philippas Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Ξέρει κανείς τη διαδικασία ώστε αν έχω φτιάξε ενα πρόγραμμα να μπορώ να το πουλήσω σαν προιον ?
islander7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 φτιαξε ενα σιτε και πουλα το στην παγκοσμια αγορα αν αξιζει μπορει και να βγαλεις καλα λεφτα
philippas Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Συγκεκριμένα πιστεύω ότι πρέπει να φτιάξεις μια εταιρία να δηλωθεί στην εφορία αλλά δεν ξέρω πως μπορείς να πουλάς ενα προιόν που το φτιάχνεις ο ίδιος. Το προγράμμα θα είναι για την Ελληνική αγορά.
polidis Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Ti programma einai afto diladi kai kegese na to vgaleis pros polisi? Mipos einai kati pou den yparxei idi stin agora?
philippas Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 @polidis Το θέμα δεν είναι αυτό , έχει κανεις ακουλουθήσει τη διαδικασια ώστε να παρω καποιες πληροφοριες ?
Remali-R- Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Πρώτα απʼ όλα πρέπει να το δηλώσεις ότι το πρόγραμμα είναι δικό σου. Μετά να να δηλώσεις ότι θα πουλάς αυτό το πρόγραμμα για να φορολογείσαι. Εκτός και αν τα θέλεις μαύρα τα λεφτά. Αλλά πρέπει οπωσδήποτε να δηλώσεις το πρόγραμμα ότι είναι δικό σου γιατί μετά δε θα έχεις τα δικαιώματα του. Θα μπορώ για παράδειγμα να αγοράσω το πρόγραμμα από εσένα και να το δηλώσω σαν δικό μου και να έχω εγώ τα δικαιώματα. Και άντε μετά τρέχα στα δικαστήρια να δικαιωθείς. Το που πρέπει να το δηλώσεις δε το ξέρω. Ρώτα κάποιον δικηγόροo
POG Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Gia na to katoxiroseis tha prepei na exei mia episimi sfragida tou kratous !! opote afto pou kanoun oi perisoteroi einai na to stelnoun taxidromika ston eafto tous gia na exoun ena fakelo me to programa kai tin sfragida kai tin imerominia tou taxidromiou pou katoxironei akoma kai sto dikastirio oti to programa einai diko sou !! Auto to kanoun gia na apofigoun grafiokratikes diadikasies
yannis27gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 POG κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά δε νομίζω ότι αρκεί αυτό το πράγμα. Μπορείς κάλιστα να "παραβιάσεις" μια τέτοια μέθοδο, άρα δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί στο δικαστήριο. Για να το κατοχυρώσεις, καλύτερα να πας σε συμβολαιογράφο.
perkas Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Καλύτερα να ξεκινησεις απο το τμήμα εμπορίου της περιοχής σου.εκει θεωρώ θα σου δώσουν αρκετες πληροφορίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.