Προς το περιεχόμενο

Posts deleted!!!

Alt3rnative

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kserete kati k. admins?Epeidi eimai kairo user tou sygekrimenou forum exei dimiourgithei kati pou legetai sinithia.KAi exo sinithisei na grafo se greekglish xwris na exei dimiourgithei kapoio prob mexri simera.Den mou perase kan apo to myalo o sygekrimenos kanonas kai den ypethesa oti prepei na koitakso tous kanones giati exo koitaksei tous genikoterous kanones tou forum.LAthos apo th meria mou pou de to ekana alla kserete yparxoun kai ta pm.Den nomizw oti 10 sec apo ti zoi kapoiou moderator einai polys xronos na mou steilei ena pm kai na mou pei kopse ta greekglish des tous kanones h kati tetoio tespa.Anyway afou eftasa na kanw post gia na parw apanthsh ok.

Δημοσ.

Εκτός από τους κανόνες, υπάρχει και ένα sticky στο Μπλα Μπλα που λέγεται "ΠΡΟΣΟΧΗ: απαγορεύονται τα greeklish". Ούτε αυτό το πρόσεξες; :roll:

Δημοσ.
Kserete kati k. admins?Epeidi eimai kairo user tou sygekrimenou forum exei dimiourgithei kati pou legetai sinithia.KAi exo sinithisei na grafo se greekglish xwris na exei dimiourgithei kapoio prob mexri simera.Den mou perase kan apo to myalo o sygekrimenos kanonas kai den ypethesa oti prepei na koitakso tous kanones giati exo koitaksei tous genikoterous kanones tou forum.LAthos apo th meria mou pou de to ekana alla kserete yparxoun kai ta pm.Den nomizw oti 10 sec apo ti zoi kapoiou moderator einai polys xronos na mou steilei ena pm kai na mou pei kopse ta greekglish des tous kanones h kati tetoio tespa.Anyway afou eftasa na kanw post gia na parw apanthsh ok.

Ξέρεις κάτι κ. user; Αν οι mods έστελναν ένα pm σε κάθε χρήστη προσωπικά, δεν θα είχαν πλέον χρόνο ούτε να αναπνεύσουν.

Δημοσ.

[offtopic]

Ξέρεις κάτι κ. user; Αν οι mods έστελναν ένα pm σε κάθε χρήστη προσωπικά, δεν θα είχαν πλέον χρόνο ούτε να αναπνεύσουν.

Και όποιος δεν αναπνέει δεν πάει μακριά... Και πρέπει να γίνει αντικατάσταση... Κάτι μου λέει ότι είναι μοχθηρό σχέδιο του HAL για να γεμίσει ο περίφημος λογαριασμός σε κάποια εξωτικά νησιά... :P

[/offtopic]

Δημοσ.

Entaksei den yparxei logos na erthoume se antiparathesi gia kati tetoio!Opote nomizw oti einai kalo na kleisei to thema edw.Sorry kai pali gia tin anastatosi!

p.s. kai gia na kanw kai ligi plaka: H leksh "greeklish" sto sygekrimeno topic, sto sygekrimeno section einai me latinikous xaraktires opote nomizw oti to msg prepei na ginei delete.:P

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

p.s. kai gia na kanw kai ligi plaka: H leksh "greeklish" sto sygekrimeno topic' date=' sto sygekrimeno section einai me latinikous xaraktires opote nomizw oti to msg prepei na ginei delete.:P[/quote']

Ναι, αλλά η λέξη greeklish είναι ξένη - όχι ελληνική! :-D

- Οι κανόνες μιλούν σαφώς για "γραφή ελληνικών με αγγλικούς χαρακτήρες".

- Και στο sticky (επισημασμένο) γράφω: Eπιτρέπονται ΜΟΝΟ ελληνικοί χαρακτήρες για τις ελληνικές λέξεις! (η επισήμανση δικιά μου)

Αλίμονο αν επιβαλλόταν η χρήση ελληνικών χαρακτήρων για τις ξένες λέξεις (πχ μάδερμπορντ, σι-πι-γιου, ντι-βι-ντι-ρομ, μάουντεν μπάικ κλπ).

Οπότε... ;)

Δημοσ.
Ναι' date=' αλλά η λέξη greeklish είναι [b']ξένη[/b] - όχι ελληνική! :-D

- Οι κανόνες μιλούν σαφώς για "γραφή ελληνικών με αγγλικούς χαρακτήρες".

- Και στο sticky (επισημασμένο) γράφω: Eπιτρέπονται ΜΟΝΟ ελληνικοί χαρακτήρες για τις ελληνικές λέξεις! (η επισήμανση δικιά μου)

Αλίμονο αν επιβαλλόταν η χρήση ελληνικών χαρακτήρων για τις ξένες λέξεις (πχ μάδερμπορντ, σι-πι-γιου, ντι-βι-ντι-ρομ, μάουντεν μπάικ κλπ).

Οπότε... ;)

Χε, χε ... όχι που θα σ' αφηνα ...

Η λέξη greeklish ... είναι μάλλον ελληνική λέξη γραμμένη στα αγγλικά για τον απλούστατο λόγο ότι δημιουργήθηκε από Έλληνες, εξ' αρχής με αγγλικούς χαρακτήρες, για να περιγράψουν οι ίδιοι αυτόν τον τρόπο γραφής (παρά από άγγλους που είδαν τους έλληες να γράφουνέτσι και φτιάξαν αυτοί τη λέξη).

Αν εγώ αποφασίσω πχ να ονομάσω τον τρόπο γραφής μου (ανορθόγραφο) "unstandwritlish" δε πάει να πει ότι αυτό είναι αγγλική λέξη !

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!

Τα GREEKLISH είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ (?)

• Super Moderators
Δημοσ.
Χε' date=' χε ... όχι που θα σ' αφηνα ...

Η λέξη greeklish ... είναι μάλλον ελληνική λέξη γραμμένη στα αγγλικά για τον απλούστατο λόγο ότι δημιουργήθηκε από Έλληνες, εξ' αρχής με αγγλικούς χαρακτήρες, για να περιγράψουν οι ίδιοι αυτόν τον τρόπο γραφής (παρά από άγγλους που είδαν τους έλληες να γράφουνέτσι και φτιάξαν αυτοί τη λέξη).

Αν εγώ αποφασίσω πχ να ονομάσω τον τρόπο γραφής μου (ανορθόγραφο) "unstandwritlish" δε πάει να πει ότι αυτό είναι αγγλική λέξη !

[...']

Ωχ πάλι αυτός ο ενοχλητικός... :razz:

Η λέξη greeklish (όπως και η unstandwritlish στο παράδειγμά σου) δεν με απασχολεί τι είναι. Πάντως δεν είναι ελληνικές! Δεν υπάρχουν σε κανένα λεξικό που έψαξα! :-D

Ας είναι σουαχίλι, εμένα δεν με πειράζει. Επιμένω ότι οι κανόνες γράφουν Eπιτρέπονται ΜΟΝΟ ελληνικοί χαρακτήρες για τις ελληνικές λέξεις!

Δημοσ.
Ωχ πάλι αυτός ο ενοχλητικός... :razz:

Οι φίλοι με φωνάζουν ... σπαστικό, σπ@σ@ρχίδη, αντιδραστικό, πνεύμα_αντιλογίας (και κάποτε ένας πολύ κουλτουριάρης με είχε πει στρεψοδίκη)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...