωνούμε... ;-)

Δημοσ.

-4on An kathe fora pou pernoume kati on line prepei na pernoume 100 tilefona tote na kanoume tis paragelies tilefonikws kai oxi on line.

Εχεις απόλυτο δίκιο. Εγω εχω σπουδάσει E-business και υποτίθεται θα έπρεπε να κανω συνεχώς αγορές online. Ε στην Ελλάδα δεν κάνω, τηλεφωνάκι και τέλος. Δεν θα κάτσω να μπω στη διαδικασία του να σκέφτομαι ΑΝ και πότε θα περαστεί για εκτέλεση.

Με τηλεφωνάκι τα μαθαίνεις όλα, αν υπάρχει σε στοκ, πότε θα σου έρθει, τα πάντα. Online μου έχει συμβεί 2 φορές να φαίνεται ότι υπάρχει και να περιμένω να μου έρθει, και μετά απο 3 μέρες να παίρνω τηλέφωνο να βλέπω οτι το περιμένουν. Ε οκ, έλεος. Και μια άλλη φορά εκανα order πεμπτη και ελεγε οτι σε 3 μέρες θα το έχουν και θα το στείλουν, και έσκασε την επόμενη μέρα! :D Εντάξει το τελευταίο δεν με χάλασε, αλλά δεν ξέρεις τί να περιμένεις. :D

Στο δε World of Warcraft περισυ που το εψαχνα σαν τρελος, βρικα και παίρνω φυσικα τηλεφωνο να το κλεισω, και μου λένε δεν έχουν... Τους λέω αφου το βλέπω εδω στο συστημα, και μου λένε αυτό ειναι δεσμευμένο για ενα παιδί που δουλευει στο κατάστημα και θα το πάρει μαζί του το βράδυ σπίτι!!!!! LOL!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Kati paromoio eixa kai go parigila to lord of the rings2 apo plaisio tin pempti kai mou to ferane tin alli paraskeui kai eno ipirxe sto katastima tous sto iraklio apo tin triti.I dikaiologia Oti to eixane balei mi diathesimo. Na simiothei oti gia na proxorisei i paragelia eprepe na tous paro 4 fores tilefono kai tin teleutaia na tous po pos an den erthei tin epomeni mera akirono tin paragelia.

Δημοσ.

-2on An prosekses sto profile tou einai apo Thessaloniki.

Twra an esi thewreis tin Thessaloniki eparxia tote paei kahkame.

Πλάκα με κάνεις; Σε σχέση με την Κοζάνη ίσως να είμαστε καλύτερα' date=' σε σχέση όμως με Αθήνα είμαστε εντελώς επαρχία!

Στο μόνο που είμαστε καλύτερα είναι στα κορίτσια μας...;) Άιντε κι ήρθε κι η άνοιξη...

Φτου μου, παντρεμένος άνθρωπος

Δημοσ.

xaxaxaaxaxxaxaxaaxax egina kai petrosgr :) re paidia ti leme twra. Egw proswpika agorazw kai apo eshop kai apo plasio.

koitakste ligo :

ESHOP.gr

Υποβολή Παραγγελίας 06/04/06 14:07

Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας 06/04/06 14:08

Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων 06/04/06 15:19

Συγκέντρωση Προϊόντων 06/04/06 15:19

Τιμολόγηση Παραγγελίας 06/04/06 16:06

Συσκευασία Προϊόντων 06/04/06 16:26

Αποστολή σε εξέλιξη

To mesimeri tis pemtpis ekana tin paraggelia apo eshop kai paraskeui 11 to prwi me piran til na to paralabw apo tin ACS.

Kai thelw na simeiwsw oti briskomai sta dwdekanisa stin kw. Oute mia mera den ekane i paraggelia.

TIn idia paraggelia ekana tin proigoumeni pempti mesimeri apo plaisio gia to CM2006 kai to parelaba meta apo 5 meres. Min leme oti theloume. Sto katw katw sto acount mou sto plaisio exw balei apostoli me courier. Oxi apo elta.

Δημοσ.

Εντάξει ρε Κοσμά παράγγελνε από το e-shop να σου πιάνουν και τα οπίσθια στα μεταφορικά.Αλλά επειδή είσαι άδικος , θέλω να σου πω πως αν είχες λίγο μυαλό παραπάνω , θα καταλάβαινες όλα αυτά για τα οποία παραπωνιέσαι πως σου τα έδωσαν μια χαρά να τα καταλάβεις.Άρα δε φταίει το Πλαίσιο αν εσύ είσαι περιορισμένης ευθήνης.Εγώ πάλι στη θέση σου θα ζητούσα και καμία συγγνώμη για το θέμα που άνοιξα,χωρίς να υπάρχει λόγος στην ουσία.Όσο για τις 5 ημέρες , η μία ήταν στο τέλος της και οι άλλες 2 μη εργάσιμες.Δε νομίζω να είσαι τόσο ΕΠΕ όμως , τα ξέρεις όσα σου λεώ , γι'αυτό και λούφαξες τώρα 3 μέρες.Απλά γιατί κατάλαβες τι πατάτα έκανες.Anyway ΠΟΛΥ ασχοληθήκαμε και με'σένα και με τη νοημοσύνη σου.

Δημοσ.

Έλα βρε πιτσιρίκο πήγαινε να παίξεις Championship Manager και άσε τα forums δεν είναι για εσένα.Εγώ μια χαρά ξέρω τι έγραψα , όπως ξέρεις κι εσύ.Άσχετα με το θέμα να μάθεις να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου γι'αυτά που λές.Ο σωστός ο άντρας έτσι κάνει και ζητάει και καμία συγγνώμη όταν συκοφαντεί χωρίς λόγω.Κάτσε τώρα στ'αυγά σου γιατί σε κόβω να σου βγαίνει ξυνή η μαγκιά.

Δημοσ.
re commando xalarwse....

Έχεις δίκιο ρε JohnnieB κάθομαι και ασχολούμε με τα πιτσιρικάκια μπας και γίνουν άντρες.Φαντάσου πως μπήκε και άλλαξε αυτό που είχε γράψει την ώρα που απαντούσα.Απλά σπάζομαι με τους επαναστάτες χωρίς αιτία και τους τσάμπα μάγκες...Anyway...Τέλος.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς αρχισε η σύγκριση ανάμεσα στο πλαίσιο και στο e-shop αλλά και κάθε e-shop. Πραγματικά πιστεύω πως δεν υπάρχει καμία συγκριση ανάμεσα στα δυο κι εγώ χρησιμοποιώ το πλαίσιο για ψιλοπράγματα αλλά αν θέλεις να πάρεις κάτι Hardwareρικό το πλαίσιο είναι και πιο ακριβό (συνήθως) αλλά (το βασικότερο) και δεν έχει ποικιλία παρά μονο τα βασικά. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να καταλάβω το ήφος του S.ST ανθρωπέ μου δεν υποστηρίζεις την αξιοπρέπεια της οικογένειάς σου, αλλά μία μεγαλοεταιρία με καταστήματα και στο εξωτερικό, που γενικώς διατηρεί ένα επίπεδο στις υπηρεσίες που προσφέρει αλλά τουλάχιστον όσον αφορά τα περη πληροφορικής υπάρχουν και άλλα πολύ καλύτερα καταστήματα (ευτυχώς).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...