kosmasgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Πάμε λοιπόν μια ανασκόπηση. Παραγγέλνω το καινούριο Championship manager 2006 και όπως λέει στο site παράδοση σε 24 ώρες. Εχουμε και λέμε : 30 μαρτίου Ευxαριστούμε πού επιλέξατε το ηλεκτρονικό κατάστημα του "ΠΛΑΙΣΙΟ" για τις αγορές σας. Συνάδελφος από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας για τις λεπτομέρειες εκτέλεσης της παραγγελίας σας και τυχόν κόστος μεταφορικών Εάν η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί μέχρι τις 15:00 η επικοινωνία μαζί σας θα γίνει την ίδια εργάσιμη μέρα, διαφορετικά θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εργάσιμη μέρα. Κοντεύει 5 απριλίου λοιπόν και ακόμα τίποτα. Παλικάρια στο πλαίσιο
kosmasgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 παδιά συγνώμη για το 2ο post. Μια φορά πάτησα αλλα δεν ξέρω τι εγινε.
bohie Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Φιλε μου μην το ψαχνεις, το ιδιο επαθα με το WoW, ενω σε πολλα καταστηματα που το εψαξα δεν το βρηκα, στο site ελεγε "Διαθεσιμο" και λεω ας το παραγγειλω μπας και το εχουν σε καμια αποθηκη...τελικα 3-4 μερες μετα (και χωρις να εχω νεα τους) πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν εν ολιγοις οτι δεν το εχουν, και οτι ναι πραγματι λεει διαθεσιμο αλλα εχει γινει λαθος στο στοκ και νομιζαν οτι υπηρχε σε καποια καταστηματα αλλα τελικα δεν κλπκλπ. Το μονο καλο ηταν οτι δε μου ειχαν χρεωσει την καρτα...γιατι μου εχει τυχει κι αυτο σε αλλο on-line shop, να με χρεωσουν χωρις να εχουν το προιον :evil: :evil:
EKTELESTES Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 konteuei 5 martiou, e? :lol: oute pote to parhggeiles les, oute tpt
giankyr Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 prepei na to paragkeile 5 martiou kai na konteuei 5 apriliou
kosmasgr Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 καπως ετσι Εντάξει οταν μας λένε 24 ώρες παράδοση να ισχύει. Αλλιως να ξέρουμε να το πάρουμε απο αλλού. Εντάξει για την τιμή δεν ξέρω τι να πω. Λογική μου φαίνεται
S.ST Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 mallon 8a eisai eparxia file petrosgr..kai otan lene 24 wres paradosi ennooun tin a8ina...ara afou to pariggiles 30/3 kai mesolavouse kai savatokiriako mallon 8a to paralaveis simera ... exw tin entypwsh...giati ap'oti xerw ta stelnoun prwta se mia courier etairia , mou fenetai ELTA,opote 3/4 paei ekei kai meta 4/4 me 5/4 se esena...ara mallon viastikes na ta kraxeis ta paidia...ektimw pws simera kata to mesimeraki tha paizeis championship manager 2006...an oxi kalo 8a itan na tous kaneis esu ena thlefwno na tous rwtiseis...exoun kai dwrean tilefwniki upostirixi sto plaisio "800-11-12345" an de me apata kai h mnimi mou , ektos apo tin gynaika mou.:P:P:P:mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.