Προς το περιεχόμενο

Πώς να πουλήσεις ένα πρόγραμμα ?

philippas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγκεκριμένα πιστεύω ότι πρέπει να φτιάξεις μια εταιρία να δηλωθεί στην εφορία

αλλά δεν ξέρω πως μπορείς να πουλάς ενα προιόν που το φτιάχνεις ο ίδιος. Το προγράμμα θα είναι για την Ελληνική αγορά.

Δημοσ.

Πρώτα απʼ όλα πρέπει να το δηλώσεις ότι το πρόγραμμα είναι δικό σου. Μετά να να δηλώσεις ότι θα πουλάς αυτό το πρόγραμμα για να φορολογείσαι. Εκτός και αν τα θέλεις μαύρα τα λεφτά. Αλλά πρέπει οπωσδήποτε να δηλώσεις το πρόγραμμα ότι είναι δικό σου γιατί μετά δε θα έχεις τα δικαιώματα του. Θα μπορώ για παράδειγμα να αγοράσω το πρόγραμμα από εσένα και να το δηλώσω σαν δικό μου και να έχω εγώ τα δικαιώματα. Και άντε μετά τρέχα στα δικαστήρια να δικαιωθείς. Το που πρέπει να το δηλώσεις δε το ξέρω. Ρώτα κάποιον δικηγόροo

Δημοσ.

Gia na to katoxiroseis tha prepei na exei mia episimi sfragida tou kratous !!

opote afto pou kanoun oi perisoteroi einai na to stelnoun taxidromika ston eafto tous gia na exoun ena fakelo me to programa kai tin sfragida kai tin imerominia tou taxidromiou pou katoxironei akoma kai sto dikastirio oti to programa einai diko sou !!

Auto to kanoun gia na apofigoun grafiokratikes diadikasies :)

Δημοσ.

POG κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά δε νομίζω ότι αρκεί αυτό το πράγμα. Μπορείς κάλιστα να "παραβιάσεις" μια τέτοια μέθοδο, άρα δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί στο δικαστήριο.

Για να το κατοχυρώσεις, καλύτερα να πας σε συμβολαιογράφο.

Δημοσ.

Καλύτερα να ξεκινησεις απο το τμήμα εμπορίου της περιοχής σου.εκει θεωρώ θα σου δώσουν αρκετες πληροφορίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...