Προς το περιεχόμενο

usb hub

panoulis23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλιότερα που είχα αντιμετωπίσει κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Δυστυχώς δεν είχα βρει λύση. Έπρεπε να αποσυνδέσω τη usb συσκευή και μόλις ξεκινούσαν να φορτώνουν έβαζα πάλι το βύσμα

Δημοσ.

Πολυ πιθανο irq conflict...αν θες και το επιτρεπει ι μητρικη σου ορισε τα irq's των συσκευων manual.H αλλαξε μονο το usb irq.

Δημοσ.
katarxin des poia siskeui apo oles sou kanei to provlima pano sto usb hub.

καμια συσκευη...Αφου να φανταστεις δεν εχω καμια πανω και δεν ξεκιναει!...που να του εβαζα και την web cam η κανα usb wirelles!Αρα δεν ειναι απο συσκευη αλλη

dbDRAG....Πολυ πιθανο irq conflict...αν θες και το επιτρεπει ι μητρικη σου ορισε τα irq's των συσκευων manual.H αλλαξε μονο το usb irq.

εχει καμια σχεση με αυτο ? http://www.helpwithpcs.com/upgrading/change-irq-settings.htm

για καντο λιγο πιο ψιλα,στη δικια μου motherboard δεν πρεπει να εχει κατι τετοιο.... ειναι η INTEL 865PERL και η πλακα...οτι υποστηριζει 8 usb 2!!!!

Δημοσ.

ama oute me allo hub oute me allo bios tha sou lgea mia last dokimi.koumpose to se usb pou ine se lamaki kai oxi stis pano.episis apenergopoiise apo to bios to usb legagy support kai to usb keyboard an den exeis keyboard usb ktl.

exeis kai mia alli epilogi gia ta usb den tin thimame.

Δημοσ.
ama oute me allo hub oute me allo bios tha sou lgea mia last dokimi.koumpose to se usb pou ine se lamaki kai oxi stis pano.episis apenergopoiise apo to bios to usb legagy support kai to usb keyboard an den exeis keyboard usb ktl.

exeis kai mia alli epilogi gia ta usb den tin thimame.

..ξερεις τι γινεται φιλε μου.Εχω ενα keyboard το οποια δουλευoν με bluetooph και το ποντικι(MX 5000 & MX LASER 1000 Logitech) οποτε αυτα κανουν την συνδεση τους ασυρματα,με εναν ανταπτορα usb wirelles σε θυρα usb και δεν με ενδιαφερει αν θα δουλεψουν με 1.1 η με 2 usb.Απο εκει και περα απενεργοποιησα το usb legasy και ξεκινησε κανονικα το pc μου με το ub μονο του ή και με 1-2 συσκευες πανω του.....αλλα με την μονη διαφορα,οτι τωρα μου βγαζει το εξης μηνυμα καθε φορα που βαζω κατι σε usb πανω στο hub..''Εχετε συνδεσει μια συσκευη ηψυλης ταχυτητας σε μια θυρα η οποια δεν εινα ειναι ηψυλης,αυτη η συσκευη μπορει να δουλεψει γρηογοροτερα,εαν την συνδεσετε σε μια θυρα ηψυλης ταχυτητας...δηλαδη μετα μου απενεργοποιει το usb 2!!!ΕΛΕΟΣ πια ή ΛΟΛ?

Δημοσ.

to usb legacy den einai gia usb 2 alla einai gia kati allo.an omos kliseis kati pou grafei gia usb2 nai ekei exeis provlima.an omos den se niazei tote ok.episis an den peraseis drivers gia chipset nomizo den pezei san usb2.den thimame tis epiloges sto bios apexo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...